Concerten op de planning: 2016

 

Als er twee dingen zijn waar ik echt ongelooflijk veel energie van krijg, zijn het reizen en concerten bezoeken. Aangezien mijn portemonnee meer dan twee of drie reisjes per jaar niet toelaat, probeer ik concerten bezoeken dan ook zoveel mogelijk te doen. Ik kan echt minstens een week teren op een gaaf concert, ik word er gewoon zo vrolijk van! In 2015 bezocht ik drie concerten (Sam Smith, Taylor Swift en Florence + The Machine) en ook al waren ze alledrie geweldig, drie is wel echt weinig voor mijn doen. Gelukkig heb ik er voor 2016 nu al meer op de planning, dus het belooft een goed jaar te worden! Helaas heb ik vier keer geen kaartjes voor Adele kunnen bemachtigen, maar deze vier concerten maken dat gelukkig een klein beetje goed.

Kygo, Heineken Music Hall, 26/03/2016

Op Hawaii werd Kygo non stop gedraaid in onze Jeep. Toen ik terug was in Vancouver hoefde ik alleen maar m’n computer op te starten om te zien dat Kygo een concert had aangekondigd in de HMH. Het leek voorbestemd, dus snel stuurde ik de grootste Kygo fan die ik ken, Lisa, een berichtje en een paar dagen later hadden we de kaartjes in de pocket! Ik ben nog nooit naar een ‘concert’ van een DJ geweest dus ik ben heel erg benieuwd wat ons te wachten staat, maar ik heb er wel héél erg veel zin in!

Chef’Special, Paradiso, 20/05/2016

Ik hou van Chef’Special en ik hou van Paradiso. Toen de band een club tour aankondigde en Paradiso op de lijst bleek te staan, twijfelde ik dan ook geen moment! Ik heb Chef’Special al een paar keer live gezien en het is altijd een waar feestje! En dat belooft het deze keer ook zeker te worden. Ze hebben de afgelopen maanden door de VS getourd en zijn nu dus terug in Nederland voor een tour mét nieuwe muziek. Ik ben zeer benieuwd!

Hans Zimmer, Ahoy, 24/05/2016

Weer een heel ander ‘concert’ dan de vorige twee. Sinds ongeveer een half jaar heb ik een hoop albums met filmmuziek op m’n iPod staan en ik luister er heel graag naar. Vooral tijdens het leren, maar ook als ik rustig wil eten of in het OV voor me uit wil staren. Het biedt gewoon de perfecte soundtrack voor je leven af en toe, haha! Toen ik er achter kwam dat Hans Zimmer (die de muziek van o.a. Pirates of the Caribbean, Interstellar en The Lion King heeft gedaan) naar Nederland zou komen dacht ik ook, waarom niet! Het wordt in ieder geval een concert met visuele ondersteuning, en ook zo’n concert heb ik nog nooit meegemaakt dus extra leuk!

Coldplay, ArenA, 24/06/2016

Coldplay stond echt op het lijstje van bands die ik nog heel erg graag live wilde zien. In eerste instantie lukte het niet om kaartjes voor het concert te bemachtigen, maar gelukkig werd er een tweede optreden aangekondigd en waren de (eersterangs, woop woop) kaartjes in de pocket! Van Coldplay ben ik vooral fan sinds hun album Ghost Stories, maar daardoor heb ik hun oudere muziek ook echt leren waarderen. Ze hebben zó veel hits, dat het wel een topavond moet worden!

Waar ik nog meer heen wil dit jaar? Op dit moment niets, tenzij ik op magische wijze nog kaartjes voor Adele kan bemachtigen. Verder hoop ik heel erg dat Ben Howard, Lana Del Rey, John Newman en Vance Joy naar Nederland komen, want dan ga ik zeker! En natuurlijk zou ik ook geen problemen hebben met een concert van Ed Sheeran en John Mayer, maar dat is denk ik een beetje wishful thinking ;)

Hebben jullie al concerten op het programma dit jaar?

4 Comments

 1. Benthe
  20/01/2016 / 7:33 am

  Tof lijstje! Ik zie je in ieder geval bij de Cheffies! Ga vanavond naar de opnames van Paul’s Puberkookshow en daar zijn ze ook bij, dus je kunt ze in ieder geval zaterdag alvast op tv spotten ;)

  Verder ga ik naar De Staat, Hozier, Jessie J, Jett Rebel (2x), Chef’Special (5x inc Paradiso), Doe Maar, Adele, Muse, Justin Bieber (2x), Mumford & Sons… En dan mis ik volgens mij nog een paar concerten ?

  • Soesja
   20/01/2016 / 1:30 pm

   Wow, wat veel!!! Extreem jaloers op Adele haha, geniet er van! :)

 2. 20/01/2016 / 9:09 am

  Wat een leuke concerten heb je op de planning staan :D ik was erbij toen Lisa de kaartjes voor Kygo kocht dus ik kan bevestigen dat ze echt haar leven heeft gegeven om erbij te kunnen zijn haha. Het concert van Hans Zimmer klinkt ook wel echt tof, een keertje wat anders.

 3. 20/01/2016 / 8:28 pm

  Ah! Jaloers! Ik wil echt zoooooooo ontzettend graag naar Coldplay! Prachtige muziek! <3

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *