Ik denk dat als de gemiddelde tiener in 2014 vijf materiële zaken uit zou mogen kiezen die hij of zij voor geen goud kwijt zou willen raken, zijn of haar telefoon daar voor 99% zeker bij zou zitten. Vroeger waren we minder gehecht aan onze telefoons, maar nu is je telefoon erg belangrijk. Het is meer dan alleen een apparaatje om mee te sms’en: ik gebruik het om makkelijk in contact te blijven met mijn vriendinnen van de middelbare school, om m’n blog onderweg in de gaten te houden, om foto’s te maken van de leuke momenten, om de tijd te verdrijven in de trein, om boodschappenlijstjes in op te slaan, en ga zo maar door…

Goed. Onze telefoons zijn dus belangrijk. En vanzelfsprekend zijn we er dan ook zuinig op. Maar onze telefoons moeten er ook leuk uit zien, en dat kan op zoveel manieren! Een hele goede manier is om hem te customizen met gsm accessoires, zoals een hoesje. Die zijn er in honderden verschillende soorten, beschermen je telefoon en laten hem er mooi uit zien!

Bewerkt hoesje 001

View Post

Sans online

M’n 4 jarig bestaan kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Groots uitpakken doe ik niet, dat bewaar ik voor m’n 5 jarig bestaan volgend jaar (als ik dan nog blog – ik hoop van wel!) maar voor vandaag gewoon één leuke winactie in combinatie met de ontzettend fijne webshop Sans Online. Hier verkopen ze onder andere Only, Vero Moda en Vila.

Wat geef ik weg vandaag? Een waardebon van €30! Hier kun je bijvoorbeeld een leuke top van kopen. Ideaal dus :)
Wat moet je doen? Heel simpel, daar hou ik van: commenten op dit artikel! Zorg dat je een geldig email adres in het vakje hebt staan. Optioneel: like de Facebook en Twitter van Sans Online.

De winactie loopt tot 25 maart. Daarna zal ik de winnares bekend maken. Succes!

Afgelopen week hield ik een winactie waarbij je een GOSH pakket kon winnen. Hiervoor moest je je eigen winterlook maken. Op welke manier? Dat mocht je helemaal zelf weten! En men, wat kreeg ik mooie inzendingen binnen! Het waren er niet extreem veel, maar alsnog vond ik kiezen echt supermoeilijk. Maar na er goed over nagedacht te hebben, heb ik het uiteindelijk besloten! De winaressen van de GOSH Winter Collection winactie zijn:

Inge! Ik vond deze heel origineel, de enige tekening die ik had ontvangen. En nog supermooi uitgevoerd ook! Ik doe het je niet na, haha.

Lisa! Ook dit filmpje is heel origineel, echt superleuk gedaan!

En tot slot: Shenyce! Ik kreeg meerdere ooglooks binnen, en ik vond het super moeilijk om een derde persoon te kiezen, maar deze vond ik toch het mooist uitgevoerd :)

Allemaal gefeliciteerd! Jullie hebben een mailtje :) Zouden jullie z.s.m. je adressen op willen sturen? En de mensen die niet hebben gewonnen: niet getreurd, er komt snel weer een winactie waar jullie natuurlijk weer een kans hebben! :D

Morgen is de laatste dag dat je mee kan doen aan de GOSH winactie! Weet je niet waar ik het over heb? Kijk even hier. Zeker allemaal meedoen, ik heb nog niet heel veel inzendingen en ik verloot drie GOSH pakketten t.w.v. €60!

Eerder deze ochtend zagen jullie al een review over een paar producten uit de winter collectie van GOSH. Ik ben over allemaal heel erg enthousiast! De fijne texturen en de mooie koperkleuren… Een heerlijke collectie! En nu maken jullie allemaal kans op een GOSH pakket met een hoop producten t.w.v. €60! We love the GOSH Winter!

Wat moet je doen? Maak je eigen winterlook. Dit kan op 100 verschillende manieren: fotograferen, plakken en knippen, een online collage maken, filmen, tekenen: alles is mogelijk! De winactie loopt tot donderdag 8 december, dus wees er snel bij.

Ik hoop op veel leuke inzendingen, maar hoe kan dat niet zo zijn bij zo’n geweldige prijs? En bij een grote winkans: ik mag namelijk drie pakketten weggeven! Dus, doe allemaal mee en stuur je inzendig uiterlijk donderdag 8 december naar win@dashingdays.nl! Succes!