2016-media-collage

Jullie weten hoe erg ik kan fangirlen over … Eigenlijk alles. De artikelen over mijn favoriete boeken, films, muziek en tv-series van het jaar zijn dan ook altijd favorieten om te schrijven. Ik vind het zo leuk, dat ik het twee jaar terug heb omgevormd naar ‘Current Favourites’ om het iedere twee weken te kunnen doen. Maar deze terugblik op het jaar met mijn favorieten van de afgelopen twaalf maanden, blijft het leukst om te schrijven. Eindelijk komen alle lijstjes die ik het hele jaar door bijhoud van pas, haha!

View Post

Favoriete Youtube Channels

Aan de ene kant ben ik best een beetje Youtube verslaafd. Als ik niet oplet lig ik zo een uur op de bank Youtube filmpjes te kijken. Je begint gewoon bij een video van een kanaal dat je volgt… Doorklikken, doorklikken, doorklikken… En voor je het weet ben je aan het kijken hoe je een hond op moet voeden terwijl je zelf geen hond hebt. Dit overkomt mij dus iets te vaak. Aan de andere kant, ik volg niet zo heel erg veel kanalen. Ik ken genoeg mensen die echt iedere mogelijke Youtuber volgt, maar Nederlandse youtubers volgen doe ik eigenlijk sowieso niet en ook het aantal Britse en Amerikaanse youtubers dat ik volg is beperkt. Maar van een paar kanalen sla ik echt nooit een video over, en die deel ik vandaag met jullie!

View Post

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo vaak de krant lees. In het weekend blader ik er nog wel eens doorheen, maar doordeweeks komt het er eigenlijk nooit van. Dan kijk ik liever even snel het journaal om op de hoogte te zijn van wat er in de wereld gebeurt. Eigenlijk is dat erg, want de krant heeft vaak veel meer informatie en er is ook veel meer keuze in, waardoor je een krant veel beter uit kunt zoeken op wat bij je past. Mijn idee voor komend jaar? Vaker de krant open slaan.

Schermafbeelding 2015-01-10 om 17.04.43

Lijkt dat jou ook een goed idee? Dan is krantaanbiedingen.nl misschien wel een goede tip voor jou. Op deze website vind je verscheidene aanbiedingen voor verschillende Nederlandse kranten. Soms zijn dit hele voordelige proefabonnementen, maar het kan ook gaan om bijvoorbeeld een iPhone cadeau bij een langer abonnement.

Hoe de site werkt? Bovenin de navigeer balk staan simpelweg de Nederlandse kranten. Klik op de krant waar jij geinteresseert in bent. Naast een kort informatief stuk over iedere krant, vind je hier ook de aanbiedingen die op dit moment lopen. Kies het soort abonnement dat jij graag zou willen of de aanbieding waar jij in bent geïnteresseerd. Simpel als wat!

Op dit moment lopen verscheidene aanbiedingen. Bekijk deze aanbieding van Telegraaf. Bij een abonnement op desbetreffende krant krijg je op dit moment een iPad Mini 2 cadeau. Lijkt mij een aantrekkelijke aanbieding!

Lees jij wel eens de krant? 

GP

 

Het is bijna 2015!!! Dat betekent naast goede voornemens bedenken natuurlijk ook terugblikken op 2014. Dat ga ik op Dashing Days doen! Vandaag (nog) geen filosofische terugblik, ik ga namelijk terugkijken naar een aantal favorieten van het afgelopen jaar. Mijn favoriete muziek, tv series, films en boeken om precies te zijn. Kijken jullie mee?

2014 Muziek View Post

Vandaag vond ik het weer eens tijd voor een video! Ik wilde eerst een receptvideo opnemen met Jikkie, maar daar hadden we helaas geen tijd voor. Die komt dus waarschijnlijk volgende week, dus jullie houden hem te goed! Ik had toch zin om een video op te nemen, en kwam uit op de Harry Potter Tag via Teske. Ik weet eigenlijk niet of er daadwerkelijk mensen geïnteresseerd zijn in mijn eindeloze (gepassioneerde, dat wel) gebabbel over deze serie, maar soit. Voor degenen die het leuk vinden, veel kijkplezier!

Tijdens het editen kwam ik er achter dat de camera was uitgevallen, dus een stukje heb ik opnieuw moeten doen ‘s avonds. Vandaar dat de belichting / camerahoek op een bepaald moment wat afwijkt. Verder, vergeet niet in HD te kijken en te abonneren op mijn kanaal! :)

Ben jij ook opgegroeid met Harry Potter? Of misschien met een andere serie?