4x On my Netflix Watchlist

Story of my Week 95 012

Toen ik in Canada was, kreeg ik een berichtje van Jikkie. “Soesja, ik weet dat het daar heel leuk is en dat je hier niet kunt skiën, bergen kunt beklimmen, met schildpadden kunt zwemmen, walvissen kunt zien (en ga zo maar door), maar kom toch maar snel naar huis want we hebben sinds vandaag Netflix!!!” She knows me well, het feit dat we Netflix hadden maakte mijn terugkeer naar huis ietsje (een héél klein beetje) minder erg. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat series op Netflix gekeken: Orange Is The New Black, Jessica Jones, Making a Murderer, Downton Abbey, het nieuwe seizoen House Of Cards… En dat bovenop de vele series die ik al heb gezien of een tijdje gevolgd heb. Ja, ik heb al behoorlijk wat gekeken, en nieuwe series vinden wordt steeds ietsje moeilijker. Gelukkig komen er ook telkens nieuwe bij en krijg ik vaak nieuwe tips. Vandaag, vier series op Netflix die ik nog graag wil zien!

Mad Men

“Een drama over één van New York’s meest prestigieuze reclame bedrijven in het begin van de jaren ’60, gefocust op een van haar meest mysterieuze maar extreem getalenteerde werknemers, Donald Draper.”

Deze staat momenteel op één, en volgens mij wil m’n moeder dit ook wel graag zien dus dikke kans dat we dit gaan kijken als we Downton Abbey (volledig verslaafd!!! Absolute Netflix favoriet van het moment) af hebben gekeken. Ik hou sowieso heel erg van de jaren ’50 en ’60 en ook kan ik series die zich op de werkvloer afspelen altijd wel waarderen, dus naar deze ben ik echt heel erg benieuwd.

Narcos

“Een blik op de criminele daden van de Columbiaanse drugsbaron Pablo Escobar.”

Ik moet zeggen dat deze serie me in eerste instantie niet heel erg trekt, maar dat heb ik wel vaker meegemaakt (Breaking Bad, Game Of Thrones) en dat pakte altijd heel erg positief uit. Iedereen die ik hoor is zó enthousiast over deze serie, van vriendinnen tot bloggers en van vrienden van m’n ouders tot random mensen die ik hoor praten in de trein. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval geprikkeld, dus deze staat zeker op m’n lijstje!

Hannibal

“Verkent het verwantschap tussen de befaamde psycholoog en zijn patient, een jonge ‘criminal profiler’ van de FBI, die wordt achtervolgd door zijn vermogen om zich in te leven in seriemoordenaars.”

Van Hannibal heb ik op aanraden van Margot de eerste twee afleveringen al een keer gekeken, en ik moet zeggen dat ik wel echt geïntrigeerd ben door de personages en het verhaal. Het is alleen wel vrij disturbing, waardoor het geen ideale serie is om te bingewatchen. Daarom weet ik niet wanneer ik aan deze serie toe ga komen, maar ik wil hem wel heel graag nog een keer helemaal zien!

Modern Family

“Drie verschillende, maar verwante families doorstaan verscheidene beproevingen op hun eigen unieke, komische manier.”

Met Modern Family heb ik een beetje wat ik heel lang met Friends had: ik heb heel veel losse afleveringen gezien, maar heb de serie nog nooit van begin tot einde gekeken. Friends keek ik allemaal in de zomer na m’n eindexamen, Modern Family wil ik ook nog wel heel graag een keer helemaal kijken. Omdat ik de humor echt heel erg kan waarderen, en het een fijne, luchtige serie is voor tussendoor.

Wat is jouw ultieme Netflix aanrader?

5 Comments

 1. 23/03/2016 / 8:24 am

  Leuk om te zien, ook omdat dit wat onbekendere series zijn. Mad men klinkt echt leuk! Ik kijk voor nu alleen nog maar standaard series, haha.

 2. 23/03/2016 / 9:54 am

  Modern Family is echt he-le-maal geweldig, echt mijn favo serie ooit! Een aanrader op Netflix is trouwens How to get away with murder!

  • Soesja
   23/03/2016 / 10:15 am

   Yesss die heb ik allemaal al gezien haha, heel tof vind ik dat ook!

 3. 23/03/2016 / 11:12 am

  Het verbaasd me dat white collar er niet bij staat, ik dacht dat die op je laptop stond op de afbeelding.
  Tenzij die acteur ook in een andere serie speelt haha.

  Laura

  • Soesja
   23/03/2016 / 11:40 am

   Hahaha je hebt helemaal gelijk hoor! Maar White Collar heb ik inmiddels helemaal al afgekeken, ik had gewoon even een afbeelding voor illustratie nodig en aangezien ik aan de series in dit artikel nog niet echt ben begonnen was Matt Bomer een goede oplossing :yes:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *