New In: Stan Smith

Stan Smith 001

Stan Smith 002

Ik weet nog dat ik jaren geleden een keer een blogpost schreef over de schoenen die op dat moment op m’n verlanglijstje stonden: Adidas Superstars. Ik kreeg er toen zowel van mijn lezeressen als van m’n vriendinnen niet veel positieve reacties over, niemand was echt weg van de schoenen en uiteindelijk heb ik ze toen nooit gekocht (geld zal hier ongetwijfeld ook mee te maken hebben gehad, haha). Ik was de schoenen eigenlijk een beetje vergeten, maar de laatste tijd zie je ze weer steeds gedragen worden. Eigenlijk liep ik gewoon ver op de trends voor ;) Naast de Superstars zag ik ook de Stan Smiths voorbij komen en langzaam maar zeker begon ik te overwegen een paar te kopen.

Maar ja, ik wil zoveel kopen. Er staan ook nog veel modellen van Nike op m’n sneaker wishlist nadat ik vorig jaar mijn eerste paar Air Max kocht. In Rome zaten de Nike en Adidas winkel naast elkaar. Stiekem ben en blijf ik toch wel een beetje team Nike, dus dat was de eerste winkel waar ik naar binnen liep. Bij de muur met schoenen kon ik toch niet echt slagen, ik wilde wel graag Roshe Runs maar zag geen mooi paar en vond de andere schoenen toch best wel prijzig. Ik had echter nog niks gekocht in Rome, dus besloot ook nog even bij Adidas naar binnen te gaan. De Stan Smiths met donkerblauwe achterkant slopen al een tijdje door m’n hoofd en na ze gepast te hebben was ik verkocht! Voor €85 rekende ik een paar af.

En nu is het liefde! Mijn Air Max zal ik ook nog wel dragen, maar ik heb ze sinds ik m’n Stan Smiths heb gekocht niet meer aangehad. De witte Adidas Sneakers laten mijn benen lekker bruin lijken en passen overal bij, ik vind ze echt ideaal! Nu is het alleen nog een kwestie van ze zo lang mogelijk zo wit mogelijk houden, want zo vind ik ze toch wel echt het mooist. Gelukkig zijn ze van leer, dus niet zo moeilijk schoon te houden!

Heb jij al een paar Adidas sneakers in je bezit?

5 Comments

  1. 05/08/2015 / 2:19 pm

    Toen ik schoenen ging kopen was ik nog aan het twijfelen over Superstars maar ik zocht toch echt schoenen waar ik écht lang op kon lopen dus toen ben ik uiteindelijk voor Asics gegaan. (En witte schoenen + Lisa = geen goede combinatie denk ik, haha.) Maar deze zijn eigenlijk ook wel heel leuk! En je zult je Air Max vast nog wel dragen, denk ik. Schoenen gaan altijd in fases en op gegeven moment draag je vast je Air Max weer heel vaak. :)

    (PS; als je naar onder scrollt om een reactie achter te laten zorgt die Tumblr Widget ervoor dat je scherm de hele tijd omhoog en weer naar beneden gaat… Ik weet niet of je dat kan fixen (de hoogte vast maken of zo) maar het is wel een beetje vreemd, haha.

    • 06/08/2015 / 9:08 am

      Oh huh, dat heb ik nog niet gehoord (en ook niet zelf meegemaakt, haha). Bedankt voor het melden in ieder geval, ik ga er naar kijken want dit moeten we natuurlijk niet hebben!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *