Story of my Week #130 Getting back into the Blogging Game

Story of my Week 130 collage

Het is een hele tijd geleden dat ik een Story of my Week schreef, en ik moet dan ook zeggen dat het hele ‘foto’s maken van alles dat ik doe’ echt volledig uit m’n systeem is. Toch wil ik gaan proberen deze artikels weer terug te brengen, ze behoorden namelijk altijd tot de meest gelezen posts op Dashing Days! Deze week dus nog even een vrij magere editie, maar hopelijk worden ze snel weer wat beter gevuld.

Story of my Week 130 001

Banana pancakes blijven favoriet! Zeker met maple syrup en vers fruit, yum. (Nee, ik ben inderdaad niks veranderd, m’n Story of my Week’s bestaan nog steeds voor 50% of meer uit eten haha).

Story of my Week 130 002

Maar ondertussen wordt er ook gesport! Dit is m’n (zelfbedachte) trainingsschema voor de halve marathon van Amsterdam en inmiddels zit week 3 er ook weer op. M’n 12 kilometer ‘duurloop’ deze week ging heel erg lekker, ik ben benieuwd hoe ik de 14 kilometer er deze week vanaf ga brengen…

Story of my Week 130 003

Midnight blogging! Of in ieder geval, artikels bedenken voor de komende maand. Ik kom langzaam maar zeker weer een beetje in het blog ritme en I love it!

Story of my Week 130 004

Bij de boekwinkel in Badhoevedorp kwamen Jikkie en ik het boek van m’n vader tegen (hij schrijft boeken over de lokale geschiedenis en die liggen dus ook in een paar lokale boekwinkels). Dat moest even op de foto.

Story of my Week 130 005

Één van mijn hardlooprondjes brengt me langs de gaafste graffiti kunstwerken! Zelf heb ik nooit zin om te stoppen en foto’s te maken, Jikkie en m’n moeder deden dat deze week wel dus ik heb even hun foto gestolen. Ik vind deze zo gaaf, echt een beetje Banksy feelings!

noodle_pasta_tomato_02,-1

Vorige week was m’n diploma uitreiking, en daar kwamen deze week de foto’s van online! De foto waarop ik m’n diploma in ontvangst neem is zoals verwacht niet om aan te zien, deze met Lizanne, Maaike, Rozemarijn en Ralph vind ik echter superleuk! Het was ook echt een superleuke dag, dus top om deze foto als aandenken daar van te hebben.

Story of my Week 130 007

Goede foto, we kijken lekker in de camera ook. Zaterdagochtend liep ik dus 12 kilometer hard en daarna had ik nog best wat energie over, dus ging ik samen met m’n moeder naar Jikkie’s werk lopen. Nog even zes kilometer er bij, haha! We namen wel lekker de tram terug, na afloop was ik toch wel lichtelijk kapot.

test_05,-1

Na iets meer dan een uurtje gelopen te hebben verdienden we bij aankomst toch echt wel wat lekkers, haha. Ik genoot van een immunity smoothie met wortel, sinaasappel, mango, en nog veel meer. Roots is zo leuk!

noodle_vongole_04,-1

Na een sportieve dag was het tijd om me te fatsoeneren en hoge hakken aan te trekken, ik had namelijk Margot’s 21 diner! Het thema was pastelkleuren en de hele tafel was echt zo mooi aangekleed! Het was een hele leuke, mooie en gezellige avond :)

Story of my Week 130 010

Favoriete bezigheid op zondagochtend: BRUNCH. Samen met Sifra ging ik lekker brunchen bij Dignita en na op z’n Amerikaans eerst een kwartier in de rij te hebben gestaan, konden we genieten van dit heerlijke eten. Ik koos voor eggs your way met maar liefst drie sides. Spoiler alert: ik kreeg het niet op. Maar het was wel heel lekker!

Hoe was jullie week?

4 Comments

 1. 05/09/2016 / 7:51 am

  Wat ben je goed bezig met al het hardlopen! Banana pancakes moet ik trouwens ook maar weer eens maken, te lang geleden.. :)

 2. Margot van de Weijer
  05/09/2016 / 3:16 pm

  yayy super gezellig dat je er bij was zaterdag!!

 3. Josephiny
  06/09/2016 / 2:22 pm

  superleuke foto van de diploma uitreiking :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *