Pfoe, ook deze rubriek is alweer een tijdje geleden zeg! De laatste Teen Vogue fotoshoot die ik besprak, was die van december. Wow, dat is nog langer geleden dan ik dacht. Wat jullie hebben gemist? Justin Bieber en Nicki Minaj, onder andere. Niet zoveel dus :D (no offense tegenover de Justin en Nicki fans, of course). Vandaag ben ik terug met deze rubriek, en wel met een van mijn favoriete actrices: Emma Watson!

Emma Watson for Teen Vogue 001

Ik vind Emma Watson echt supertof, in Harry Potter, maar ook in alle andere films waar ze in speelt. Ze is gewoon zo likeable! Dat vindt Teen Vogue blijkbaar ook, want dit is al de vierde keer dat ze op de cover staat. Haar vorige shoots waren vrij over the top, deze is wat rustiger. Kijk mee:

Emma Watson for Teen Vogue 002

Emma Watson for Teen Vogue 003

Emma Watson for Teen Vogue 004

Emma Watson for Teen Vogue 005

Ik kon op de site van Teen Vogue maar twee foto’s van de shoot vinden, heel raar, maar gelukkig heb ik ook nog twee pagina’s uit het tijdschrift zelf in hoge resolutie gevonden. Voor een soort van compleet beeld! Ik vind deze shoot zó cool. Emma is super mooi, maar de foto’s zijn ook gewoon heel erg tof. Niet te overdreven, gewoon simpel, maar zeker niet saai. En I love the outfits! En haar haar is ook al zo leuk! #obsessed. Ja, deze shoot vind ik écht cool.

Wat vind jij van de foto’s? 

Ik loop een beeetje achter met m’n MTVC, maar de shoot die ik vandaag aan jullie ga laten zien is wel de meest recente. Hij is alleen niet zo heel erg recent meer ;) Vorige keer zagen jullie een hele mooie shoot met Demi Lovato, en deze maand is het wéér de beurt aan een tiener idool. Of beter gezegd: vijf tiener idolen. Waarschijnlijk weten jullie wel over wie ik het heb, ik heb het namelijk over One Direction!

Ik heb het volgens mij al tien keer uitgelegd maar nog een keer for the record: ik ben niet echt diehard One Direction fan, maar ik vind de muziek wel leuk en vrolijk (ook al weet ik heus wel dat het niet echt ‘goed’ is) en de jongens zijn ook gewoon leuk. Ik vond het dan ook totaal NIET vervelend toen ik hoorde dat ze een shoot voor Teen Vogue gingen doen! Laten we eens kijken naar het resultaat :)

Ik vind het heel moeilijk om te oordelen over deze shoot, omdat het boys zijn in da pictures. Kijk, bij vrouwelijke modellen kun je commentaar geven op de kleding, de make up, de aankleding, de styling, maar dat kan hier niet echt. Het enige wat ik me af vraag is waarom ze Niall in godsvredesnaam zo’n achterlijk petje op hebben gezet… Maargoed. Ik denk dat het bij deze shoot er heel erg van af hangt of je One Direction leuk vindt of niet. You either love it or hate it! Ik vind het wel een gave shoot, al worden ze wel echt héél erg afgebeeld als de coole mooiboys, haha!

Wat vind jij van deze shoot?

Wauw, time really flies! Ik heb het idee dat ik elke week een Monthly Teen Vogue Cover aan het typen ben. Maar dat is natuurlijk niet zo, er komt namelijk maar één keer per maand een nieuwe cover shoot uit. Vorige keer zagen jullie de shoot met Victoria Justice die ik nogal chaotisch en vreemd vond. Ik hoopte in ieder geval op iets beters! Teen Vogue zet de tiener-idolen trend in ieder geval nog even door, want deze maand is Demi Lovato de cover girl.

Ik heb het nog steeds niet zo op Disney sterretjes, simpelweg door hun Disney imago. Ik heb er gewoon echt he-le-maal niks mee! Toch vind ik het altijd wel bijzonder om dit soort meiden echte sterren te zien worden, en ik vind het ook altijd gaaf om te zien als ze er echt als modellen uitzien wanneer ze een shoot doen met een mooie aankleding, in tegenstelling tot hoe ze er uit zien als ze gestyled zijn door Disney stylisten :p Ik was dan ook erg benieuwd hoe Teen Vogue deze maand de cover aan ging pakken!

Wat mij betreft, hebben ze de spijker op z’n kop geslagen. I love this shoot! De sfeer is geweldig, de foto’s zijn geweldig, en Demi ziet er geweldig uit. Ik vind haar donkere wenkbrauwen een heel mooi effect hebben bij haar lichte haar en ik vind haar make up echt supermooi gedaan. Het enige waar ik niet zo’n fan van ben is het blauwe ombre effect in haar haar. Maar verder vind ik haar er geweldig uit zien! Eerlijk gezegd zou ik haar op bijvoorbeeld de eerste foto helemaal niet herkend hebben, aangezien ik nog met haar Camp Rock uiterlijk in m’n hoofd zit :P En verder zijn de foto’s ook gewoon heel mooi aangekleed. Ik hou wel van die zigeuner achtige sfeer en het kleurenpalet is echt perfect gekozen!

Wel een beetje raar dat er maar vier foto’s zijn… Misschien komen er nog meer en ben ik er gewoon te vroeg bij? Ze maken het wel goed doordat de foto’s zo mooi zijn though :) Jep, ik ben fan van deze shoot!

Wat vind jij van de foto’s van deze maand?

En het is alweer tijd voor een nieuwe Teen Vogue cover. Vorige maand bracht Teen Vogue ons een mooie, dromerige shoot met Selena Gomez. Deze shoot had een heel erg ‘The end of summer is near’ gevoel, perfect voor de back to school issue. Ik was dan ook benieuwd wat Teen Vogue ons deze maand ging brengen, qua sfeer! Ze blijven in ieder geval in tiener sterren sferen, want de covergirl van deze maand is Victoria Justice.

Ik weet eigenlijk niet héél veel van Victoria, ik heb een keer een soort iCarly film met haar gezien toen ik iets van 14 was, en dat was het wel zo’n beetje. Maar ik heb wel een keer een interview met haar gelezen in Seventeen Magazine (denk ik) en daarin vond ik haar heel erg leuk, oprecht en eerlijk over komen! Daarnaast vind ik het sowieso best wel een mooi meisje, wat natuurlijk een erg goede basis is voor een fotoshoot. Laten we eens kijken wat Teen Vogue deze maand met de aankleding heeft gedaan!

Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd toen ik de foto’s zag. Ik snap het idee er achter niet helemaal: Victoria als tienermoeder? Victoria in high fashion outfits met schreeuwende kinderen er om heen? Normaal hebben de Teen Vogue shoots altijd een heel erg duidelijk sfeertje: vintage, retro, hollywood glam… Maar dat kan ik hier niet echt in ontdekken. De foto’s zeggen me niet zo veel, en van de kleding die Victoria draagt word ik ook niet warm van binnen. De enige foto’s die ik wél heel erg geslaagd vind zijn de laatste twee close ups en de cover, omdat Teen Vogue daar een beetje het vage thema loslaat. Dit zijn dan ook mijn favorieten van de shoot.

Nee, ik vind dat Teen Vogue de plank een beetje mis heeft geslagen deze maand. Ik vind de foto’s gewoon niks, en dat terwijl Victoria wel echt een natural beauty is. Jammer!

Wat vind jij van deze shoot?

Het is weer tijd voor een nieuwe Teen Vogue cover! Vorige maand was het de beurt aan Andrew Garfield en Emma Stone. De shoot vond ik echt helemaal geweldig, zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren. De kleding, de sfeer, alles klopte! It got my hopes up high voor deze maand. Dit keer was het de beurt aan Selena Gomez.

Ik ben niet echt fan van Selena, maar dat komt omdat ik haar nog altijd associeer met Disney Channel. Ik heb dat één zomer toen ik in Amerika was vet veel gekeken en daarna nooit meer. Stiekem (heel stiekem) zijn sommige programma’s best leuk, maar niet echt mooi, spannend of bijster inspirerend. Zo heb ik Selena dus ook nooit echt gezien. Daarnaast ken ik één liedje van haar (Naturally) en dat heb ik mijn oppaskindje véél te vaak heel erg vals horen zingen om nog te kunnen waarderen. Haha! Maargoed, dit zegt natuurlijk niks over hoe mooi Selena op foto’s kan staan en vooral niet over wat Teen Vogue dit keer weer doet met de aankleding en de sfeer van de foto’s. So let’s take a look at that!

Ik hou wel van het sfeertje van de shoot, het geeft me een ‘the end of summer is near‘ gevoel. De perfecte, chique aankleding voor een back to school issue! De foto’s zijn wel op het strand gemaakt, maar de nevel geeft ze een bijna dromerige en (jep…) herfst-achtige sfeer. Mijn favoriet van de shoot is de zwart-witte foto. Niet omdat Selena daar nou zo mooi op staat, juist niet eigenlijk. Ik vind het leuk dat ze hier niet zo’n barbiepopje is. Ook vind ik de scherptediepte heel mooi, en hoe er scherp gesteld is op haar ogen. En ik heb gewoon een zwak voor zwart wit foto’s :) Wel jammer dat deze foto helemaal los lijkt te staan van de rest van de shoot, het hangt helemaal niet samen, terwijl de andere foto’s juist heel veel op elkaar lijken. Ik vind het leuk als elke foto uniek is, maar er toch een overkoepelend gevoel heerst.

Dus nee, ik heb geen nieuwe favoriete shoot, dat blijft die met Emma Stone en Andrew Garfield! Toch vind ik de shoot met Selena niet lelijk. I like it, maar ik had wel wat dingen aan te merken.

Wat vind jij van deze shoot?