Story of my Week #127 Scheveningen & Back in the running game

Story of my week 127 collage

Ik vind deze tijd van het jaar, zo half april, altijd een van de fijnste. Het kan te doen hebben met het feit dat ik 22 april jarig ben, maar zoveel waarde hecht ik daar eigenlijk niet aan, dus ik denk toch dat het gewoon de tijd van het jaar is. De eerste zonnige dagen, de eerste keer een leren jasje aan, de eerste keer op het terras, en gewoon de algehele sfeer van de maand april vind ik altijd heerlijk. Ook al zijn al m’n dagen vrij snel volgepland omdat ik een scriptie moet schrijven en een paar keer per week bijles moet geven, het voelt alsof ik heel veel vrije tijd heb en ieder leuk momentje voelt als een soort vakantie. Genieten! Afgelopen week was dus ook een hele fijne, en ik denk dat dat ook wel aan de volgende foto’s te zien is.

Story of my week 127 001

Maandagochtend, samen met Marleen de week fanatiek beginnen met een rondje hardlopen! Ik had al zo’n twee maanden niet gelopen terwijl ik er eigenlijk geen reden voor had, dus het was goed om weer eens te beginnen. Ik rende zes kilometer, op een sloom tempo, maar toch had ik na afloop een voldaan gevoel. Zondag deed ik nog eens zes en ook al was m’n tempo niet veel hoger, het ging wel alweer een stuk makkelijker. En nu volhouden!

Story of my week 127 002

Daarna genoot ik van heerlijke banana pancakes in het zonnetje. Ik eet dit echt bijna iedere dag haha, en ook al moet ik altijd twee uur later nog een keer lunchen omdat ik alweer honger heb, ik geniet er zo erg van!

Story of my week 127 003

‘s Middags had ik met Lisanne en Sifra afgesproken op Scheveningen. Sifra zou de volgende dag weer naar Engeland vertrekken voor haar studie en het was heerlijk weer, dus dat vroeg om een terrasje! Toen bleek ook nog dat m’n les die ik die avond zou hebben gecanceld werd, en toen was m’n dag echt compleet.

Story of my week 127 004

We zaten bij Zanzibar en ik genoot van een heerlijke mojito! Ik vind het strand op dit soort momenten ook zo veel chiller dan wanneer het helemaal afgeladen is met mensen in de zomer. En achter een windscherm is het prima uit te houden!

Story of my week 127 005

Op dinsdagochtend moet ik altijd vroeg op voor de uni, en ook al valt het me iedere week weer zwaar, het vak dat ik die ochtend heb (International Security) is gelukkig heel interessant. Als ik dan ook nog op dit soort mooie plaatjes word getrakteerd bij de bushalte, ben ik blij :)

Story of my week 127 006

Na onze les ging ik met Lizanne en Rozemarijn even koffie drinken bij de Stationshuiskamer op Den Haag Centraal. Ik schreef er afgelopen vrijdag al wat over, echt een superleuke ruimte!

Story of my week 127 007

Donderdagochtend zijn m’n moeder en ik allebei vrij en gaan we vaak even een rondje lopen en ergens koffie drinken, als twee echte oma’s, haha. Deze week liepen we langs de Nieuwe Meer en het uitzicht zo ‘s ochtends was echt prachtig! Haalt het bijna bij Canada, haha ;)

Story of my week 127 008

‘s Avonds aten we een van mijn favorietjes, kibbeling! We aten voor het eerst dit jaar buiten, zo fijn.

Story of my week 127 009

Daarna keek ik de eerste twee delen van deze trilogie van Richard Linklater, Before Sunrise en Before Sunset. Vooral die eerste vond ik heel erg mooi, ik ben fan! Zal er binnenkort nog wat uitgebreider over schrijven, als ik ook het derde deel heb gezien.

Story of my week 127 010

Vrijdagochtend had ik les en aangezien in het cijfer van dat vak participatie vrij zwaar meetelt, besloot ik maar even een lekkere cappuccino te halen om mezelf wakker en actief te houden, haha. De bekers die ze nu hebben bij Starbucks vind ik trouwens zo mooi!

Story of my week 127 011

Haha, heerlijke foto dit. Vrijdagavond gingen we naar Jikkie’s eindvoorstelling van schooltheater, wat heel leuk was. Trots op m’n kleine zusje, ik doe het haar zeker niet na! Daarna gingen we in de Toneelmakerij, waar de voorstelling was, nog even wat drinken.

Story of my week 127 012

Zaterdagavond ging ik met Lisa naar ‘Demolition’ in de bioscoop, wat een bizarre maar wel hele goede film was! Ik zou hem zeker aanraden als je van wat meer arthouse films houdt. Daarna gingen we nog wat drinken in het cafeetje bij de bios. Onze bioscoopavondjes zijn altijd ongeveer 1/4 film en 3/4 drankjes doen en kletsen haha, ik hou er van!

Aankomende week wordt weer lekker volgepland, met verplichtingen maar ook met een hoop hele leuke dingen! Ik ga twee keer naar de bioscoop, ga uit eten met studievriendinnetjes en… Vrijdag ben ik jarig! Ik vier het pas volgende week, maar ik ga ‘s avonds wel lekker Italiaans eten bij Toscanini – wat de beste Italiaan van Amsterdam schijnt te zijn. Ik ben heel benieuwd, jullie horen er volgende week alles over!

Hoe was jullie week?

3 Comments

  1. 18/04/2016 / 5:41 am

    Leuke foto’s weer :) Succes met de drukte komende week!

  2. 18/04/2016 / 8:44 am

    April is inderdaad de maand van de eerste keertjes, ik heb al mijn eerste terrasmomentje(s) gehad en draag ook alweer mijn leren jasje. Heerlijk!

  3. 18/04/2016 / 9:54 am

    Ik word zo blij van al die zonnige en vrolijke foto’s! Super goed dat je weer back in the running game bent. Toch gegaan dus gisteren! Ik neem m’n hardloopschoenen maar eens mee naar Groningen, misschien helpt dat… Succes deze week met alles :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *