Topshop

Vine Floral Embellished Blouse | Crepe Cross Front Swing Top | Long Sleeve Slouchy Blouse
Double Strap V-Front Cami | Heavy Ribbed Texture Top | Moto Denim A-Line Skirt

Ken je dat? Dat je voor je kast staat, waar toch behoorlijk wat inhangt, maar je niks leuk vind? Ik denk dat iedere vrouw dit moment wel eens heeft, en ik heb het vaak op een moment dat het seizoen begint te veranderen. M’n go-to outfit was de afgelopen maandag behoorlijk basic: zwarte of blauwe jeans, grote trui, sneakers of chelsea boots. Klaar. Maar nu het de afgelopen week wat warmer was, had ik opeens behoefte aan losvallende tops en blousjes. En die heb ik gewoon weinig.

View Post

Ik ben nooit echt een modemeisje geweest. M’n make up fase heb ik zeker gehad en ook die is inmiddels goed en wel voorbij, maar echt extreem geïnteresseerd in fashion was ik eigenlijk nooit. Kijk, natuurlijk wil ik er leuk uit zien, en natuurlijk hou ik van winkelen. Maar ik ben nooit echt heel erg op de hoogte van wat precies mode is en hou me er ook totaal niet aan. Vaak zie ik iets wat ik leuk vind maar koop ik het echt pas een jaar later, ongeacht of het dan nog ‘in’ is of niet. Ik hou dus wel echt van kleding, maar niet perse van fashion. Vandaag heb ik echter wel een fashion wishlist voor de lente voor jullie, en ik wilde jullie even een disclaimer geven dat ik geen idee heb of dit perse mode wordt dit jaar. Het zijn echter wel allemaal dingen die ik zelf leuk vind en waarvan ik hoop dat ik ze kan scoren dit jaar, dus let’s go!

Spring Fashion Wishlist

View Post

Herschel Rugzak 001

Toen ik in Canada was, trok ik er in het weekend vaak sportief op uit. Sportlegging aan, sneakers aan m’n voeten, regenjas of zonnebril mee en… Een half uit elkaar vallende, uitgezakte rugzak op m’n rug. Niet ideaal, want wanneer je gaat hiken moet je vaak veel spullen mee: van water tot eten (veel eten) en van extra kleding tot een camera. Mijn rugzakje was dan vaak ook een beetje het lachertje van de dag (samen met m’n leren jasje voordat ik een regenjas had – niet heel erg goed voorbereid).

View Post

Misschien ben ik een béétje vroeg met artikels over de lente – een klein beetje maar. Eerlijk, ik kan gewoon niet wachten tot mijn favoriete seizoen is aangebroken. Met een zonnebril op op de fiets, de eerste middagen naar het strand en chillen met ijskoffie in het park. Bij de perfecte lentedag hoort natuurlijk wel de perfecte lenteoutfit. Daarom vandaag, drie outfits waarvan ik zou willen dat ze voor deze lente in m’n kast hingen! En aangezien het pas begin februari is zijn het dingen die je bij deze temperaturen op zich ook aan zou kunnen, maar dan wel met een lente-achtig tintje.

Lenteoutfit 001

Jeans: Lane Crawford | Schoenen: Converse | Nagellak: Essie | Tas: My Paper Bag | Trui: In God We Trust | Oorbellen: Target | Zonnebril: Rayban | Horloge: Daniel Wellington

Voor de eerste outfit liet ik me inspireren door youtuber Estée Lalonde (voorheen Essiebutton), zij droeg namelijk de trui in één van haar video’s. Volledig buiten mijn budget, maar zó leuk. Echt perfect voor een wat koudere maar wel zonnige lentedag, waarop je helemaal genoeg hebt van je donkere winterkleding maar wel graag iets warms aan wil. Ik combineerde de trui dan ook met allemaal lichte items. En een zonnebril op je neus voor de eerste zonnestralen kan natuurlijk niet ontbreken!

View Post

Stan Smith 001

Stan Smith 002

Ik weet nog dat ik jaren geleden een keer een blogpost schreef over de schoenen die op dat moment op m’n verlanglijstje stonden: Adidas Superstars. Ik kreeg er toen zowel van mijn lezeressen als van m’n vriendinnen niet veel positieve reacties over, niemand was echt weg van de schoenen en uiteindelijk heb ik ze toen nooit gekocht (geld zal hier ongetwijfeld ook mee te maken hebben gehad, haha). Ik was de schoenen eigenlijk een beetje vergeten, maar de laatste tijd zie je ze weer steeds gedragen worden. Eigenlijk liep ik gewoon ver op de trends voor ;) Naast de Superstars zag ik ook de Stan Smiths voorbij komen en langzaam maar zeker begon ik te overwegen een paar te kopen.

View Post