Story of my Week #118: This year so far

Story of my week 118 collage

De laatste echte “Story of my Week” is alweer tijden geleden. Natuurlijk deed ik “Story of my Semester Abroad” in Canada, maar sinds toen heb ik eigenlijk vrij weinig foto’s gemaakt. Het geheugen van m’n telefoon zat eeuwig vol (8GB struggles) en ik was ook niet zo in de stemming om foto’s te maken van alles wat ik deed. Maar ik hoorde van meerdere mensen dat ze de stories misten, dus besloot ik vandaag de foto’s te laten zien die ik sinds de jaarwisseling heb gemaakt, en ga ik vanaf vandaag weer fanatiek aan de slag met foto’s maken voor volgende week maandag! Tot dan, enjoy deze samenvatting :)

Story of my week 118 001

Op nieuwjaarsdag viel m’n brakheid gelukkig alles mee en aan het eind van de middag was ik zelfs klaar voor een kort rondje hardlopen. Halverwege kwam ik m’n vader tegen die het jaar ook sportief aan het beginnen was en samen liepen we naar huis! Die was in ieder geval in de pocket.

Story of my week 118 002

We deden de wandeling van Amsterdam Light Festival, zoals eigenlijk ieder jaar.

Story of my week 118 003

Helaas was het dit jaar wel iets minder spectaculair dan normaal, maar als nog zaten er wel mooie dingen tussen, zoals deze projectie op een grachtenpand!

Story of my week 118 004

Van m’n vader kreeg ik het eerste seizoen van House of Cards voor kerst, omdat dat “echt iets voor mij was.” Klopt, daarom had ik helaas alles ook al gezien, haha! Dus reed ik even naar Concerto om wat nieuws uit te kiezen, dat werd de CD van Ben Howard en het eerste seizoen van Downton Abbey!

Story of my week 118 005

Met Maaike ging ik lunchen en bijkletsen bij By LIMA in Haarlem, een heerlijk gezond lunchtentje! Alle taartjes waren zó fotogeniek.

Story of my week 118 006

Tijdens het shoppen kwam ik een brillenrek van Ace & Tate tegen en ik besloot wat nieuwe modellen te passen. De brillen van Ace & Tate zijn heel leuk en redelijk goedkoop, dit model (Albert) staat dan ook op m’n wishlist!

Story of my week 118 007

Nog meer leuke tentjes ontdekken, genieten van een flat white en bananenbrood by CT Coffee & Coconuts. Heel lekker en het was ook een hele mooie ruimte (in de oude Rialto bioscoop), daar zie ik mezelf wel dagen aan m’n scriptie werken!

Story of my week 118 008

Ik mis Vancouver, maar dit soort plaatjes laten me ook wel weer beseffen hoeveel ik hou van Amsterdam.

Story of my week 118 009

Ook bracht ik weer een bezoekje aan Scandinavian Embassy, een tentje waar ik afgelopen zomer voor het eerst was. Dit keer samen met Marleen! Zo leuk is het daar en de koffie is ook zo lekker. Ik genoot (weer) van een flat white, en Marleen van een kopje water (of toch citroen thee?)

Story of my week 118 010

Op een zaterdagavond deed ik mee aan de Light The Night run in het Vondelpark. Daar heb ik verder geen foto’s van, maar wat wel een fotomomentje waard was was dat ik na afloop zomaar tegen de opnames van Moltalk aanliep! Ik probeerde nog Chris Zegers op de foto te zetten maar dat mocht helaas niet baten. Wel echt zo grappig!

Story of my week 118 011

Naast dat ik brownies maakte toen Maaike en Anouk een tijdje geleden langskwamen, dook ik ook een keer de keuken in om meringues te maken. Ik hou van bakken en ik had het veel te lang niet gedaan! Zooo lekker waren deze.

Story of my week 118 012

Nóg meer hotspots in Amsterdam, met Lisa bracht ik een bezoek aan “Kattencafé Kopjes.” Ja, je hoort het goed, dit is een café waar allemaal katten liggen te chillen en rondlopen.

Story of my week 118 013

Het was zo grappig, echt een hele ervaring haha. Maar een aanrader wel!

Story of my week 118 014

Favoriete film ever!!! M’n moeder had hem jaren geleden al eens gezien maar was er totaal niet enthousiast over, dus dat moesten Jikkie en ik even recht zetten. Dus onder lichte druk keken we hem met z’n drieën en na afloop gaf m’n moeder toe het toch wel een hele mooie film te vinden, haha.

Story of my week 118 015

Pizza en daarna bioscoop, een prima vrijdagavondje!

Story of my week 118 016

Sinds afgelopen week heb ik een Cineville abonnement en dat moest natuurlijk meteen gebruikt worden. Ik ging naar de film Bridge of Spies in The Movies, en die was echt heel erg goed! Ik had er niet van gehoord voor hij genomineerd was voor Best Picture bij de Oscars, maar ben blij dat ik hem heb gezien.

Story of my week 118 017

Laatste hotspot die ik de afgelopen weken heb bezocht haha. Ik miste m’n Vancouver brunch wel een beetje dus ging op een zondagmorgen met Naära brunchen bij Metropolitain op het Rokin! Het omelet en de eggs benedict waren on point.

Story of my week 118 018

En een brunch is geen brunch zonder een toetje.

Zo, dat was een stuk minder spannend dan m’n stories of my semester abroad, of niet :’D Het lijkt nu misschien alsof ik de afgelopen drie weken weinig anders heb uitgevoerd behalve eten, films kijken en wat sporten, maar op zich valt dat gelukkig wel mee. Ik heb gewoon niet echt relevante foto’s gemaakt, maar hopelijk vonden jullie het als nog leuk om te zien! Deze week zal ik wat beter m’n best doen ;)

Aankomende week heb ik op maandagochtend vroeg een intakegesprek voor een nieuwe bijbaan. Verder heb ik ook weer leuke lunchdates en filmdates gepland staan, zo ga ik in ieder geval naar The Danish Girl, en wil ik ook proberen deze of in ieder geval de komende weken Spotlight, The Big Short en The Revenant te bezoeken.

Hoe was jullie week?

1 Comment

  1. 25/01/2016 / 7:23 am

    Alsnog super leuk om te lezen! Ik vind het er allemaal nog wel interessant uit zien hoor. Al dat eten omg, dat is in ieder geval niet veranderd ten opzichte van je Canada stories. Leuk dat je nu een bios abo hebt! En zo leuk lijkt me om aan een opdracht/scriptie te werken in een hip koffietentje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *