Story of my Week #132: Snow Planet & Halve Marathon Amsterdam

story-of-my-week-132-collage

De laatste Story of my Week is echt al eeuwen geleden en ook al vind ik het nog steeds superleuke artikels om te schrijven, ik vind het wel soms lastig om er wat interessants van te maken. Als ik een hele dag werk heb ik gewoon niet echt iets om foto’s van te maken en ik vind het ook weer zo suf om alleen maar foto’s van m’n eten te laten zien of zo, haha. Deze week was echter een hele leuke, dus ik heb genoeg te laten zien! Maandag ging ik met Maaike naar Snow Planet, dinsdag had ik een chilldag met Jikkie thuis, woensdagavond ging ik met Naära uit eten en naar de film, donderdag, vrijdag en zaterdag werkte ik de hele dag en zondag rende ik de halve marathon van Amsterdam! Lekker bezig geweest dus, kijk mee naar de foto’s.

story-of-my-week-132-001

We beginnen de week goed, op maandagochtend in Snow Planet samen met Maaike! Ik had een dagje skiën voor m’n verjaardag gekregen om even weer de Canada tijden te herleven en het was zó leuk! We hadden echt totaal geen goede outfits en faalden ook echt met de lift, maar gelukkig was het bijna helemaal leeg en het was een heerlijke dag.

story-of-my-week-132-002

Natuurlijk moesten we naast skiën ook gewoon even chillen op de ‘piste’ en goede gesprekken voeren. Beetje jammer dat m’n broek ongeveer vast zat gevroren toen ik weer op wilde staan, haha.

story-of-my-week-132-003

En natuurlijk moest er ook warme chocomel gedronken worden! Net als in Canada was hij eigenlijk helemaal niet lekker, maar dat maakte het ook wel weer compleet, haha.

default_01,-1

Na een paar uurtjes hadden we het wel weer gezien en verplaatsten we naar een terras aan het water voor thee en taart. Skiën en zonnen aan het water op één dag, dichterbij de Canada feels kom je niet. Oh, en goed eten en goed gezelschap hoort daar ook absoluut bij. Top dagje!

story-of-my-week-132-005

Ik ben stiekem nog niet klaar met de vorige serie die ik keek, Outlander, maar ik was er wel even goed klaar mee dus besloot ik voor tussendoor aan een nieuwe serie op Netflix te beginnen. Ik koos voor Fargo en tot nu toe vind ik het erg goed!

story-of-my-week-132-006

Woensdagavond sprak ik af met Naära, die ik al véél te lang niet had gezien, en natuurlijk moest er gegeten worden, want eten maakt alles beter. We gingen voor een diner bij Cannibale Royale en het was echt heel. Erg. Lekker. Ik kom zeker nog eens terug voor de steak of de ribs! (Als ik daarvoor niet vegetarisch geworden ben want ja, daar denk ik nog steeds over na, haha).

story-of-my-week-132-007

Vervolgens gingen we spontaan naar The Girl On The Train in de bioscoop! Ik vond het boek eigenlijk niet fantastisch, maar was toch erg benieuwd naar de film. Nog steeds was ik niet blown away, maar ik vond Emily Blunt wel heel goed spelen dus daardoor vond ik het uiteindelijk toch een leuke film om te zien! Ik moet toegeven dat ik de Gone Girl vergelijking wel begrijp, maar wel vind ik nog steeds het boek én de film van Gone Girl vele malen beter.

story-of-my-week-132-008

Vrijdagavond ging ik met m’n vader onze startnummers voor de Halve Marathon ophalen, die zondag plaats zou vinden. Er was een hele expo waar je dingen kon kopen (ik kocht onder andere een soort van stoffen riem waar je telefoon en andere spullen in kunnen, wat een uitvinding dat ding, werkt perfect als je een legging zonder zakken hebt!) en daar was ook een heel groot canvas waar je succeswensen op kon schrijven. M’n vader schreef dit voor mij, cute.

story-of-my-week-132-009

Ennn… Toen was het al zo ver! Samen met Anouk verscheen ik zondag aan de start. Hier chillen we in het startvak en zien we er echt totaal niet professioneel uit, omdat we allebei een trui aanhadden die we voor de start uit konden trekken en achter konden laten, haha.

story-of-my-week-132-010

En toen… Waren we alweer klaar!!! Of nouja, er zit natuurlijk wel iets van drie uur tussen deze foto’s, maar je snapt me. Woensdag lezen jullie m’n volledige race verslag, maar ik kan alvast zeggen dat ik steady gelopen heb en het echt een hele gave ervaring vond! Ik heb veel ruimte voor verbetering wat m’n tijd betreft maar ik ging met een goed gevoel de finish over, en dat vond ik voor m’n eerste halve marathon eigenlijk een stuk belangrijker.

story-of-my-week-132-011

Op weg naar de auto was er een prachtige zonsondergang boven het Olympisch Stadion. Het was sowieso een heerlijke dag, soms een klein beetje te warm maar op zich echt top weer om in hard te lopen.

story-of-my-week-132-012

En ik sluit deze Story of my Week af… Met m’n ‘herstelmaaltijd.’ Lekker ongezond weer, maar hee, mag het even na 21.1 kilometer gerend te hebben? Haha, het smaakte in ieder geval voortreffelijk.

Hoe was jullie week?

4 Comments

 1. 17/10/2016 / 7:21 pm

  Mijn vader heeft ook de halve marathon gelopen, haha. Ik kwam er pas achteraf (gisteren) achter toen hij zijn medaille liet zien op Skype, best wel raar was dat haha. Maar volgens mij heeft hij je niet gezien! Maar in ieder geval: supergoed gedaan en fijn dat je er een goed gevoel aan over hebt gehouden!

  En hm, misschien moet je die steak of ribs als afscheidsmaaltijd eten dan? Al wil je misschien daarna helemaal geen vegetariër meer worden haha, dan heeft het natuurlijk geen zin. Of je mag een keer in de maand “cheaten” met zoiets. Ik vond uiteindelijk dat een keer in de x tijd een uitzondering moeilijker was dan gewoon helemaal vegetariër worden maar misschien werkt het voor jou. Al is overwegen om minder/geen vlees meer te eten al een hele goede stap natuurlijk!

 2. 21/10/2016 / 12:39 pm

  Wooow, die hamburgers! Wat jammer dat de film niet helemaal was wat je verwachte, ik wil hem zelf ook nog graag zien. Als je het vergelijkt met Gone girl kan ik me ook wel voorstellen dat hij tegenviel. Dat is echt een van mijn favoriete boeken én films. :)

  • Soesja
   21/10/2016 / 1:40 pm

   Jaa van mij dus ook!! En hoor vaak van mensen dat TGOTT er op lijkt, dus kan dan toch niet helpen die vergelijking te maken haha.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *