3x Outfits die ik deze lente zou dragen

Misschien ben ik een béétje vroeg met artikels over de lente – een klein beetje maar. Eerlijk, ik kan gewoon niet wachten tot mijn favoriete seizoen is aangebroken. Met een zonnebril op op de fiets, de eerste middagen naar het strand en chillen met ijskoffie in het park. Bij de perfecte lentedag hoort natuurlijk wel de perfecte lenteoutfit. Daarom vandaag, drie outfits waarvan ik zou willen dat ze voor deze lente in m’n kast hingen! En aangezien het pas begin februari is zijn het dingen die je bij deze temperaturen op zich ook aan zou kunnen, maar dan wel met een lente-achtig tintje.

Lenteoutfit 001

Jeans: Lane Crawford | Schoenen: Converse | Nagellak: Essie | Tas: My Paper Bag | Trui: In God We Trust | Oorbellen: Target | Zonnebril: Rayban | Horloge: Daniel Wellington

Voor de eerste outfit liet ik me inspireren door youtuber Estée Lalonde (voorheen Essiebutton), zij droeg namelijk de trui in één van haar video’s. Volledig buiten mijn budget, maar zó leuk. Echt perfect voor een wat koudere maar wel zonnige lentedag, waarop je helemaal genoeg hebt van je donkere winterkleding maar wel graag iets warms aan wil. Ik combineerde de trui dan ook met allemaal lichte items. En een zonnebril op je neus voor de eerste zonnestralen kan natuurlijk niet ontbreken!

Lenteoutfit 002

Blouse: Esprit | Schoenen: Adidas | Jeans: 7 For All Mankind | Armband: Tiffany & Co | Zonnebril: Rayban | Tas: Herschel | Horloge: Apple | Nagellak: RBG

Dit is een outfit die ik (ongeveer zo) zelf heel graag draag. Jeans blouses zijn wat mij betreft echt een uitvinding: je kan ze vrij netjes combineren, maar toch blijven ze lekker nonchalant. Ik deed dat in deze outfit met een zwarte skinny jeans, Rayban Wayfarer en een Apple Watch, die ik zelf steeds toffer begin te vinden. Vooral wat lichte accenten voegde ik nog de witte Adidas sneakers en de lichtgrijze nagellak toe. Perfect voor iedere dag!

Lenteoutfit 003

Jeans: Topshop | Top: Zara | Schoenen: Adidas | Jasje: Mango | Nagellak: Butter London | Ring: Novica | Tas: Alphabet Bags

Estée Lalonde is wel een beetje mijn stijlicoon, want ook bovenstaande schoenen zag ik in één van haar video’s voorbij komen. Sinds toen staan ze op mijn wishlist, maar twijfel ik over ze ook echt aanschaffen omdat ze me vrij moeilijk te combineren leken. In deze outfit deed ik dat heel basic met een mom jeans (ook op de wishlsit), los t-shirt en canvas tas.

Hoe zouden jullie de schoenen uit de laatste outfit combineren? En waarin kun je jou deze lente uittekenen?

2 Comments

  1. 03/02/2016 / 5:18 pm

    Hele leuke outfits! De trui van de eerste en de schoenen van de laatste outfit zijn favoriet bij mij :inlove:

  2. 04/02/2016 / 12:03 pm

    Dit zijn echt hele leuke outfits, ik vind de eerste en laatste het leukst!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *