Movies I really want to see

Artikels met lijstjes van films die ik heel graag wil zien: ik moet ze minstens vijf keer geplaatst hebben, maar ondertussen al een jaar niet meer. Ik had niet echt meer de drang om bepaalde films perse te moeten zien, dus daarom verdwenen dit soort artikels van mijn site. En ik moet eerlijk zijn, het werd wel een beetje een overkill aan film artikels op mijn oude blog. Nu heb ik al heel lang niet meer zo’n soort artikel geplaatst, terwijl ik wél veel films heb die ik wil zien! Kortom, vandaag weer een ‘Movies I really want to see’ lijstje. Een korte, maar wel met films waar ik echt benieuwd naar ben!

1. Crazy Stupid Love. Twee woorden: Ryan. Gosling. Ja, die jongen van the Notebook! Dé reden waarom ik deze film wil zien! Oke, en omdat het me daarnaast best een grappig verhaal lijkt en hij ook best wel goede recensies heeft gekregen in Amerika. Maar toch blijft Ryan Gosling de hoofdreden, haha!

2. Friends With Benefits. Omdat het verhaal me leuk lijkt (ook al lijkt het wel een béétje op No Strings Attached, maar oke), omdat ik Mila Kunis een hele goede en leuke actrice vind, omdat Justin Timberlake het voor zanger – die – is – geswitcht – naar – acteur het ook best aardig doet en omdat hij veel betere recensies heeft gekregen dan eerder genoemde No Strings Attached – ik ben benieuwd!

3. Glee 3D. Ja, ik ben fan van Glee, dus ja, ik moet gewoon naar deze film toe! Géén idee wat ik er van kan verwachten, en eigenlijk vind ik een Glee film wel een beetje overdreven, maar goed. Ik ben er toch wel benieuwd naar, dus ik ga er gewoon heen! :D

En dat was het. As said, een kort lijstje, met allemaal niet hele intelligente films. But you know what, I don’t care! Ze lijken me namelijk allemaal wel heel erg leuk :) Hebben jullie nog films die jullie echt willen zien?

13 Comments

 1. 18/08/2011 / 8:12 am

  De Glee film lijkt me echt leuk xD Ik vind de serie in ieder geval fantastisch

 2. 18/08/2011 / 8:36 am

  Friends with benefits wil ik ook wel zien en Glee ofcourse :}

 3. 18/08/2011 / 8:56 am

  Ja deze wil ik ook alle drie nog zien! Maar ik wil er nog zo veel zien.
  Ik kan vooral niet wachten tot I don’t know How She Does it in de bios komt!

 4. 18/08/2011 / 9:50 am

  Woah, ik moet echt naar die film van Glee! Ik hou ook van Glee dus hier moet ik zeker weten heen ^^ Ik ben ook wel benieuwd naar de andere 2 films, die lijken me beide ook wel leuk! :hearts:

 5. 18/08/2011 / 10:01 am

  Mijn lijstje is echt heel lang, haha. Maar dat komt omdat ik meestal gewoon geen zin heb om film te kijken. Maar deze wil ik dus nog wel zien.
  – last night
  – schemer (heb ik al half gezien
  – 500 days of summer
  – loft
  – 127 hour

 6. 18/08/2011 / 10:35 am

  Klinkt allemaal erg leuk. Ik wil vooral Bad Teacher en nog een heel pak andere films zien ^^.
  x

 7. 18/08/2011 / 5:20 pm

  Friends with benefits lijkt me wel leuk!

 8. 18/08/2011 / 9:54 pm

  Deze wil ik ook allemaal nog zien, Glee wel echt in de bios :)

 9. 20/08/2011 / 2:52 pm

  Die wil ik ook allemaal zien! En ook nog Green Lantern, maar volgens mij slaat die film nergens op haha. En Easy A!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *