Video: Most Likely To… Met Jikkie!

Wauw, het is al bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst een video plaatste op mijn Youtube kanaal. Daar mocht wel eens verandering in komen! Ik zag bij verschillende Youtubers de ‘Most Likely To…’ video voorbij komen, dus besloot ik Jikkie weer eens voor de camera te slepen en deze ook te doen! Ik verzamelde verschillende stellingen op internet, en dit is het resultaat!

Nog wel even grappig om er bij te vertellen, we hebben ze ook allemaal aan onze ouders voorgelegd. Die vonden dat ik de Hunger Games zou winnen (score!) omdat ik meer doorzettingsvermogen heb. Helaas dachten ze ook dat ik eerder in de gevangenis zou belanden, vanwege… Belastingsfraude.

Ooh, en voor wie zich afvraagt welk nummer we zingen aan het einde, kijk dit filmpje van een van mijn favoriete tv programma’s, De Beste Singer-Songwriter! Gerson was niet mijn favoriet (verre van), maar dit nummer blijft hangen!

Ik ben van plan aankomende zomer mijn kanaal weer eens wat nieuw leven in te gaan blazen, dus hebben jullie nog verzoekjes?

4 Comments

 1. 23/05/2015 / 10:16 am

  Jaaaa, leuk dat jullie eindelijk weer eens een video samen hebben opgenomen! :-)

 2. 23/05/2015 / 11:55 am

  Aah superleuk filmpje! Zou je vaker moeten doen.

 3. 23/05/2015 / 12:31 pm

  Haha, geweldig dit filmpje! Jullie zijn echt een geniale combo. En inderdaad, ik stem ook voor meer filmpjes! (A)

 4. Elien
  26/05/2015 / 8:01 am

  Ik vind jullie echt een heerlijke combinatie, hilarisch :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *