Uitslag winactie: GOSH Waterproof Eyeshadow

De GOSH winactie is alweer een hele tijd geleden, en eerlijk gezegd was ik hem zelf ook alweer helemaal vergeten. Tot ik de oogschaduwstick terug vond! Vandaag dus – een beetje aan de late kant – de uitslag. Laten we eerst nog eens kijken wat er te winnen viel:

Een mooie, lichtroze Waterproof Eyeshadow van GOSH! De opdracht was deze keer simpel, alles wat jullie moesten doen was een reactie achterlaten. De winnaar heb ik dan ook gewoon gekozen via random.org. Ok, laten we er niet teveel meer omheen draaien, de winnares is:

MARIE

Gefeliciteerd! Je krijgt later vandaag (als ik wakker ben, haha) een mailtje. Als je als antwoord je adresgegevens op zou willen sturen doe ik de oogschaduwstick morgen nog op de post!

12 Comments

  1. 04/09/2011 / 9:20 am

    Yes, it’s me! Hahah ik ben echt suuuuuuuperblij :D
    Thankssss!

  2. 04/09/2011 / 10:04 am

    Gefeliciteerd! Haha, ik dacht eerst: ‘Huh, maar ik heb toch niet meegedaan ^^’.
    x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *