Story of my Week #128: Birthday Week

Story of my Week 128 collage

Afgelopen week was het zo ver: ik werd 21!!! Maar naast een jaartje ouder worden deed ik nog veel meer, zoals buitensporig vaak buiten de deur eten, terrasjes pakken om te genieten van het heerlijke weer, naar de bioscoop gaan (maar liefst drie keer) omdat het opeens weer met bakken uit de lucht viel, en gelukkig stak ik na eeuwig uitstel gedrag ook weer wat tijd in m’n scriptie. Kijk mee naar de foto’s!

Story of my Week 128 001

Normale maandagmiddag praktijken: Jikkie komt binnen, werpt me een blik toe, en stort zichzelf vervolgens te aarde. Want ze had net een proefexamen gemaakt en ze was heel verkouden. Sounds legit. (Voor je je afvraagt of ik deze foto wel online mocht zetten, ze moedigde me zelfs aan het te doen haha, #noshameinhergame).

Story of my Week 128 002

Maandagmiddag, het eerste terrasje van velen! Lekker aan het water!

Story of my Week 128 003

En dan vind je dit in de keuken… Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik voor ongeveer minstens 20% besta uit thee, en dat een kapotte waterkoker dan ook een ramp scenario is. Na een paar dagen water koken in een steelpannetje was er gelukkig een nieuwe, haha.

Story of my Week 128 004

Lekker fotootje!! Maandagavond ging ik met Marleen naar de bioscoop, naar Trumbo. Ik was iets later thuis dan ik van tevoren had verwacht en moest de volgende dag om half 7 op, maar ik vond het een hele goede film dus het was het wel waard! Aanrader als je geïnteresseerd bent in de koude oorlog / Amerikaanse jaren ’50 cultuur óf als je fan bent van Bryan Cranston (Breaking Bad).

Story of my Week 128 005

Favoriete snack! Zoet/zout is echt de perfecte combinatie, deze popcorn bevestigt dat maar weer.

Story of my Week 128 006

Dinsdagavond ging ik sushi eten met Rozemarijn en Lizanne! Ik had al geen sushi meer op sinds ik terug was in Nederland en aangezien ik het in Vancouver ongeveer iedere week at, was het heel fijn het weer eens te eten. Zo lekker!

Story of my Week 128 007

Bloesembomen in de straat!

Story of my Week 128 008

Woensdag was net m’n bijles voor die dag afgezegd en was ik aan het bedenken wat ik de rest van de dag zou gaan doen. Ik wilde net m’n scriptie openen, toen Jikkie me belde of ik meeging naar de Bagels & Beans. Het was toch veel te mooi weer om aan de scriptie te gaan, dus hell yes! Ik was echt al minstens een jaar niet bij Bagels & Beans geweest, terwijl ik er vroeger echt minstens elke maand een keer kwam. Was lekker!

Story of my Week 128 009

When you make bae pasta carbonara.

Story of my Week 128 010

Donderdag was het weer veel te mooi weer om aan m’n scriptie te werken, het was zelfs te warm om in een lange broek in de tuin te gaan zitten. Jurkje aan, drankje en een boek er bij, en ik ben gelukkig. Helaas was het de laatste mooie dag, maar daarom wel goed er nog een keer lekker van te genieten.

Story of my Week 128 011

Vrijdag was ik dus jarig! Het was geen hele bijzondere dag, maar ik kreeg wel een lief ontbijtje met een kaarsje er in.

Story of my Week 128 012

En ik kreeg een zelfgebakken taart! Ik zei semi-zielig dat ik nooit zelfgebakken taart had omdat ik de enige in huis ben die taarten bakt, en toen ik thuis kwam was er zelfgemaakte bosbessen cheesecake. Yas!!!

Story of my Week 128 013

‘s Avonds gingen we lekker uit eten, bij Toscanini! Ik heb een heleboel foto’s van het interieur en het eten, maar die hou ik nog even voor me. Vrijdag in de nieuwe ‘Hot-Spotting’ lezen jullie er alles over, maar ik kan alvast verklappen dat het in ieder geval héél erg lekker was!

Story of my Week 128 014

Wat ik wel alvast deel is deze heerlijke ‘gezonde’ maaltijd bij Schatje Patatje! Zaterdagavond ging ik met Lisa naar de bioscoop (The Lady in the Van, niet perse een aanrader maar Maggie Smith blijft fantastisch) en daarna hier eten. De keuze vonden we vrij beperkt (ze hadden alleen zoete aardappel en pastinaak frietjes), maar het smaakte wel erg goed.

Story of my Week 128 015

Daarna deden we nog drankjes bij Schinkelhaven! We voelden ons iets te fancy en zomers met onze Aperol Spritz tussen alle mensen die gewoon een biertje dronken, maar het was wel zó lekker!

Aankomende week is mijn laatste officiële lesweek op de universiteit als bachelorstudent… WOW!!! Mei is gevuld met deadlines en natuurlijk mijn scriptie afmaken, en dan 30 mei ben ik officieel klaar. Zo bizar! Aan de ene kant kan ik niet wachten, aan de andere kant is het ook wel behoorlijk angstaanjagend. Maar, alles op z’n tijd, eerst maar weer eens deze week knallen.

Hoe was jullie week?

4 Comments

 1. 25/04/2016 / 8:12 am

  Klinkt als zo’n fijne en chille week! Lekker al die drankjes en lunches buiten de deur. En omg wat spannend dat dit de laatste lesweek is :o

 2. 25/04/2016 / 1:08 pm

  Mijn broertje zou me vermoorden als ik überhaupt een foto van hem op mijn blog zette denk ik, haha. Wat een heerlijk weekje! Nu heb ik zin in cheesecake! Succes met de laatste loodjes van je vakken en scriptie, echt bizar dat het zo snel gaat allemaal!

 3. 25/04/2016 / 6:44 pm

  Leuke foto’s! Heel herkenbaar van die deadlines, ik heb hetzelfde! Nog 6 weken en dan zit het er alweer op.

 4. Jo
  26/04/2016 / 9:54 am

  Wat een leuk verslag, enne zet ‘m op het eind is in zicht :)
  Het eten ziet er zooo lekker uit!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *