Story of my Week #119 Cineville, lunchdates en laatste week vakantie

Story of my Week 119 collage

De laatste week van mijn vakantie is voorbij gevlogen. Ik ben nu meer dan een maand thuis en vandaag begin ik weer aan de Universiteit Leiden… Canada lijkt verder weg dan ooit! Helaas heb ik in de vakantie niet zoveel gedaan als ik wilde doen (zo heb ik nog steeds geen fotoalbum van Canada gemaakt), maar het is wel goed zo. Tijd om weer te beginnen, en wel met m’n scriptie! Over 4.5 maand zit m’n bachelor er al weer op… Wow! Maar voor ik deze middag weer vertrek naar Campus Den Haag, eerst nog even een artikeltje over m’n laatste vakantieweek. Ik zat nog steeds niet zo in de “foto’s maken van alles wat ik doe” modus en daarom heb ik ook niet zoveel foto’s. Deze week doe ik weer wat beter m’n best, beloofd!

Story of my Week 119 001

Goedemorgen, Amsterdam! Maandagochtend moest ik vroeg in de stad zijn voor een intakegesprek voor een nieuwe bijbaan: bijlesgever. Ik ga het om te beginnen twee uurtjes per week doen. Geen goudpot, wel een leuk extraatje bovenop m’n stufi, wat ik hard nodig heb!

Story of my Week 119 002

Maandag was het zulk mooi weer, ik kan het me al bijna niet meer voorstellen als ik nu naar buiten kijk maar het voelde echt als lente. Zulk soort dagen zijn voor bejaardenwandelingetjes met m’n moeder door Badhoevedorp, haha.

Story of my Week 119 003

Daarna ging ik weer de stad in, dit keer om te lunchen met Margot bij Pluk Amsterdam! Echt even het besef van hoeveel je op een dag gedaan krijgt als je om 7 uur opstaat, haha. Het was heel gezellig!

Story of my Week 119 004

Je weet dat je teveel tijd hebt als je er een gewoonte van hebt gemaakt om ‘s ochtends de krant te lezen… Maar het is wel een chille gewoonte op zich, voel me meteen veel slimmer.

Story of my Week 119 005

Bijklets en lunch dates zijn m’n favoriet, dat blijkt ook deze week weer. Dinsdag sprak ik met Maaike af bij De Drie Graefjes in Amsterdam! Deze foto stuurden we naar Anouk, zij was jarig die dag maar we konden haar niet persoonlijk feliciteren omdat ze in Zuid Afrika zit. Redelijk jaloers.

Story of my Week 119 006

De Red Velvet Cake smaakte weer onovertroffen!

Story of my Week 119 007

Ik kocht afgelopen week een Cineville abonnement en ik ben nu al fan! Het voelt nu namelijk echt alsof ik gratis naar de bioscoop kan, wat natuurlijk niet waar is, maar het is wel heel fijn. Afgelopen week ging ik dinsdagavond met Marleen naar The Danish Girl en vrijdagavond met Lisa naar The Big Short. Deze week staat in ieder geval Spotlight op het programma!

Story of my Week 119 008

Woensdag zag ik Charlie eindelijk weer (zij zat ook een semester in het buitenland) en na heerlijk bijgekletst te hebben bij Vinnies Deli (leuk tentje ook!) verplaatsten we met pizza en film naar haar bank. Doen wat we het beste doen, haha. We keken The Age of Adaline, die ik al had gezien, maar nog eens wilde bekijken omdat een paar scènes zijn opgenomen op UBC! Het was maar heel weinig, maar wel heel leuk om te zien.

Story of my Week 119 009

Op weg naar huis, Amsterdam Centraal is mooi, zelfs in hagel, regen en storm.

Story of my Week 119 010

Donderdagavond was ik eigenlijk al klaar om te gaan slapen tot ik een appje van Lisa kreeg of ik Suits al had gezien. Ik dacht dat de nieuwe aflevering pas vrijdag kwam, dus dit was zó’n fijne verrassing! Elke serie had ik waarschijnlijk uitgesteld tot de volgende ochtend maar Suits is op dit moment toch wel echt m’n favoriet, dus keek ik hem meteen. Zo leuk!

En toen… Ben ik gestopt met foto’s maken, haha. Vrijdagavond ging ik dus nog met Lisa naar de bioscoop en daarna wat drinken bij de Filmhallen, en de rest van het weekend… Deed ik eigenlijk niet zoveel. Energie opdoen voor deze nieuwe week! Ik moet drie dagen naar Den Haag, geef m’n eerste bijlessen, ga lekker naar de bioscoop én ga dit weekend naar ‘Chocoa Festival,’ dus dat belooft leuk te worden!

Hoe was jullie week?

5 Comments

 1. 01/02/2016 / 11:13 am

  Wat leuk dat jij altijd bij zulke leuke tentjes luncht/taartjes eet! Mijn week was mwah want ik had vrijdag tentamen, maar ná mijn tentamen hoorde ik dat ik ben ingeloot voor mijn semester abroad!! Ik ga naar University of Limerick in Ierland, mijn eerste keus! So. Happy.

  • Soesja
   01/02/2016 / 11:33 am

   Ah, te gek, gefeliciteerd!! Ik hoorde ook vlak na een laatste tentamen dat ik naar Canada ging vorig jaar, en ik was opslag die hele tentamenweek vergeten. Geniet van de voorpret!

 2. 01/02/2016 / 1:40 pm

  Succes met weer terugkomen in het “echte” leven. Lijkt me best wel een omschakeling! Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat met afstuderen en zo. Weet je al waar je je scriptie over gaat schrijven?
  (Ik moet trouwens ook echt eens Suits verder kijken maar ik kan er echt geen tijd voor vrijmaken en ik weet niet waar ik ben gebleven, en dan heb ik nooit zin om het terug te zoeken, haha.)

  • Soesja
   01/02/2016 / 1:59 pm

   In ieder geval “iets” met Amerikaanse politiek, maar wat dat precies wordt weet ik nog niet, haha.

 3. 01/02/2016 / 6:27 pm

  Heerlijk, die lunch dates haha! En bij mij staat Spotlight ook op de planning, lijkt me een hele goede film! x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *