schermafbeelding-2017-01-03-om-20-33-20

Hee daar, valt je iets op bij het openen van m’n site vandaag? Jazeker, na drie (!!!) jaar heb ik eindelijk een nieuwe layout. Toen ik ging uitrekenen hoe lang ik m’n vorige layout al had, schrok ik een beetje. Ik dacht eigenlijk dat het twee was, wat ik ook al behoorlijk lang vond, maar nope, het waren er toch echt al drie. En we hebben het nu over een layout inclusief foto’s van mijn 18-jarige ik. Jep, het begon allemaal wel een beetje jammer te worden.

View Post

1000 artikelen

Alle layouts die Dashing Days heeft gehad. Binnenkort aan de slag met een nieuwe!

Wauw, toen ik een concept aanmaakte voor het artikel van vandaag, viel mijn oog plotseling op de teller die bijhoudt hoeveel artikelen er op mijn site online staan. Toevallig is dit precies het 1000e artikel! Mijn mond viel toch wel even open want 1000, hoe idioot is dat? Daarom vond ik dat ik er wel even wat aandacht aan kon besteden :)

View Post

Haha, er zijn idioten en er zijn IDIOTEN. Ik val duidelijk in die tweede categorie want… Ik ben mijn blog anniversary vergeten! Eergisteren blogde ik namelijk gewoon VIJF JAAR. En ik heb er geen seconde aan gedacht. Er was niet eens een artikel. Ik kan mezelf wel voor m’n kop slaan, want een maand geleden bedacht ik me nog dat ik allemaal winacties ging regelen en nu was ik het gewoon vergeten. Achja. Als nog, gefeliciteerd Dashing Days!!! :D (of zo)

 

Ik zou wel graag nog iets groots willen doen om te vieren, maar dat komt dan ná m’n tentamens (waar morgen een klein artikeltje over online komt). Voor nu wil ik jullie allemaal gewoon heel erg bedanken ♥♥♥ Blijf vooral Dashing Days bekijken en comments achterlaten, want daar haal ik zoveel energie uit. Of je nou al vijf jaar elke dag mijn site bezoekt of sinds een jaar een paar keer per maand kijkt, het maakt niet uit. Jullie zijn toppers!

Waar ik wel benieuwd naar ben: hoe lang volgen jullie mijn site al? Sinds Beautyfever? Sinds Live Love Laugh? Of sinds Dashing Days, mijn eigen domein? Laat het me weten, vind ik leuk! Kus, Soesja!

Ik had de afgelopen week heel wat problemen met mijn WordPress. Het begon allemaal woensdagochtend, toen m’n website opeens heel langzaam was en het soms helemaal niet deed. Ik ben echt een enorme digibeet. Dat zou je misschien niet denken, ik heb immers een blog, maar ik snapte er helemaal niks van. Ik heb namelijk lang niet zoveel bezoekers dat opeens mijn bandwith of wat dan ook vol zou zitten, dus ik wist niet wat ik er mee aan moest. Na heel wat heen en weer ge-e-mail met mijn host (het bleek dat een of andere spamaccount m’n site echt aan had zitten vallen) en nog meer problemen die zich voordeden en opgelost moesten worden, werkte vrijdagochtend eindelijk alles weer naar behoren.

Dat vond ik tijd voor een feestje! Ik wilde al een tijdje een nieuwe layout online zetten, en had in de vakantie ook al een heel begin gemaakt en foto’s geschoten met Lisa om te gebruiken. Maar toen kwam m’n Macbook, waarop ik geen Artisteer (mijn layout design programma) heb, en zonk de moed om met mijn oude Sony weer aan de slag te gaan me een beetje in de schoenen. Maar toen m’n site het weer helemaal goed deed vond ik het toch wel reden voor een feestje, en daarom pakte ik vrijdagavond toch maar m’n oude laptop er bij.

Nieuwe layout

Met dit resultaat! Het is nog niet helemaal zoals ik het wil, maar wel grotendeels. De veranderingen die ik nu nog wil doen kunnen niet via Artisteer en moet ik doen met de codes, dus dat gaat wel even wat tijd kosten en daar moet ik een keer goed voor gaan zitten. Ach, dit is al een hele goede eerste stap!

De veranderingen: voornamelijk de kleuren. Ik was al een tijd klaar met knalroze en eigenlijk sowieso met roze. Dit is dus de allereerste layout die ik ooit heb gehad zonder roze er in! Vanaf 2009, met Beautyfever, tot Live Love Laugh naar Dashing Days, ik heb altijd roze in mijn layouts gehad. Lekker vernieuwend dus, deze! Ik koos voor grijs en wit tinten, gemixt met wat donkerblauw. Verder heb ik ook wat dingen verplaatst, zo staat de zijkolom nu links. Gewoon, een beetje upgespiced dus! En het geheel is gewoon veel rustiger en cleaner dan het eerst was. Ik ben er blij mee, ik hoop jullie ook!

Dus, tot zover mijn artikel voor vandaag. Ik heb de afgelopen dagen niks online gezet omdat mijn site het dus niet zo goed deed, dus ik heb mijn ideetjes voor de komende dagen bewaard :) En die nieuwe artikelen kunnen jullie vanaf morgen dus gaan lezen op Dashing Days in een nieuw jasje. Yay!

Wat vind jij van de nieuwe layout?

Wat krijg je als je studie ontwijkend gedrag vertoond…? Je opent Artisteer weer eens! In de kerstvakantie was ik begonnen met een nieuwe layout, maar die heb ik nooit afgemaakt. Nu begon het opeens enorm te kriebelen en daar was mijn nieuwe lay! Ik werd wel een beetje gek van die vorige, maar ik had hem dan ook al zo’n 15 maanden! De vlinders heb ik vervangen voor rust.

De nieuwe layout is erg clean, maar heeft natuurlijk wél knalroze er in verwerkt. Kan ook niet anders he ;) Over de header ben ik nog niet 100% tevreden maar misschien dat ik die nog een keer verander. Ik kreeg gewoon zo’n drang hem online te zetten! Laat me zeker weten wat je er van vindt! Ik ben er in ieder geval blij mee, een beetje rust op m’n site :)

Kus, Soesja!