Story of my Week #106: Concert Sam Smith, Verjaardag papa en 6x Den Haag

Story of my Week 106 collage

Je weet dat je een drukke week achter de rug hebt wanneer afgelopen maandag al weer maanden geleden lijkt (en als je nauwelijks tijd hebt gehad om te bloggen, oeps!). Dat heb ik nu! Afgelopen week was op z’n zachtst gezegd een beetje rennen van hot naar her. Ik moest van maandag tot zaterdag in Den Haag zijn (normaal is dat van maandag tot donderdag, maar ik had deze week op vrijdag les en moest zaterdag voor een study abroad meeting ook fijn om 9 uur op de uni zijn) en verder ging ik maandag naar het concert van Sam Smith, was dinsdag m’n vader jarig, moest ik vrijdagavond oppassen en werd zondag papa’s verjaardag uitgebreid gevierd. Laten we kijken naar de foto’s!

Story of my Week 106 001

Typische maandagochtend activiteit (of niet): je eigen haar knippen! Ik knip m’n haar sinds zo’n jaar zelf (met een staart op m’n voorhoofd en dan recht afknippen) en dat bevalt me eigenlijk altijd wel prima. Ik hoef geen radicale veranderingen en doordat ik krullen heb, valt het niet op als het niet 100% recht is, haha!

Story of my Week 106 002

Maandagavond was het tijd voor het concert van… Sam Smith!!! Hier keek ik al zó lang naar uit! Ik haalde Jikkie op bij school en toen we eenmaal in de rij stonden bleek het lekker koud te zijn, dus haalde ik Starbucks voor ons. Ik kreeg vier stempels voor twee drankjes op m’n stempelkaart, dus toen wilde Jikkie dat zij het was gaan halen, haha.

Story of my Week 106 003

We stonden iets minder dan twee uur van tevoren in de rij en hadden uiteindelijk ook hele goede plekken in de zaal. Helaas at ik Febo patat van tevoren en viel dat niet helemaal goed… Ik zal jullie de details besparen maar laat ik het er op houden dat het een goed idee was dat ik uiteindelijk toch maar op de tribune ben gaan zitten, ook al gaf ik daarmee m’n goede plekken op.

Story of my Week 106 004

De tribune was eigenlijk best wel chill, ik kon het goed zien! En het concert was echt… Wauw wauw wauw! Sam Smith zijn CD luister ik sinds afgelopen zomer nog steeds ontzettend vaak en ik hou van zijn muziek. En ooh, hij is zó goed live! Ik denk dat niemand in mijn iTunes Library zo’n ge-wel-dig-e stem als Sam heeft. Meerdere keren viel m’n mond gewoon open haha, echt de stem van een engel gewoon. Love it! Zo goed!

Story of my Week 106 005

Sommige dingen verdienen gewoon twee foto’s in de Story of my Week, en dit concert valt daar zeker onder. Ik heb enorm genoten! Naast dat Sam geweldig zong was hij ook nog eens ontzettend schattig en vertelde hij de leukste verhalen in zijn heerlijk Britse accent. Van waar hij zijn inspiratie voor liedjes vandaan haalde tot over zijn first boyfriend, allemaal heel leuk om te horen.

Story of my Week 106 006

Ik hou van merchandise! De shirts vond ik niet zo bijzonder en ook wel wat te duur, maar deze tote bag met Sam’s (en mijn!) initialen kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Story of my Week 106 007

Dinsdag begin ik altijd pas om 1 uur. Normaal ben ik dan héél productief ‘s ochtends (echt waar), deze week voerde ik niet zoveel uit. Ik ontbeet onder een dekentje op de bank en keek Grey’s Anatomy, How To Get Away With Murder en Scandal van de avond daarvoor terug.

Story of my Week 106 008

Yesss, ik kreeg nieuwe Printic foto’s binnen! Ik hou van die app en ik hou van mijn fotomuur. De bovenste en onderste rij zijn nieuw, allemaal foto’s van de kerstvakantie.

Story of my Week 106 009

Dinsdag was m’n vader jarig (60!!! Ouwe gek!) en ‘s avonds kwam er allemaal familie eten. Ik verwachte dat we wel fancy zouden gaan koken maar we aten, op m’n vaders verzoek… Stampot. Geweldig :’D Het was wel een gezellige avond!

Story of my Week 106 010

Hahaha, ik weet niet of Jikkie er heel blij mee is dat ik deze foto deel op m’n blog, maar ik moest super hard lachen om haar planning!

Story of my Week 106 012

Nog meer sister cuteness, donderdagochtend bracht Jikkie me even naar de bushalte. Helaas was ik snel weer thuis met een hoofdpijnaanval, waarvan ik later met m’n moeder heb geconcludeerd dat het waarschijnlijk lichte migraine was. Ik heb wel vaker hoofdpijn en ongeveer drie of vier keer per jaar zo erg dat paracetamol absoluut niet helpt, ik niet in m’n eigen kamer wil liggen omdat het daar te licht is en ik er ook misselijk van wordt. Donderdag was dus zo’n dag, superleuk… Gelukkig is het na een paar uur slapen altijd wel weer over!

Story of my Week 106 011

En ‘s avonds was het tijd voor… Wie is de Mol finale!!! De leukste aflevering, haha. Zo spannend was het! Ik zat al een tijd op Margriet en was dan ook blij dat ik het goed had :D En… Ik won in de poule! En in m’n andere poule werd ik laatste, klein detail ;)

Story of my Week 106 013

Study abroad dingen regelen. Ik moet deze week m’n transcript, proposed course list, statement of English proficiency en een (prachtige) pasfoto inleveren, dus dat werd even bij elkaar gezocht.

Story of my Week 106 014

Aanschouw, mijn proposed course list! Ik krijg vaak de vraag wat ik nu ga studeren. Nou, dit dus, haha! Of nu ja, niet allemaal, en ook nog niet officieel dit, maar ze wilden een beetje een idee van wat je wilde gaan doen, dus moest je tien vakken opschrijven. Allemaal losse dingen bij elkaar dus.

Story of my Week 106 015

Zaterdagochtend moest ik dus om 9 uur op de uni zijn voor een study abroad bijeenkomst. Dan is Starbucks niet alleen lekker, dan is het een levensbehoefte. Ik drink de laatste tijd vaak cappuccino met sojamelk, super lekker!

Story of my Week 106 016

De bijeenkomst zelf was niet heel boeiend, behalve dat ik na afloop bijna een uur met een meisje dat vorig semester naar UBC is gegaan heb gesproken. Dat was superleuk, wat een geweldige verhalen!

Story of my Week 106 017

Daarna ging ik met Rozemarijn en Maaike nog even wat drinken bij Foodzie, een nieuw tentje dat pas geopend is op de Herengracht, waar eerst de DE zat. Ik genoot van een groene smoothie, heel erg lekker!

Story of my Week 106 018

Eenmaal thuis (na heerlijke treinvertraging, echt waar je zin in hebt op je zaterdagmiddag) ging ik m’n moeder nog even helpen met wat hapjes maken voor m’n vaders verjaardagsfeest de volgende dag. Deze dadels met roomkaas en spek waren echt heerlijk!

Story of my Week 106 019

Zondagochtend was een historisch moment… Ik liep voor het eerst dit jaar hard in een korte broek!!! Love it! Op dat er nog maar veel zulke dagen mogen komen, want hier kan ik wel aan wennen.

Story of my Week 106 020

Zondagmiddag en avond vierde m’n vader zijn verjaardag dus echt, en Jikkie, Emma en ik werden ingezet om drankjes, hapjes en avondeten te serveren. Lekker druk bezig dus, want er waren zo’n 40 mensen. Toen we zelf even konden eten was er nergens plek, dus gingen we picknicken in de keuken, haha!

Aankomende week wordt weer wat rustiger, en daar heb ik wel behoefte aan, haha! Ik moet weer gewoon vier dagen naar de universiteit in plaats van zes en verder zie ik nog wel wat ik ga doen. In ieder geval even uitrusten en bijtanken voor de tentamenweek die er aan zit te komen! Oh, en, hopelijk, bloggen!

Hoe was jullie week?

6 Comments

 1. 09/03/2015 / 8:47 am

  Echt supertof dat je in het buitenland gaat studeren, echt knap dat je dat hebt bereikt! Dat staat ook hoog op mijn to-wish/do list, haha! :yes:

 2. 09/03/2015 / 10:35 am

  Nooo, nu lijk ik echt een loser met m’n nul punten in de poule. Nog steeds heel vreemd dat Suzanne niet gewonnen heeft, haha. Maar goed, ik ben trots op je ;)
  Toffe en interessante vakken heb je gekozen voor Canada! Ik denk steeds dat het nog super lang duurt voor je erheen gaat, maar eigenlijk valt dat heel erg mee. We moeten voor die tijd nog wel een keer daten hoor. (ook omdat ik dan Landline terug kan krijgen hihaho).
  Hopelijk is deze week wat rustiger, maar net zo leuk als jouw afgelopen week.

 3. 09/03/2015 / 11:22 am

  Ah zo zuur dat je op de tribune moest gaan zitten, maar gelukkig heb je er alsnog van kunnen genieten! En pff ik weet nog dat ik het al veel vond als ik vier keer per week naar Rotterdam moest, haha. En oeh, leuk dat je al vakken mag kiezen en zo! Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt. En laten we hopen dat er nog heel veel momenten komen waarom je in korte broek kunt hardlopen!

  • Soesja
   09/03/2015 / 12:21 pm

   Ja dit was wel zo’n week waarin ik graag in Den Haag had gewoond haha, gelukkig is de reistijd Badhoevedorp -> Den Haag volgens mij wel wat korter dan Amersfoort -> Rotterdam!

 4. 09/03/2015 / 9:15 pm

  Super leuke foto’s weer :)
  Klein tipje; je adres is te zien op de foto van je studie

 5. 10/03/2015 / 8:22 am

  Wauw super drukke week. En dat concert van Sam Smith klinkt geweldig!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *