Ik hou heel erg van festivals: vorig jaar was ik op Rock Werchter te vinden en dit jaar deed ik een dagje Pinkpop. Ik ben echter nog nooit een heel weekend op een festival te vinden geweest, maar telkens slechts één dagje. Toch staat een heel festivalweekend nog wel op mijn ‘wishlist’. Echter vergt zo’n heel weekend op een festival wel een hoop meer voorbereiding dan mijn dagtripjes. Ga je koken of koop je dure snacks op het terrein? Hoe ga je het in zo’n warme kleine tent overleven? En misschien wel de belangrijkste: hoe is de hygiëne? Hoe doe je het met lange rijen voor de douches en smerige toiletten? Pakken voor een festival is wel even wat anders dan pakken voor een normale vakantie. Lactacyd komt nu met een nieuwe verfrissende lijn waarin de verfrissende intiem tissues zitten. Een festival essential!

Lactacyd 001

View Post

Kunnen jullie je de Cat Hat nog herinneren? Dit was een actie van First Choice Cola. Wanneer je een foto met de Cat Hat deelde op Instagram, kon je leuke prijzen winnen. Deze actie viel in de smaak – ook bij mij! – en daarom
komt First Choice Cola nu met een nieuwe actie. Ben jij ook deze keer weer genoeg #lefhebber?

First Choice

De nieuwe actie draait om de Flip Up Shades, die je op de foto hier boven ziet. Deze gratis zijn te verkrijgen zijn bij Dirk en VOMAR, bij aankoop van een 4-pack First Choice Cola. Wanneer je een selfie op Instagram plaatst met deze Flip Up Shades, maak je kans op een goodiebox ter waarde van €450. De inhoud is als volgt:

 • Fujifilm Instax Mini 8 Camera
 • Casettes voor de polaroid camera (2x Fujifilm Instax Mini)
 • Opblaasbare Donut Zwemband 122 cm
 • New Era “Sorry I’m Fresh”, size 7 ¼
 • Eastpak Padded Pak’r Rugzak
 • Komono Fat Wizard Watch
 • Urbanears Plattan Headphone
 • Tafeltennis set

Lijkt me genoeg reden om mee te doen! Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van de Flip Up Shades en de winactie, kijk op Lefhebber.nl.

Keuzes maken is niet altijd leuk. Of het nu twee slechte of twee fantastische alternatieven zijn, kiezen blijft soms een crime. Er is vaak één alternatief wat ‘moet’, en een ander alternatief wat je eigenlijk wil. Vooral in de tijd rond je eindexamen kom je voor heel veel verschillende keuzes te staan. “Doe ik een mooie galajurk aan naar mijn diploma uitreiking, of ga ik lekker in een spijkerbroek?”, “Ga ik volgend jaar studeren, of neem ik een tussenjaar?” en “Wil ik m’n college aantekeningen maken / m’n reisverslagen typen op een laptop, of op een tablet?”

Op de eerste vraag had ik zelf vrij snel een antwoord (jurk!), over de tweede heb ik bijna een half jaar lang zitten tobben. Eindeloze lijstjes met voor- en nadelen van beide opties heb ik gemaakt. Tientallen verschillende mogelijkheden voor een tussenjaar heb ik op een lijstje gezet, eindeloze websites van universiteiten heb ik afgestruind en meerdere begrotingen heb ik gemaakt. Soms maak je een keuze met je gevoel, soms heb je daar hulpmiddelen bij nodig. Iedereen vond het vanzelfsprekend dat ik gewoon ging studeren, maar ik wilde eigenlijk gewoon een tussenjaar.

Microsoft 003

Zoals jullie weten ben ik uiteindelijk toch voor studeren gegaan. Ik vind m’n studie ontzettend leuk en ben hier volledig op m’n plek, maar vind het soms jammer dat ik niet voor dat tussenjaar gegaan ben. Zeker toen ik hoorde dat de studiefinanciering nog een jaartje langer zou blijven! Maar helaas, het is gegaan zoals het is gegaan. Zoals ik zei, keuzes maken is niet altijd leuk. Gelukkig is er vaak wel een manier om keuzes te kunnen combineren. Zo kun je kiezen voor studeren of een stage in het buitenland, of voor een “semester abroad” via je studie. Dit laatste ga ik hopelijk zelf volgend jaar doen. “The best of both worlds”!

En dan die laatste keuze. Laptop of tablet? Gelukkig worden sommige keuzes ons uit handen genomen. Kiezen hoeft niet altijd! Microsoft komt namelijk nu met de Surface: een laptop en tablet in één! Met de touch and typecover heb je altijd een toetsenbord bij je, terwijl je apparaat zo compact blijft als een tablet. Soms wil je niet kiezen – en met de Surface is dit voor eens dan ook niet nodig!

Lefhebber

Ben jij een beetje een daredevil? Of ook wel: een #lefhebber? Ik wel hoor! Ik hou van achtbanen en de grootste kick in mijn leven tot nu toe was denk ik wel de Skydive-atractie in Walibi. Ik ben daar zelfs twee keer in geweest – love it. Het liefst ga ik zo snel mogelijk bungeejumpen en echt skydiven. Herken je je een beetje in deze beschrijving? Doe dan mee aan deze winactie! Bij First Choice kun je nu een pakket van €450 winnen met daarin onder andere een Fujifilm Instax Mini 8 Camera! Klinkt als de moeite waard, toch?

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

 • Koop een 4-pack First Choice cola in de supermarkt en ontvang daarbij de Cat Hat.
 • Zet deze op je hoofd en maak een selfie – daar zijn we ondertussen allemaal wel geoefend in!
 • Plaats deze op Instagram met #lefhebber er bij en maak kans.

Vandaag zal ik mijn eigen selfie plaatsen op Instagram, dus you better watch out! Meer informatie omtrent First Choice, de Cat Hat en deze actie kun je hier vinden.

Dit is een gesponsorde post. 

Advertorial hi 001

Laten we er nou maar niet omheen draaien: minstens de helft van de tijd die we op internet brengen is niet zo nuttig als we onze ouders/vrienden/kennissen zouden doen geloven. Ja, we bloggen, ja, we onderhouden ons sociale netwerk op Facebook. Maar stiekem lachen we ook allemaal om de twitteraccount van Common White Girl en zijn we allemaal fan van Grumpy Cat. De online crap – dát is vaak het leukste.

View Post