Story of my Week #105: Oscars, Red Velvet Oreo Brownies en Chillings

Story of my Week 105 Collage

Het studieritme is 100% terug. In de vakantie heb ik enorm uitgerust en gerelaxt, maar daar is nu absoluut niks meer van over. Sterker nog, ik hoop altijd dat ik mijn talent om te stressen over de kleinste dingen kwijt raak in zo’n lange vakantie, maar helaas is dat nog steeds niet gelukt. Daarom pak ik alle leuke en chille momenten die ik heb tussendoor, en geniet ik daarvan als een soort minivakanties! Dus alhoewel ik het voor mijn gevoel vreselijk druk had, heb ik deze week toch veel leuke dingen gedaan. Ik ging woensdagavond naar de bioscoop, sprak donderdag eindelijk weer eens af met Margot, ging vrijdag brownies bakken met Naära en zag zondag Lisa eindelijk weer eens. Zaterdag had ik de productiefste dag ooit. Zo bij elkaar, een goede week dus! Kijk mee naar de foto’s.

Story of my Week 105 001

Zondag was het Oscar night! Ik wilde eigenlijk gaan kijken, maar niemand wilde met me meedoen en in m’n eentje voelde het toch te droevig. Toen ik ‘s ochtends wakker werd zocht ik wel meteen de winnaars op en zag ik tot m’n grote verbazing dat Birdman de grote winnaar was. HUH? Dat had ik niet aan zien komen, en ik ben het er ook niet echt mee eens eerlijk gezegd. Ik was wel heel blij met een Oscars voor The Imitation Game, Whiplash, The Grand Budapest Hotel en natuurlijk voor Eddie Redmayne van The Theory of Everything. Zijn speech was de allerschattigste ooit – zoek het alsjeblieft op op Youtube, want het gaat je hart verwarmen :)

Story of my Week 105 002

Hier wordt “fitgirl” (not) Soesja blij van: de laatste Nakd bar op Schiphol gescoord! Oké, die er naast zijn ook lekker, maar Pecan Pie is m’n favoriet. Zo lekker! Helaas zijn ze best wel duur.

Story of my Week 105 003

Op z’n charmantst… Maandag stond na een jaar weer eens een bezoekje aan de tandarts gepland. Gelukkig was alles prima! De volgende keer dat ik daar kom ben ik vier maanden in Canada geweest, zo’n gek idee is dat.

Story of my Week 105 004

Risotto is een van m’n favoriete maaltijden. Helaas is het niet echt fotogeniek… Maar deze week stond een redelijk gezonde risotto zonder room/kaas/wijn maar met heel veel groenten op het menu. Heel erg lekker en wonder boven wonder ook heel smaakvol!

Story of my Week 105 005

Dinsdag werd ik wakker met de leukste verrassing ooit… We hadden geen stroom. Dan besef je opeens hoe afhankelijk je daar van bent, haha! Mijn kopje thee maakte ik daarom maar op het gasfornuis, wat het nog wel deed. Toen ik ‘s avonds weer thuis kwam was alles gewoon weer in orde gelukkig :)

Story of my Week 105 006

Spaans leren in de trein… Deze week had ik mijn eerste tussentijdse toets van dit semester en dat ging gelukkig goed!

Story of my Week 105 007

Eerder op de Uni afspreken om een presentatie te maken… Dat is Starbucks waard. Ik ben de laatste tijd helemaal gek op de Cinnamon Soy Latte, zó lekker! En omdat m’n stempelkaart vol zat was deze gratis :)

Story of my Week 105 008

En ‘s middags langer op de Uni blijven voor commissievergadering en de General Assembly van de studievereniging… Dat is Julia’s pasta waard ;) Zoals je merkt, ik vind altijd een reden om mezelf te verwennen.

Story of my Week 105 009

Woensdagavond gingen we naar de bioscoop en besloten Jikkie en ik in een opwelling dat we Glee wilden luisteren in de auto. We kijken al zo’n drie jaar geen Glee meer dus het was heel random, maar zó leuk! We kwamen nog bijna te laat omdat we de CD niet konden vinden, oeps :P

Story of my Week 105 010

Na een jamsessie was het weer tijd om serieus te doen, we gingen namelijk naar de film Selma. Ik vond het een hele goede film, ze hebben het verhaal van Martin Luther King mooi in beeld gebracht en ook al heb ik het eindeloos over de Civil Rights Movement gehad op m’n studie en kende ik het verhaal eigenlijk al van voor naar achter, ik vond de film soms toch best wel confronterend. Aanrader!

Story of my Week 105 011

Van de echte bioscoop naar de thuisbioscoop. Donderdagmiddag zag ik Margot voor het eerst in tijden weer. Heel erg gezellig bijkletsen, en we hingen een laken op zodat we met de beamer een soort bioscoop konden maken op haar kamer. Super chill!

Story of my Week 105 012

Ik kocht een broek met van die scheuren op de knie bij Pull & Bear. Ik vind hem echt super leuk, al voelt hij wel iets te hipster voor hoe ik ben :P

Story of my Week 105 013

Vrijdag ging ik naar Naära toe, het was namelijk tijd voor een bakproject: red velvet oreo chocolate brownie bars. Oftewel red velvet cake met een laag oreo en een laag gesmolten chocola. Een beetje improviseren omdat alle Amerikaanse ingrediënten uit het oorspronkelijke recept niet bij ons in de winkel lagen, maar wel belachelijk lekker!

Story of my Week 105 014

‘s Avonds begon ik aan de serie Sherlock. Ik kijk eigenlijk altijd Amerikaanse series (volgens mij heb ik oprecht nog nooit een Britse serie gevolgd) en de “Engels-heid” van deze serie was echt een verademing, haha! Ik vond de eerste aflevering in ieder geval echt super leuk, en ik begin volgens mij een beetje fan te worden van Benedict Cumberbatch, want wat een geweldige acteur is dat zeg! Ik ga het zeker verder kijken, maar eerst White Collar nog even af.

Story of my Week 105 015

En ook deze week liep ik weer lekker hard! Jullie konden er gisteren al over lezen in mijn Run Diary. Woensdag deed ik een supersnelle 5K waar ik eigenlijk geen tijd voor had, en dit resulteerde in een PR. Oh yeah! Zaterdag deed ik een relaxte 10K. Vinden jullie die foto rechts niet ook echt op de duinen lijken? Helaas woon ik niet vlakbij de zee, was het maar waar!

Story of my Week 105 016

Room For Thought, de lelijkheid van je filters weet me altijd weer te verbazen. Zondag ging ik gezellig chillen en bijkletsen met Lisa, die ik ook alweer een tijdje niet had gezien. Dat resulteerde onder andere in deze prachtige “we love peanut butter” selfie – don’t ask ;)

Aankomende week wordt weer druk drukker DRUKST. Maandag ga ik naar het concert van Sam Smith (OMG!!!), dinsdag is m’n vader jarig en komt ‘s avonds allemaal familie eten, ik heb voor de verandering eens op vrijdag les en moet die avond ook oppassen, zaterdag moet ik ook naar de uni voor een study abroad meeting en zondag viert papa zijn verjaardag en zijn we daar de hele dag druk mee. Ik denk dat ik volgende week maandag maar vrij ga nemen, want van m’n weekend is niet veel meer over :P

Hoe was jullie week?

9 Comments

 1. 02/03/2015 / 8:53 am

  Leuk om te zien wat je deze week allemaal gedaan hebt! :yay:
  Veel plezier bij Sam Smith vandaag, maar dat zal vast wel goed komen!

 2. 02/03/2015 / 10:36 am

  Aaaah Sherlock is zo leuk! You’re gonna love it!

 3. 02/03/2015 / 10:57 am

  Glee, wat een nostalgie! Veel plezier vanavond en succes met je drukke weekje!

 4. 03/03/2015 / 8:49 am

  Leuk om te lezen! Een voor Julia’s is altijd wel een excuus te vinden:)

 5. 03/03/2015 / 10:39 am

  Oeeeeh die cake ziet er echt zooo lekker uit!

 6. Eline
  06/03/2015 / 8:01 pm

  Benedict Cumberbatch!!!! Ik ben zo verliefd op hem! :hearts:

  • Soesja
   08/03/2015 / 11:07 pm

   Yessss hij is afgelopen maand echt van iemand die ik alleen maar van naam kende naar een van mijn favoriete acteurs gegaan haha, wat een held!

 7. fien
  07/03/2015 / 3:28 pm

  hoe bedoel je maandag vrij nemen? dan ga je gewoon niet naar de les?

  • Soesja
   08/03/2015 / 11:07 pm

   Haha ja universiteit he, colleges zijn niet verplicht dus ik kan gaan wanneer ik wil ;) Als ik een werkgroep heb moet ik er wel echt heen, maar die heb ik niet op maandag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *