Story of my Week #126 Vakantie boeken & Grote Lente Schoonmaak

Story of my Week 126 collage

Afgelopen week was fijn! Hij begon heel druk, met een deadline voor m’n scriptie, nog een andere deadline, een presentatie, en een debat in zo’n 24 uur gepropt. Maar toen dat dinsdag eenmaal voorbij was, gunde ik mezelf een paar dagen ‘vrij’ en werd het toch nog een hele leuke week! De eerste paar dagen werd ik echt een beetje geleefd, maar toen ik donderdagavond ook klaar was met bijlessen geven voor de week begon het chillen. Vrijdagavond ging ik met Sifra uit eten en wat drinken in de stad, zaterdag kwam Lisa voor een middagje vakantie plannen en zondag hield ik een grote schoonmaak… Niet de leukste bezigheid, maar het gaf wel een voldaan gevoel! Laten we kijken naar de foto’s!

Story of my Week 126 001

Maandag had ik dus een presentatie voor m’n scriptie… Al die deadlines en dingen voor m’n scriptie tussendoor, laat me dat ding gewoon schrijven en eind mei inleveren, haha! Goed, een presentatie dus, ik had hem ook woensdag kunnen doen maar was maandagavond wel blij toen ik hem gewoon lekker weer achter de rug had, dus dat was fijn.

Story of my Week 126 002

Regenboog! Ik vind het altijd zo grappig hoe, als er een regenboog is, het ongeveer vijf minuten duurt voor Instagram volstaat met foto’s van dat ding. Ik moest er natuurlijk even aan bijdragen.

Story of my Week 126 003

Donderdag ging ik met m’n moeder even een rondje lopen. Ik heb veel ‘gewandeld’ de afgelopen dagen omdat ik hardlopen niet helemaal aandurfde met m’n verkoudheid, maar daar ga ik deze week weer mee beginnen, hoop ik.

Story of my Week 126 004

Onderweg dronken we nog even een lekkere cappuccino bij het enige soort van leuke restaurantje in het dorp, haha.

Story of my Week 126 005

Onderweg naar Amsterdam! Ik luister vrijwel nooit ‘oude’ muziek, maar voor Fleetwood Mac maak ik een uitzondering. Ik vind dit album zo leuk, al een aantal jaar luister ik er met vlagen heel veel naar en ik word er altijd vrolijk van.

Story of my Week 126 006

De perfecte manier om op vrijdagavond te ontspannen van een drukke week: pizza en wijn! En bijkletsen met Sifra.

Story of my Week 126 007

Vervolgens gingen we nog lekker wat drinken in de stad, en eindigden we zelfs nog even verzeild op Leidseplein, haha.

Story of my Week 126 008

Zaterdag kwam Lisa langs om bij te kletsen én om onze vakantie te boeken! Na een hoop gepuzzel kwamen we uit op wat jullie gisteren al hebben kunnen lezen, we gaan naar Praag en naar Boedapest!

Story of my Week 126 009

En dit was ons moeie maar voldane hoofd na een hele dag vluchten, bussen en hostels vergelijken haha. EXCITED!!!

Story of my Week 126 010

Ik begon van de week aan Gilmore Girls, voor de nostalgie (ik keek dit op de basisschool heel soms mee met m’n moeder) en omdat het echt de perfecte serie is om lekker bij te ontspannen. Ik wilde eigenlijk gewoon een paar afleveringen kijken, maar inmiddels zit seizoen 1 er al weer op, haha!

Story of my Week 126 011

Zondag had ik niet veel op de planning en ook al had ik vooral heel veel zin om in de zon te gaan zitten, ik dwong mezelf m’n tijd iets productiever te besteden. Tot m’n studie kon ik me echter écht niet zetten, dus besloot ik een grote lente schoonmaak te gaan houden! M’n kamer is eigenlijk altijd vrij netjes, maar ik had wel heel veel zooi die je in eerste instantie niet ziet. Daarnaast heb ik ook heel veel make up, kleding, tijdschriften en boeken weggedaan. Het was een hele klus, maar ik ben wel tevreden over het resultaat.

Story of my Week 126 012

En aan het eind van de dag was het dan als nog eindelijk tijd voor chillen in de tuin, met een boek en de kat. The good life.

Hoe was jullie week?

4 Comments

 1. 12/04/2016 / 11:00 am

  Wat leuk om te zien weer! Echt ZO fijn dat het nu af en toe weer lekker weer is, want dat maakt het leven meteen 1000 keer beter. En aw, op deze manier lijkt Pluk toch wel een hele cute kat (ik wil ook een kat zijn). Trouwens, ik heb echt wat in te halen want ik weet nog niks over jullie vakantie dus ik ga NU het artikel lezen.

 2. 15/04/2016 / 2:25 pm

  Hoe bedoel je een katten leven haha kijk ‘m liggen! haha en die pizza’s hoe bedoel je die zien er lekker uit!

  • 15/04/2016 / 4:59 pm

   Monte Verde in Amsterdam, een beetje een sker tentje maar zo lekker :yes:

 3. Joseee
  29/04/2016 / 2:52 pm

  hahaaha, schoonmaakkriebels, nu het mooie weer nog !
  fijn weekend :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *