Story of my Week #129 Afgestudeerd & Concerten Coldplay en Passenger

Story of my Week 129 collage

Dat was me het weekje wel! Afgelopen week op maandag hoorde ik dat ik geslaagd was, wat inmiddels al weer een eeuwigheid geleden lijkt. Mijn eerste week met een bachelor op zak was een heerlijke: woensdag zat ik de hele dag met studievriendin Rozemarijn op het strand te chillen en donderdag ging ik naar de bioscoop. Op vrijdag zag ik eindelijk Anouk weer, kletsten we bij op het terras in het zonnetje en gingen we ‘s avonds naar COLDPLAY!!! Dat was zo te gek! De volgende ochtend zat ik nog met m’n hoofd in de wolken over de vorige avond toen ik van Lisa een berichtje kreeg dat Passenger die middag in het Vondelpark optrad. Twee concerten in 24 uur, zo zien we het graag. Verder besteedde ik zaterdag voornamelijk aan m’n koffer pakken, want zondag vertrok ik naar Praag en Boedapest! Vandaag zien jullie de foto’s van maandag – zaterdag, en volgende week krijgen jullie een uitgebreid verslag over m’n vakantie :)

Story of my Week 129 001

Maandagochtend staat de afgelopen weken telkens in teken van hetzelfde: Game of Thrones. Deze week was het tijd voor aflevering 9, wat altijd een hele intense is. Inmiddels zit ik er zo in dat ik die ochtend om 7 uur wakker werd en niet dacht ‘laat me slapen’ maar meteen klaarwakker was met het idee ‘GAME OF THRONES.’ Ach, ik sta er in ieder geval niet midden in de nacht voor op, het kan erger. De aflevering was op z’n zachtst gezegd fantastisch. Wauw, wat ben ik blij dat ik deze serie ben gaan kijken. ‘Helaas’ moet ik met de season finale deze week wachten, want ik ben op vakantie!

Story of my Week 129 002

Fast forward naar woensdag! Ik had het feit dat ik afgestudeerd was nog niet echt gevierd, omdat ik het dus pas midden in de nacht hoorde en bovendien veel van m’n vriendinnen nog tentamens en dat soort dingen hadden. Woensdag was het echter mooi weer en ging ik gezellig met Rozemarijn lunchen op het strand. Lunchen werd borrelen en cocktails drinken, haha. Fijne middag!

Story of my Week 129 003

Iced Latte en Adidas Stan Smith’s. Common white girl in tha house, haha.

Story of my Week 129 004

Donderdag was het echt vreselijk warm en benauwd, terwijl de zon niet scheen. Het enige waar ik zin in had was verkoeling zoeken in de bioscoop, dus dat gingen we doen! Samen met m’n moeder en Jikkie ging ik naar The Jungle Book, die ik al een hele tijd wilde zien. Hij was heel erg vet gemaakt en ik vond hem ook echt heel grappig en spannend! Aanradertje dus wel.

Story of my Week 129 005

Jikkie en ik namen allebei een cola, onwetende dat we daar een X-Men Poster bij zouden krijgen. Nu klinkt het echt totaal niet grappig maar we hadden zoveel lol om die poster, dat we hem thuis ook maar ophingen. Prachtig. Ik wil X-Men nog wel heel graag zien trouwens, First Class en Days of Future Past vond ik allebei zo vet! Hopelijk komt het er een keer van als ik thuis ben van vakantie.

Story of my Week 129 006

Deze week begon ik na Orange Is The New Black afgekeken te hebben aan Jane The Virgin. Ik heb die serie echt twee jaar geboycott (ik bedoel, die naam) maar kreeg hem nu van ZO veel mensen als tip dat ik er niet meer omheen kon. Het is super over the top, maar ook wel erg vermakelijk en een stuk satirischer dan ik had verwacht. Ik geniet er in ieder geval wel van!

Story of my Week 129 007

Vrijdag zag ik Anouk weer!! We hebben elkaar ontmoet in Vancouver en hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Het was super leuk om lekker in het zonnetje bij te kletsen en wat te drinken!

Story of my Week 129 008

Vervolgens was het tijd voor… Coldplay!!! Ik keek hier al zo lang zo erg naar uit, en nu was het eindelijk zo ver. Het was echt een geweldig concert, met een enorme hoeveelheid hits. Sommige nummers waren enorm uitbundig met vuurwerk, confetti en ballonnen, anderen waren juist weer heel klein en intiem. The best of both worlds! Echt een heerlijk concert!

Story of my Week 129 009

Ze hadden drie podia (je moet iets om de Amsterdam ArenA op te vullen) en één daarvan was recht voor onze neus. We hadden sowieso best wel chille plekken, dus dat was helemaal mooi. Echt een hele fijne avond!

Story of my Week 129 010

Zaterdag stond vooral in het teken van m’n koffer inpakken (toch altijd wel een dingetje, zeker als je alleen handbagage mee mag), dingen kopen die ik nog nodig had, en m’n blog vooruit schrijven.

Story of my Week 129 011

Toen kreeg ik een appje van Lisa, dat Passenger die middag op zou treden in het Vondelpark. Wait… What? En inderdaad, hij zou die middag een gratis concert geven in het openluchttheater. Dit is wat ik zo leuk vind van in (oke, bij) Amsterdam wonen: je maakt altijd dit soort leuke, spontane dingen mee. Op de fiets en op naar het Vondelpark dus!

Story of my Week 129 012

Het was alweer de vijfde (!!!) keer dat ik Passenger live zag, maar de laatste keer was wel al een tijdje geleden (Oktober 2014, om precies te zijn). Ik was dan ook alweer even vergeten hoe léuk Passenger is! Je kon ook echt zien dat hij het publiek heel erg leuk vond, hij deed zelfs een toegift wat hij zei nooit bij dit soort ‘busking sessions’ te doen. Het was weer genieten!

Hoe was jullie week?

4 Comments

 1. Josephiny
  27/06/2016 / 4:09 pm

  Hoi :)

  Bij deze van harte gefeliciteerd met het behalen van je bachelor diploma, wat ontzettend goed !!
  OITNB moet ik nog zien, enne vandaag de laatste game of thrones, neeeeeeeeeeeee!! ;) :)

  doegg,fijne avond

 2. Charlotte
  27/06/2016 / 5:48 pm

  Ik wil graag beginnen met GOT kijken, maar waar kijk jij het 1e seizoen?

  • Soesja
   27/06/2016 / 7:17 pm

   Ik download de afleveringen meestal, maar ze staan ook op primewire.ag! En je kan een abo op HBO nemen, mocht je legaal willen kijken. Geniet er van, het is echt top!

 3. 28/06/2016 / 3:14 pm

  Coldplay was inderdaad écht geweldig, ik was er donderdag! En ik vond The Jungle Book ook superleuk. :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *