New in: Herschel Rugzak van Duifhuizen tassen en koffers

Herschel Rugzak 001

Toen ik in Canada was, trok ik er in het weekend vaak sportief op uit. Sportlegging aan, sneakers aan m’n voeten, regenjas of zonnebril mee en… Een half uit elkaar vallende, uitgezakte rugzak op m’n rug. Niet ideaal, want wanneer je gaat hiken moet je vaak veel spullen mee: van water tot eten (veel eten) en van extra kleding tot een camera. Mijn rugzakje was dan vaak ook een beetje het lachertje van de dag (samen met m’n leren jasje voordat ik een regenjas had – niet heel erg goed voorbereid).

Herschel Rugzak 002

Toen ik benaderd werd door Duifhuizen tassen en koffers voor een samenwerking, wist ik dan ook wat het product moest worden: een goede rugzak. Ik besloot te kiezen voor een rugzak van Herschel, namelijk de zwarte variant van het Little America model. Deze rugzak is heel stevig, zit goed op je rug, is van goed materiaal, maar ziet er wel nog leuk uit. Zo is hij perfect voor de ultieme winter vakantie: als handbagage in het vliegtuig en vervolgens om al je spullen in mee te slepen bij winterse activiteiten zoals hiken door een prachtig berglandschap (of, zoals ik op bovenstaande foto’s, door je eigen tuin). Door het gevoerde laptopvak is hij echter óók perfect voor een dagje universiteit.

Ik ben in ieder geval helemaal blij met m’n nieuwe rugzak, en weet zeker dat hij me zal vergezellen op vele reizen in de toekomst!

2 Comments

  1. Benthe
    19/02/2016 / 11:43 am

    Ik heb nu ook iets meer dan een jaar een herschel rugzak en kan niet meer zonder! Onwijs fijn, veel plezier ervan :)

  2. 20/02/2016 / 9:36 am

    Wat tof dat je zo’n rugzak mocht uitkiezen! Ik vind Herschel tassen er inderdaad practisch maar toch nog wel leuk uitzien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *