Current Favourites #5 ♥ Vance Joy, Soy Cappuccino, Sherlock & More!

Soms zijn er van die dingen die ik enorm leuk / grappig / inspirerend / wat dan ook vind, maar waar ik geen heel artikel over wil schrijven. Omdat ik wil schrijven over waar ik mee bezig ben en wat ik leuk vind, heb ik voor dit soort dingen de rubriek Current Favourites in het leven geroepen! Iedere donderdag deel ik vijf random favorieten met jullie. Enjoy!

Favourite tv show: Sherlock.

Favourites 5 001

Ik ben ook nog steeds bezig met White Collar, maar toen ik laatst moest oppassen kwam ik er achter dat het na seizoen 4 niet meer op Netflix stond en moest ik iets anders vinden om te kijken. Ik besloot toen voor de eerste aflevering van Sherlock te gaan, en inmiddels heb ik ook de tweede gekeken. Het is zo leuk! Ik begon voornamelijk omdat ik Benedict Cumberbatch de laatste tijd echt een geniale acteur vind, en ook in deze serie is hij fantastisch. Wat een acteur, ik kan in deze serie echt ontzettend om hem lachen. Maar voor de rest is de serie ook erg grappig, spannend en vooral heerlijk Brits. Afleveringen duren zo’n anderhalf uur, dus eigenlijk zijn het gewoon een soort films. Genieten!

Favourite Wishlist Article: Zara jeans.

Favorites 5 002

Ik ben zó kritisch wat jeans betreft. Ik heb er een stuk of 10 in de kast liggen, maar eigenlijk ben ik over geen enkele echt tevreden. Of ze zijn te kort, of ze lubberen uit bij de knieën, of ze zakken van m’n kont af… Nee, de ideale broek vinden is moeilijk. Toch blijf ik broeken aanschaffen, in de hoop een geslaagd exemplaar tegen te komen. Momenteel staat deze boyfriend jeans van Zara hoog op mijn verlanglijstje! Ik spotte hem bij Annemerel, en ik vond hem meteen superleuk. Een goede kleur voor in de zomer, en ik zou ook graag eens een boyfriend model proberen, aangezien ik normaal alleen maar skinny jeans draag. Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens ga aanschaffen!

Favourite Drink: Soy Cappuccino.

Favorites 5 003

Ik probeer altijd al een ‘standaard bestelling’ bij Starbucks te hebben, gewoon omdat ik dat leuk vind. Een tijdje was het de vanilla latte, toen de flat white, de cinnamon latte is ook nog even een optie geweest… Maar nooit voelde het echt als het perfecte drankje voor mij. Totdat ik op aanraden van vriendin Lizanne eens een cappuccino met soyamelk bestelde. Cappuccino is natuurlijk niet veel bijzonders, maar door de soyamelk wordt hij wat zoeter, zonder meteen enorm ongezond te worden doordat je er allemaal siropen of suikers bij doet. Sterker nog, soyamelk schijnt zelfs een gezondere keuze dan koeienmelk te zijn! Voor nu is dit in ieder geval mijn standaard drankje, want ik vind het superlekker.

Favourite CD: Vance Joy – Dream Your Life Away.

Mijn muzieksmaak is eerlijk gezegd niet erg veelzijdig: negen van de tien keer zet ik gewoon een album van Ed Sheeran, John Mayer, Sam Smith, Taylor Swift of Passenger op. Laatst had ik wel eens behoefte aan wat afwisseling, en heb ik een hoop nieuwe muziek gedownload. Een groot deel zal waarschijnlijk onbeluisterd op m’n iPod blijven staan tot ik het er weer vanaf gooi, maar een album wat ik inmiddels al vaak met plezier heb geluisterd is Dream Your Life Away van Vance Joy. Heerlijke muziek! Riptide zullen veel wel kennen, maar de rest van het album is ook echt genieten. Favorieten van mij zijn Winds of Change, All I Ever Wanted en het bovenstaande Georgia, maar eigenlijk is er geen enkel nummer op het album waar ik niet met plezier naar luister.

Favourite Feeling: SUNSHINE!

Favorites 5 004

Jongens, wat heb ik de zon gemist!!! Waar ik deze week absoluut het gelukkigst van werd, was het gevoel van de zon die op mijn huid scheen. In de schaduw is het nog steeds super koud, maar in de zon kan het al zo lekker zijn. Ik sta een stuk vrolijker op als de zon m’n kamer in schijnt, lopen naar college is een stuk minder vervelend en ik trek nog liever m’n hardloopschoenen aan. Ja, hier kan ik wel aan wennen! Op dat we nog veel prachtige, zonnige dagen mogen meemaken dit jaar. Ik hou er van.

Wat zijn jouw favorieten van het moment?

2 Comments

  1. 12/03/2015 / 8:19 pm

    Zon, inderdaad! Het is gewoon best warm in de zon af en toe. Vandaag zat ik met alleen een shirt en sjaal in het zonnetje te chillen. Perfect!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *