Het 1000e Artikel op Dashing Days!

1000 artikelen

Alle layouts die Dashing Days heeft gehad. Binnenkort aan de slag met een nieuwe!

Wauw, toen ik een concept aanmaakte voor het artikel van vandaag, viel mijn oog plotseling op de teller die bijhoudt hoeveel artikelen er op mijn site online staan. Toevallig is dit precies het 1000e artikel! Mijn mond viel toch wel even open want 1000, hoe idioot is dat? Daarom vond ik dat ik er wel even wat aandacht aan kon besteden :)

Ruim zes jaar geleden begon ik met bloggen, en zo’n vier jaar geleden stapte ik van Punt.nl en Web-log over op mijn eigen domein Dashing Days. Door de jaren heen is mijn blog enorm veranderd: ik begon als ‘beautyblogger’, maar ben mijn interesse in beauty de afgelopen jaren wel een beetje verloren. Ik weet niet echt hoe ik mijn blog nu nog zou omschrijven… Personal Lifestyle blog? Iets in die richting? Ik heb niet echt een focus, of nou ja, de focus ben ik zelf: ik schrijf over alles wat ik leuk vind, tegen kom, wat me interesseert en waar ik mee bezig ben. Ik vind persoonlijke blogs vaak het leukst om te lezen en probeer dan ook zoveel mogelijk van mezelf in mijn blog te stoppen.

Had ik toen ik op Dashing Days begon verwacht dat er 1000 artikelen online zouden komen? Waarschijnlijk niet. Vroeger dacht ik dat ik wel zou stoppen met bloggen als ik zou gaan studeren, dat het echt een middelbare school ding was voor mij. Dat is echter niet gebeurd en ook al studeer ik al twee jaar, ik blog nog steeds met heel veel plezier! Na de zomer vertrek ik naar Canada en ook dan ben ik van plan mijn blog gewoon bij te gaan houden. Waarschijnlijk niet met veel normale artikelen, maar zeker met updates over mijn leven daar!

Zonder bloggen zou mijn leven zó anders geweest zijn. Ik zou een hoop lieve vriendinnen nooit zijn tegen gekomen, ik zou een stuk minder thuis zijn in de wereld van het internet, en mijn weekenden en vakanties zouden een stuk saaier zijn. Bloggen is de perfecte hobby, omdat je op een leuke manier productief kan zijn. Je hoeft je geen dag te vervelen! Zelfs na 1000 artikelen weet ik nog genoeg om over te schrijven, omdat je iedere dag nieuwe dingen tegen komt en nieuwe dingen meemaakt. Jullie zijn nog lang niet van me af ;)

Ik wil jullie bedanken voor het meelezen. Of je nou al die 1000 artikelen hebt gezien of dit de eerste post is die je leest op Dashing Days, bedankt!

Share:

8 Comments

 1. 20/06/2015 / 7:04 am

  Wauw, wat leuk dat je 1000 blogs hebt geschreven! Ik lees je artikelen altijd met veel plezier, dus ga zo door, haha :)

 2. 20/06/2015 / 10:17 am

  Heel leuk!
  Gefeliciteerd met je 1000e post :) Ik lees nog steeds heel graag mee.
  Liefs

 3. 20/06/2015 / 4:31 pm

  Heel leuk om te lezen! Ik volg je al sinds Live Love Laugh haha, dus heb al je layouts en artikelen meegemaakt. Jouw blog is echt één van mijn favorieten omdat je over allemaal onderwerpen schrijft die mij ook enorm interesseren. We vinden namelijk dezelfde tv-series en boeken leuk, waardoor ik altijd weer wat inspiratie uit je blogposts kan halen!
  Op naar de 2000 posts zou ik zeggen haha.
  Liefs, Rowan

  • Soesja
   20/06/2015 / 7:12 pm

   Ah dat is echt super leuk om te horen, dankjewel!!

 4. Debora
  20/06/2015 / 5:47 pm

  Wooh, 1000 is veeel, gefeliciteerd! Ik volg je ook vanaf livelovelaugh en ben erg benieuwd naar de Vancouververhalen :D

 5. Paulien
  21/06/2015 / 8:02 pm

  Ik volg je ook echt al heel lang, en vind het juist supertof dat het nu echt een wat meer persoonlijke blog is geworden. Lees altijd met veel plezier je verhalen, vooral toen ik nog in 6vwo zat en jij al studeerde :upsidedown:
  Ga vooral zo door zou ik zeggen, ben errrrg benieuwd naar je Vancouver experiences!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *