Plog Collage

Ik heb al zo’n half jaar niet geplogd, dus ik vond het weer eens tijd worden. Het woord blijft een verschrikking, maar het concept blijft super leuk! Vandaag laat ik jullie zien wat ik op zaterdag 14 maart allemaal beleefde. Ik had een relaxte ochtend, een lunchdate met Lisa bij SLA en ging naar Jikkie’s danswedstrijd in Badhoevedorp. Kijk mee naar mijn dagje in foto’s!

View Post

 photo Plog2collage_zps3fac1e81.jpg

Het is weer tijd voor een plog! Ik heb dit twee keer eerder gedaan en beide keren behoorden mijn plogs tot de meest bekeken artikelen van die maand, dus ik ga hier lekker mee door. Geen vaste dagen, geen hele weken, maar gewoon. Voor af en toe! Vandaag zien jullie de plog van afgelopen maandag. Mijn eerste collegedag na welgeteld 14 weken vakantie! Ik was niet perse toe aan weer beginnen met studeren, maar ik ‘verdiende’ het wel om me weer eens in te moeten spannen na al mijn geluier. Ik had een lange dag van negen tot vijf en vertrok daarna meteen naar de Heineken Music Hall voor het concert van Beck! Tickets hiervoor hadden mama en ik gekocht als vaderdag cadeau voor papa, en vanavond was het zo ver. Kijken jullie mee?

View Post

Ploggen is echt iets van het moment onder de bloggers. Mocht je niet weten wat het is: in een plog legt een blogger in foto’s haar hele dag vast! We hadden altijd al de foto diaries (die jullie bij mij kennen als Story of my Week!) maar Plogs gaan nog een stukje dieper en kijken in detail naar één bepaalde dag. Ik vind dit altijd ontzettend leuk om bij andere bloggers te zien dus ik dacht… Waarom zou ik het zelf niet een keer proberen? Ik vind helaas het woord ‘Plog’ echt ontzettend lelijk maar het is zo wel duidelijk wat ik bedoel. Laat ik beginnen met mijn eerste plog! :)

Plog 1 001

Ik bedacht pas tijdens mijn ontbijt om te gaan ploggen, en daar komt dus ook de eerste foto vandaan. Ik had veel tijd ‘s ochtends en ging daarom lekker uitgebreid aan de slag in de keuken. Het resultaat? Gezonde havermout / griekse yoghurt pancakes met warm fruit. Heerlijk! Ik was iets te enthousiast qua hoeveelheden en kreeg dit enorme bord natuurlijk nooit op, maar lekker was het wel.

View Post