Zo’n twee jaar geleden deed ik een serie met ‘inspirational quotes,’ artikels met mooie uitspraken die me inspireren of raken. Ik ben de laatste tijd weer wat meer met m’n Tumblr bezig en ik merk dat ik het eens in de zoveel tijd wel leuk vind om wat van m’n Tumblr hier op Dashing Days te delen! Ik word namelijk altijd erg vrolijk van m’n eigen Tumblr pagina, haha. De beste manier om dit te delen vind ik toch wel een combinatie van mooie quotes met mooie foto’s. Vandaag dus weer een fijn artikeltje om je te laten inspireren en om bij weg te kunnen dromen!

Inspirational Quotes 007

View Post

Één van mijn favoriete bezigheden is tijd doorbrengen op Tumblr. Het gaat altijd een beetje met vlagen, soms verwaarloos ik m’n Tumblr pagina maandenlang, en dan word ik er opeens weer heel fanatiek in. Zoals nu: één van de chillste dingen om te doen vind ik semi-hersenloos door Tumblr scrollen, met een lekker muziekje of een podcast op en een kop thee in m’n hand. Ik word dan ook heel gelukkig als ik naar m’n pagina kijk, en ik vind het altijd wel leuk eens in de zoveel tijd wat inspirerende, mooie foto’s te delen! Vandaag in het thema ‘wintery travels,’ oftewel reizen in wintertijd. Alhoewel ik in januari een reisje naar de zon gepland heb staan, lijkt het me ook echt te gek om een keer in de winter juist naar het noorden te vertrekken voor mooie bergen en veel sneeuw. Hoe ziet mijn ideale winter-reis er uit? Zo!

wintery-travels-collage

Ga jij deze winter nog op reis? Zo ja, waarheen?

Inmiddels is het voor mijzelf wel duidelijk: ik ben een beetje een foodie. Ik ben werkelijk waar verliefd op lekker eten (van geweldig bereidde burgers tot clean salades, zolang het maar lekker is) en kan serieus ‘s ochtends beter m’n bed uit komen als ik me kan verheugen op een lekker ontbijt. Natuurlijk houdt iedereen van lekker eten, maar volgens mij hecht ik er wel meer waarde aan dan anderen om mij heen. En ik vind het heerlijk! Naast het eten, vind ik het gelukkig ook wel aardig leuk om af en toe in de keuken te staan. Ik deelde al eerder een artikel met recepten die ik wil proberen, en ook al heb ik daar nog lang niet alles van gemaakt, ik vond het tijd voor een tweede deel. Dit keer in de categorieën refreshing drinks, main dishes en dashing deserts.

Recepten die ik wil proberen 001

Ik maak nog steeds volop gebruik van mijn blender, maar inspiratie wil nogal eens ontbreken. Dan zijn receptjes die je eraan herinneren dat smoothies helemaal niet ingewikkeld hoeven te zijn, zoals de smoothie fraises bananes, superfijn! Ook groene smoothie inspiratie is bij mij altijd welkom, zoals deze mango and cashew smoothie. Daarnaast hoeven we niet altijd gezond bezig te zijn en mogen we ook wel eens genieten, zoals van de fruity pineapple sangria! Dit is een sangria op basis van witte wijn, wat me nog een stuk lekkerder lijkt dan de originele variant. En tot slot, een drankje dat eigenlijk doorkan als toetje, maar er daardoor niet minder lekker uit ziet: layered strawberry and creamy lemonade dessert drinks! Als je de show wilt stelen, weet ik wat je moet maken ;)

View Post

Een tijd geleden postte ik ‘Inspirational Quotes #1‘. Ik had niet perse bedacht dat ik ooit een vervolg ging maken, maar ik kreeg er leuke reacties op en weet dat iedereen soms wel eens een goede quote kan gebruiken. Daarom vond ik het vandaag tijd voor deel twee! Tijdens het zoeken van quotes stuitte ik vooral op uitspraken die te maken hebben met je hart volgen en dingen doen, zelfs wanneer je het in eerste instantie eng vind. Natuurlijk heb ik er ook een paar met een ander thema. Ik hoop dat iedereen er iets uit kan halen! En natuurlijk wederom, geïllustreerd met mooie foto’s van Tumblr.

“Ignoring your passion is slow suicide. Never ignore what your heart pumps for. Mold your career around your lifestyle not your lifestyle around your career.” – Unknown

View Post

Wanderlust: a great desire to travel and rove about. Je kunt wel stellen dat ik dit héél erg heb. Al sinds ik jong ben droom ik van de mooiste reizen en meest geweldige plekken. De leukste interrail routes en de gaafste roadtrips. Het liefst langs de eindeloze, uitgestrekte wegen van de Verenigde Staten, maar er staan nog veel meer plekken hoog op mijn lijstje. Het lijkt me geweldig om gewoon je spullen in een auto te gooien, een CD op te zetten en te kijken waar je uit komt. Nu heb ik voor mijn 19 jaar op zich al m’n fair share van mooie plekjes op de wereld gezien, maar reizen blijft één van m’n passies. Vandaag geen inspiratie artikel over spectaculaire plekken waar ik nog heen wil, maar meer over reizen in het algemeen. Wanderlust.

Collage Wanderlust

View Post