Meanwhile: Scriptie ingeleverd & vakantie!

Update 001

Zo, dat is een tijdje geleden! Ik weet eigenlijk niet waarom ik de afgelopen dagen weken niet geblogd heb, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Ik had het heel druk met het afronden van m’n scriptie, maar het is inmiddels wel weer een tijdje geleden dat ik die heb ingeleverd. Het duurde echter heel lang voor ik een beetje in de vakantie sfeer kwam, ik voelde me nog best een tijdje gestresst en had de hele tijd het idee dat ik iets moest doen, maar dat was dan niet zo. Gelukkig heb ik dat inmiddels los kunnen laten en nadat ik (hopelijk / waarschijnlijk) vandaag de uitslag van m’n scriptie krijg kan de vakantie nu echt goed beginnen!

De afgelopen weken waren dan ook niet super spannend. Ik genoot van het zonnetje als dat er was, ging een avond goed uit omdat ik m’n scriptie had ingeleverd, gaf nog wat bijles, begon weer met hardlopen, ging lekker vaak lunchen / naar de bioscoop / winkelen / drankjes doen en vierde een feestje omdat Jikkie hoorde dat ze geslaagd was voor haar middelbare schooldiploma! Verder las ik het eerste boek van Game of Thrones (800 pagina’s in een week, doen we even) en keek ik lekker veel Gilmore Girls en het nieuwe seizoen Orange is the New Black. Best prima dus allemaal!

Ik heb helaas niet echt veel foto’s gemaakt, maar vanaf deze week ga ik dat echt weer doen. Ik heb namelijk sinds kort ook een nieuwe telefoon, de iPhone 6 in het zilver! Na al maanden te lopen strugglen met 8GB op m’n iPhone 4S die sowieso niet meer echt goed werkte was het wel echt tijd voor een upgrade. Aan het begin was het even wennen met het grote scherm, maar na een paar uurtjes ging dat eigenlijk al meer dan prima en ik ben er dan ook superblij mee! Nu heb ik dus eindelijk weer genoeg geheugen en een goede camera om weer fijne Story of my Weeks te schrijven. Volgende week hopelijk weer eentje!

Voor nu volstaat het om te zeggen dat ik ga proberen m’n blog weer op te pakken, wat betekent dat er maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online zal komen. Wat zeg ik, proberen, ik ga het gewoon doen! Ik vind bloggen namelijk veel te leuk en ook al kon ik me er de afgelopen tijd dus niet echt toe zetten, ik heb het wel echt gemist en heb een hoop ideeën waar ik mee aan de slag wil. Let’s do this!

Tot zover, een update van mijn kant. Hoe gaat het met jullie?

Share:

1 Comment

  1. 20/06/2016 / 1:31 pm

    Woeh spannend, laat weten als je de uitslag hebt! En fijne vakantie!! :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *