Story of my Week #124 Kygo, Brooklyn & Tickets to London

Story of my Week 124 collage

Je weet dat je een goede week hebt gehad als je na een volgepland weekend zondagavond eindelijk in bed ligt, bedenkt dat je eigenlijk nog je “Story of my Week” moet schrijven, maar besluit dat het eigenlijk ook wel tot morgenochtend kan wachten. Vandaar dat dit artikel iets later online staat! Ik heb dus echt een superleuke week gehad. Maandag was ik nog alleen thuis met Jikkie, dinsdag kwamen m’n ouders thuis uit Lissabon, donderdag ging ik naar Allegiant in de bioscoop en daarna nog drankjes doen met studievriendinnen, vrijdag moest ik naar Den Haag voor een bespreking met m’n scriptiebegeleider maar wist ik dat te combineren met een gezellige lunch bij Yoghurt Barn met Roos, zaterdagochtend ging ik eerst naar het strand en daarna uit eten en naar het optreden van Kygo, en zondag had ik paasontbijt, boekte ik een vakantie naar Londen samen met Naära, en ging ik met Lisa naar de film Brooklyn in de bioscoop. Een drukke week dus, ook als je bedenkt dat ik nog drie keer bijles moest geven en tijd moest steken in m’n scriptie, maar wel heel erg leuk! Kijk mee naar de foto’s.

Story of my Week 124 001

Maandagochtend, lekker rustig beginnen met de krant (goed bezig) en een stapel banana pancakes. Echt nog steeds één van mijn favoriete ontbijtjes en ook niet al te veel werk, ik maak het meerdere malen per week.

Story of my Week 124 002

Lekker vage foto, oeps. Maandagavond waren Jikkie en ik nog een avondje met z’n tweeën en besloten uit te pakken: we maakten kipburgers en zoete aardappelfrietjes! Ze waren nog niet helemaal perfect crispy en ik kan niet ontkennen dat ik in m’n vinger heb gesneden bij het doormidden proberen te hakken van deze keiharde gevallen, maar ze waren als nog erg lekker.

Story of my Week 124 003

Ik lees nu dit boek, het soort van vervolg op To Kill a Mockingbird. In het Nederlands helaas, want zo hadden m’n ouders hem liggen. Tot nu toe vind ik hem wel leuk, maar lang niet zo goed als het origineel.

Story of my Week 124 004

Soms (vaak) eet ik broodjes Nutella als lunch, soms heb ik zin om me even voor te doen als fitgirl en ga ik opeens iets gezonds koken. Zo’n moment had ik woensdag nadat ik een paar video’s van Niomi Smart had gekeken, en toen maakte ik deze maaltijd met quinoa, spinazie, tomatenblokjes en champignons voor mezelf. Eigenlijk helemaal niet zo veel werk, en wel heel lekker!

Story of my Week 124 005

Iets te weinig tijd in m’n scriptie gestoken deze week… Over een week is m’n eerste deadline dus ik zal aankomende week wel even aan de bak moeten, haha.

Story of my Week 124 006

Donderdagavond ging ik met Roos en Lizanne naar Allegiant in de bioscoop. Ik vond hem op zich wel leuk, maar het begint wel een heel vaag verhaal te worden en die films zijn ook meer een soort guilty pleasure, haha. Toch blij dat ik hem heb gezien! Daarna gingen we nog ergens wat drinken, waar Somersby op de kaart stond. Het is geen Okanagan, maar ook dit merk cider heb ik veel gedronken in Canada dus ik had even een nostalgisch momentje, haha!

Story of my Week 124 007

Vrijdag hadden Roos en ik allebei een gesprek met onze scriptiebegeleider, dus combineerden we dat even met een lunch bij Yoghurt Barn, zodat we toch niet helemaal voor ‘niks’ naar Den Haag kwamen, haha.

Story of my Week 124 008

Zaterdagochtend was het zulk mooi weer! M’n ouders en Jikkie hadden al bedacht om naar het strand te gaan maar omdat ik vrij weinig zin had om een wekker te zetten had ik nergens op toegezegd. Ik werd echter uit mezelf om half 9 wakker dus besloot in plaats van me nog een keer om te draaien toch maar uit bed te springen en mee te gaan. Het was heer-lijk!!!

Story of my Week 124 009

Daarna gingen we ook nog even wat drinken bij Bloomingdale, de eerste keer deze zomer, haha! Dat er nog velen middagen op de heerlijke loungebanken mogen volgen.

Story of my Week 124 010

‘s Avonds was het tijd voor het eerste concert van het jaar… Kygo! Lisa en ik hadden hier al weer een hele tijd kaartjes voor en nu was het eindelijk zo ver. Ik was nog nooit naar een ‘concert’ van een DJ geweest, maar het was echt zó leuk!

Story of my Week 124 011

De hele show zat echt fantastisch in elkaar met lichteffecten, polsbandjes die licht gaven, vuurwerk en confetti. Maar ook de muziek zelf was echt te gek, ik word zo vrolijk van Kygo zijn remixes! Hele geslaagde avond, op dit soort dingen kan ik echt een week teren haha.

Story of my Week 124 012

Zondagochtend, tijd voor een paasontbijtje :) Met zelfgemaakt muffins, paaseitjes, warme broodjes, scrambelled eggs en natuurlijk paasbrood. En de rest van de dag absoluut niet meer hoeven eten, haha.

Story of my Week 124 013

Daarna kwam Naära en boekten we onze vakantie naar LONDEN!!! Ik ga al met m’n ouders en Jikkie een paar dagen naar Londen als afsluiter van onze vakantie in Engeland, maar als zij weg gaan komt Naära die kant op en gaan we onder andere naar de Harry Potter Studios! Yaaas!!! In totaal ben ik dus bijna een week in mijn favoriete stad in Europa, can not wait.

Story of my Week 124 014

‘s Avonds was het weer tijd voor een avondje bioscoop (gotta love Cineville), dit keer ging ik naar de film Brooklyn! Ik vond het echt een heeele fijne film, ik was helemaal blij toen ik de bioscoop uit kwam. Echt een aanrader als je een beetje van een jaren ’50 sfeertje houdt, ik zou hem echt zo nog een keer kijken. Woensdag mijn uitgebreide recensie!

En nu is het weer tijd voor een nieuwe week. Ik heb nog niet zo heel veel plannen, vooral omdat ik echt echt écht even aan m’n scriptie moet. Helaas, maar het is niet anders. Gotta make that first deadline! Dus we gaan er deze week weer tegenaan.

Hoe was jullie week?

9 Comments

 1. Josephiny
  28/03/2016 / 9:50 am

  wat een leuke week ! :) fijne paasmaandag, doeggg

 2. 28/03/2016 / 1:54 pm

  Fijne week heb je gehad! Ik ga in de meivakantie voor het eerst naar Londen, dus de komende paar weken ga ik een beetje uitzoeken wat ik ongeveer wil zien en doen! Ik heb jouw ‘citytrip-artikel’ in ieder geval nog een keer gelezen. De film Brooklyn wil ik ook wel zien, nu ik er zo veel goeds over hoor!

  • 28/03/2016 / 2:07 pm

   Ah, dat vind ik leuk om te horen!! Geniet er van, je gaat het sowieso te gek hebben. En jaaa echt gaan kijken hoor, ik zou er zo vandaag weer heen gaan, zo leuk vond ik hem :)

 3. 28/03/2016 / 2:38 pm

  Ik was ook naar Kygo zaterdag! Ik was er al erg vroeg, dus stond op de tweede rij. Echt ziek om zo vooraan te staan haha, het was echt heel vet!

  • 28/03/2016 / 2:44 pm

   Goed om te horen dat je ook zo’n leuke avond hebt gehad!! Wij waren er ook al vrij vroeg maar zijn eerst nog uit eten gegaan haha, ik denk dat ik uiteindelijk ergens rij 10 stond!

 4. 28/03/2016 / 2:40 pm

  Wat een leuke week heb je gehad :) Kygo klinkt echt als een héél tof concert/show. Ik erger me wel redelijk aan de vertaalde naam van Go Set a Watchman, maar ik begrijp wel dat je het gewoon in het Nederlands leest als ‘ie zo bij jullie in de kast staat.

  • 28/03/2016 / 2:45 pm

   Ik irriteer me er ook echt heeel erg aan haha, maar deze arme student heeft geen geld om het boek in het Engels te kopen :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *