Current Favourites #9 ♥ Game of Thrones, Adidas Stan Smith & More!

Soms zijn er van die dingen die ik enorm leuk / grappig / inspirerend / wat dan ook vind, maar waar ik geen heel artikel over wil schrijven. Omdat ik wil schrijven over waar ik mee bezig ben en wat ik leuk vind, heb ik voor dit soort dingen de rubriek Current Favourites in het leven geroepen! Op donderdag deel ik vijf random favorieten met jullie. Enjoy!

Favourites 8 001

Favourite Memory: Holiday in Italy. Elke dag denk ik wel even terug aan de ontzettend fijne twee weken die ik in Italië heb gehad deze zomer. De vakantie had gewoon alles: een nieuwe stad ontdekken (Rome!), chillen en bruin worden bij Lago di Bolsena en het lekkerste eten dat je maar kunt bedenken. Oh, en natuurlijk mijn ouders en zusje, ik ben blij dat we nog steeds gewoon lekker met z’n vieren op vakantie gaan want het is altijd hartstikke gezellig!

Favourites 8 002

Favourite TV Show: Game of Thrones. In m’n vorige Current Favourites was het nog House of Cards, nu ben ik helemaal weg van Game of Thrones! Een hele tijd geleden keek ik al het eerste seizoen en ook een deel van het tweede, maar ik kon er toen echt niet zo lekker inkomen. Nu ik vakantie had besloot ik het weer op te pakken en raakte ik toch verslaafd! Game of Thrones heeft een beetje van alles: spanning, fantasy, geweld, romantiek, drama, en dat is wat ik er zo leuk aan vind! Het enige jammere is dat alle leuke personages dood lijken te gaan, terwijl alle irritante blijven leven… Ik moet nog 6 afleveringen en dan heb ik alweer alles gezien!

Favourites 8 003

Favourite Shoes: Adidas Stan Smith. Ik wilde al een tijdje een nieuw paar sneakers maar twijfelde nog of dat een tweede paar Nike Air Max, een paar Nike Roshe Run of een paar Adidas Stan Smith moest worden. In Rome zaten de Adidas en Nike winkel naast elkaar en nam ik bij allebei even een kijkje. Uiteindelijk wonnen de Stan Smiths van Adidas mijn hart! M’n benen lijken er lekker bruin door en naast dat ze tof staan onder een jeans (vooral als die een beetje is opgerold) vind ik ze ook leuk onder een korte broek of jurkje. Ben er helemaal blij mee!

Favourite Movie: X-Men. Misschien ben ik heel erg late to the party, misschien ís er zelfs helemaal geen party wat dit onderwerp betreft. Maar ik heb afgelopen week de twee nieuwste X-Men films gekeken en ook al klinkt het als iets voor comic book nerds, ik vond het verrassend genoeg echt best wel leuk! Ik keek de twee films vooral omdat twee van mijn favoriete acteurs, James McAvoy en Jennifer Lawrence, er in spelen en ik bedacht dat het dan wel goed moest zijn. Dat was het ook! Op sommige momenten dacht ik nog steeds een beetje ‘waar kijk ik naar’, maar vooral Days of Future Past vond ik een best wel cool verhaal hebben. Nu heb ik nog niet echt de neiging om de eerdere films zonder James en Jen te gaan kijken, maar deze vond ik wel echt tof!

Favourites 8 004

Favourite Workout: First Run in a Long Time. Volgens Nike Run was mijn laatste run 19 juni, mijn laatste run die echt lekker ging en waarbij ik niet tussendoor hoefde te stoppen was op 10 juni. In juni had ik heel erg last van hooikoorts en slikte ik daar ook medicijnen voor, wat mijn conditie niet echt ten goede kwam. Ik verving het rennen daarom even door yoga, en ging vervolgens naar Italië waar ik al helemaal niet ging hardlopen. Deze week besloot ik m’n hardloopschoenen weer eens uit de kast te pakken. Het ging allesbehalve gemakkelijk, maar ik rende wel 5 kilometer en deze run heeft me wel motivatie gegeven om m’n conditie even een boost te geven voor ik naar Canada ga (waar hij waarschijnlijk weer gaat verwateren, maar toch).

Wat zijn jouw favorieten van het moment?

5 Comments

 1. 06/08/2015 / 8:20 am

  Fijne favorieten, echt fijn dat je zo hebt genoten van je vakantie met je ouders en zusje in Italië.

 2. 06/08/2015 / 10:08 am

  Hele fijne favorieten! :-) Ik kan me voorstellen dat je hebt genoten van je vakantie. Alle foto’s zagen er prachtig en heel fijn uit.
  Liefs

 3. 11/08/2015 / 11:35 am

  Leuk artikel! M’n beste vriendin roept nu ook al een aantal weken dat ik Game of Thrones moet gaan kijken, maar ik ben echt geen fan van al dat bloederige geweld haha. Toch lijkt het verhaal me wel heel erg gaaf!

  • Soesja
   24/08/2015 / 9:57 pm

   Met het eerste seizoen had ik ook heel veel moeite, haha! Het wordt na een tijdje wel minder, of je went er aan, een van de twee ;)

 4. 14/08/2015 / 9:54 am

  Leuke faves! Fijn dat het hardlopen eindelijk weer lekker ging. :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *