Nail art: Pink and green checkers

Normaal ben ik niet zo van da nail art, meer van één simpel kleurtje. Nail art creaties bewaar ik voor op mijn nagelwielen. Tenzij ik me echt héél erg verveel, dan ga ik graag los op mijn nagels. Verschillende kleuren, plakband en tandenstokers (nope, ik heb geen professionele nail art tools haha) worden uit de kast getrokken en mijn nagels worden kleine kunstwerkjes. Laatst was weer zo’n moment. Ik wilde alleen een simpel streepje doen maar ik verveelde me nog steeds en ja… Zie het resultaat!

Ik ben begonnen met een roze basis (Maybelline Nude Rose). Daar overheen heb ik met een tandenstoker een paar witte strepen gezet (merkloos) en vervolgens over dwars nog twee mintgroene strepen (Catrice Sold Out Forever). Ik word heel erg blij van het patroontje, maar vooral ook van de kleurencombinatie! Mintgroen vind ik sowieso heel gaaf, maar met het oudroze en het wit vind ik het helemaal super!

Ik moet zeggen dat het niet héél strak en netjes is, maar ik heb geen nail art tools. Nog niet eens een tippainter van Essence. Ik maak ook bijna nooit nail art, dus ik heb het eigenlijk ook niet nodig. Ik weet dat anderen het veel strakker en mooier kunnen, maar ik vond het toch wel even leuk om dit met jullie te delen ;) Daarnaast liet ik dit er ook maar 1.5 dag op zitten, toen had ik er al weer genoeg van! :D

Hebben jullie nog simpele nail art creaties die ik uit kan proberen?

9 Comments

  1. 14/09/2011 / 5:58 am

    Oh ik vind het wel wat hebben. Lijkt een beetje op zo’n picknicktafelzeil haha.

  2. 14/09/2011 / 11:37 am

    Wat leuk gedaan! De kleurencombinatie is echt geweldig

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *