Ik schrijf vaak artikels over hotspots in een bepaalde categorie (zoals brunch of borrel), maar ik bedacht me dat ik nog nooit een artikel heb geschreven waarin ik verschillende hotspots combineerde. Zo ontstond het idee voor een city guide van de stad waar ik (bijna) woon: Amsterdam. Wat zou ik nou doen, als ik twee dagen in Amsterdam zou zijn? Ik heb een vol programma bedacht, wat je langs mijn favoriete wijken en de leukste hotspots van onze hoofdstad leidt. Enjoy!

Amsterdam City Guide 001

Scandinavian Embassy | Bakers & Roasters
Roots | Dignita

View Post

Chelsea Boots 001

Yesss, ik heb weer nieuwe schoenen! Zo koop je een jaar lang bijna geen schoenen, zo koop je in minder dan twee maanden twee paar die al tijden op je wishlist stonden. Een tijdje geleden kocht ik eindelijk Nike Air Max en nu heb ik weer een droompaar in handen: Chelsea Boots! Ik zat al een tijdje te azen op het paar van de Sacha, en afgelopen week besloot ik ze te bestellen op National Glamour Day. Zo pakte ik ook nog eens mooi 20% korting!

View Post

Shoplog S&C

In Parijs ben ik verliefd geworden op de Shakespeare and┬áCompany winkel. Ik kende de voorgevel al van verschillende films (zoals Midnight in Paris) en ik vond het er altijd zo leuk uit zien, dat het de eerste winkel op mijn must-see lijstje voor Parijs werd. Shakespeare and┬áCompany is een prachtige boekwinkel met oude en nieuwe Engelstalige boeken. Van oude klassiekers tot de nieuwste releases, en dan ook nog eens in tien verschillende uitgaves. De boekwinkel is groot maar knus met een hoop nisjes, donkere houten details en boekenplanken die rijken tot het plafond. En het mooiste van alles is de leesruimte op de eerste verdieping, met een prachtig uitzicht over de Seine en de Notre-Dame. Zo jammer dat ik geen foto’s mocht maken binnen! Als ik in Parijs zou wonen, zou ik wel weten waar ik zou willen werken. Ik ben echt verliefd geworden op deze winkel!

View Post

Mijn Londen verslagje is nog niet helemaal af, dus daarom begin ik met een shoplog! Ik heb wat leuke dingetjes gekocht in Londen, en die laat ik vandaag aan jullie zijn. Mijn budget was helaas niet eindeloos omdat ik ook nog eten/drinken, OV, etc. moest betalen in Londen, maar toch ben ik goed geslaagd. Veel kijkplezier!

Heb jij wel eens gewinkeld in Londen? Wat was je favoriete winkel / wijk om te shoppen?