Advertorial: Libresse design blikjes (+ winactie!)

Je kent het wel: het probleem van maandverband / tampons meenemen wanneer je ongesteld bent. Want ja, in je schooltas heb je altijd wel ergens een vakje, maar als je uitgaat is het niet al te charmant om een paar losse in je clutch te stoppen. Soms gebruik je tassen zonder vakjes, en je zal ze toch ergens kwijt moeten! Je wil ook niet dat ze uit je tas vallen… Want tsja, ieder meisje wordt ongesteld, maar het is toch altijd een beetje awkward ;)

Libresse komt met de oplossing: deze schattige blikjes! Normaal staat er een enorm maandverband logo op zo’n product waardoor het als nog niet echt heel chill is om mee te nemen, maar deze zijn heel stylish. Er zijn zeven verschillende, en allemaal zijn ze geïnspireerd op de ‘7 Sins’: IJdelheid, jaloezie, vraatzucht, hebzucht, wraak, luiheid en lust. Libresse had ook kunnen kiezen de 7 deugden er op te zetten, maar deze zijn eigenlijk veel ‘spannender’ en leuker.

Een 7 Sins blikje krijg je bij aankoop van een Libresse product. Wil je ze allemaal in één keer winnen? Dat kan! Laat hier bij de comments een reactie achter met daarin duidelijke vermeld dat je meedoet en wat de zonde is die het meest bij jou past. Eigen voorbeeldje: ik denk ijdelheid of jaloezie. Ik ben ijdel ja, maar daar heb ik geen problemen mee. Ik ben niet voor niks iemand die over make up en fashion blogt! Met jaloezie ben ik minder blij, maar ik moet zeggen dat ik best snel jaloers ben. Anyway, degene met het leukste verhaaltje wint deze zeven blikjes!

Meedoen kan t/m 25 oktober 23:59. Daarna zal ik de winnaar bekend maken. Neem ondertussen eens een kijkje op de site van Libresse!

13 Comments

 1. Tara
  12/10/2011 / 6:15 am

  Ontzettend leuk dat je deze allemaal mag weggeven.
  Over de zonde die het meest bij mij past ben ik nog aan het twijfelen.
  Het is ijdelheid of hebzucht. Ik ben ontzettend ijdel mijn haar, kleding en make-up moet elke dag in orde zijn. Dan ben ik pas echt vrolijk en kan de dag beginnen. Maar als ik iets leuks ziet dan moet ik het hebben. Ook vind ik het heel belangrijk dat ik later een goede baan heb, veel geld heb en veel macht heb. Het is niet makkelijk kiezen maar als het moet dan denk ik toch dat ik voor ijdelheid ga.

  Ik reageer bijna nooit, maar ik ben van plan om dat vanaf nu veel vaker te doen. Je heb een super leuke blog die ik al vanaf het begin volg. Maar ik ben een klein beetje een lurker.

  Keep going girl!

 2. 12/10/2011 / 10:44 am

  Wat een leuke winactie ! Ik doe zeker mee!
  Voor mij is het een twijfelgeval tussen ijdelheid en luiheid, echt een moeilijke keuze maar dan ga ik toch maar voor ijdelheid denk ik.. Ik ben enorm ijdel, ga de deur niet uit zonder mijn laagje make-up en ben een echte freak op gebied van uiterlijk. Het gaat zelfs zo ver dat als ik mensen op straat of in een film zie ik echt op elk foutje let, best erg hoor. Zo zat ik afgelopen weekend in de bioscoop naar de film abduction te kijken en het eerste wat me opviel was dat de wenkbrauwen van de hoordrol speelster té dicht bij elkaar stonden, op zulke dingen let ik echt en ookal probeer ik mijn best te doen om me er niet druk om te maken, toch doe ik het. Vaak sta ik ‘s nachts zelfs op om bijvoorbeeld mijn wenkbrauwen te gaan epileren omdat het me te binnen schiet dat ik dat vergeten was, of sta ik een uur vroeger op om de juiste kleding en make-up voor school te kiezen. Ik geef toe, ik ben erg! Verder die luiheid, ik kom vaak thuis van school en denk dan; ik moet artikelen schrijven voor mijn blog maar dan ben ik gewoon zo moe en eigenlijk een beetje te lui om uit mijn zeteltje te komen dat ik denk, ach ik doe het morgen wel, ik ben echt een vreselijke blogger vind ik van mezelf, maar langs de andere kant is bloggen nog steeds mijn hobby en ben ik niet verplicht om elke dag een artikel te schrijven, ookal wil ik dit voor mijn lezeressen wel.

  Liefs,
  Sharina.

 3. 12/10/2011 / 1:46 pm

  Leuke actie!
  Ik twijfel een beetje, maar vraatzucht past soms echt bij mij.
  Zelfs als ik naar dat cakeje op het doosje van vraatzucht kijk, loopt het water mij in de mond!
  Soms is het echt moeilijk voor mij om lekkernijen als cake, chips etc. te laten liggen!
  Daarom verdwijnt er wel eens iets uit de snoepkast…stiekem, natuurlijk! ;)

 4. 12/10/2011 / 2:45 pm

  leuke winactie!
  ik herken mezelf het meeste in lust in vraatzucht ik weet niet of dat een slecht of een goed ding is, maar ik heb er wel controle over! vraazucht is omdat ik echt kan blijven eten: cupcakes, spaghetti, pizza, wraps, frietjes … noem maar op! en lust omdat ik een echt meisje meisje ben en altijd wel iets nieuws wil hebben als je de winkel buitenstapt heb je altijd een supergoed gevoel! en ik vind dat ieder meisje verdient om er mooi gekleed bij te lopen!

  xoxo fien

 5. Lisa
  12/10/2011 / 3:05 pm

  Hey Soesja,
  Het is echt al een jaar geleden dat ik op je blog kwam en toen heette het nog Live Love Laugh, maar het ziet er heel mooi uit nu! :)
  Dus ik doe gelijk maar mee met je winactie.

  Eigenlijk passen ze alle 7 wel bij me (too bad), maar dan kies is toch voor Luiheid..
  Het is niet zo dat ik áltijd lui ben hoor. Ik ben het bij vlagen. Ik kan uuuuren op de bank hangen zonder iets te doen terwijl ik bergen huiswerk heb. het te vermoeiend vinden om te antwoorden op een smsje, of slenterend door het huis gaan omdat ik me verveel maar geen zin heb om me ergens voor in te spannen. (Klinkt vermoeiend he?). Verder hou ik echt van het online shoppen, omdat ik soms dus te lui ben om hele winkels door te lopen en dingen te passen enzo..

  Gelukkig ben ik niet te lui om te reageren op je leuke winactie :)

 6. Lisette
  12/10/2011 / 3:07 pm

  Haha mijn moeder is vanochten thuis gekomen met 2 producten van libresse dus ik heb al 2 blikjes haha! Ik vindt die van Lust, IJdelheid en Vraatzucht het leukste! En, ik ehb die van jaloezie en luiheid zelf.

 7. maud
  12/10/2011 / 5:17 pm

  Hallo :)

  bij mij is het absoluut LUIheid!
  Mijn wekker loopt af en ik kan echt nog uren blijven liggen, ik ben te lui om te douchen (ik was me wel hoor) en mijn make-up te doen. Ik heb dus niet veel tijd om mijn outfit samen te stellen dus trek ik snel iets, soms doe ik de laatste 5 minuten noch iets anders aan. Ik kan uren naar gossip girl kijken, chips en m&m’s eten en dan heb ik echt geen zin meer in huiswerk. Ik ben lui maar ik hou echt van shoppen, online en gewoon in real life. Gewoon lekker chill en Living the Lazy Life! <3

 8. Nina
  14/10/2011 / 8:20 pm

  Vraatzucht is de zonde die het best bij mij past.. ik probeer al lang om minder te eten, maar het lukt niet. Ik zou graag afvallen, maar eten is gewoon zó lekker!
  Ik houd vooral van chips en chocolade, en verder ben ik fan van vlees; biefstuk, gehakt, kip, ga maar door.

 9. Wendy
  16/10/2011 / 3:42 pm

  Mijn zonde is hebzucht…. niet met alles hoor…. helemaal niet zelfs. Maar er is één uitzondering: en dat is oogschaduw. Ik moet en zal dat ene mooie nieuwe kleurtje hebben.
  En aangezien ik nooit ongesteld ben (spiraal) heb ik geen nood aan die blikjes voor maandverband. Maar het eerste wat ik dacht toen ik die blikjes zag: wauw!!….. daar kan ik al die los slingerende oogschaduwmono’s in depotten. Hoe cool zou dat zijn?? En tja; aangezien ik nooit maandverband hoef te kopen is er maar 1 manier om aan zo’n blikje (of blikjes ;-) ) te komen…. en das winnen! :-)

 10. 16/10/2011 / 4:40 pm

  on gemakkelijkheid (ik doe mee met een raar thema )
  ik voel me bijna nooit gemakkelijk bij iets :/
  dus alsk ik neiuwe kleren aan heb of kleren die niet goed zitten dat ben ik voortdurend de dag daarmee bezig is het maar een klein vlekje dat ik gemorst hebt ik ben echt pietje precies (A)
  omdat ik niet wil dat mensen slecht over me praten en als ik dan zoiets voorheb he en er kijken mensen en ze zeggen iets voel ik me derk niet op men gemak ik wil het wel veranderen maar dat gaat niet zoo makelijk
  en dan over het thmea zelf al ik mijn maandstonden heb moet ik dat diep in men boekentas steken en durf ik bijna niet naar toilet maar het moet wel
  en de hele dag denk ik dan det zal uitlopen ofzoo en vraaag ik het duizend keer aan men bff of het inorde is en daarom doe ik er een meer in omdat ik meer op mijn gemak zou voelen maar zonder sucsses soms denk ik hoh de jongens zouden eens moeten weten hoe het is om een vrouw te zijn (: ;) :lol:

 11. Cindy
  16/10/2011 / 8:00 pm

  Al die mooie make-up en nagellak,
  moet het kopen anders word ik een wrak.
  Is het weer tijd om te winkelen? dat maakt me blij!
  daarom past de zonde hebzucht bij mij.

  Neem het met een korreltje zout, maar zo gaat het wel ongeveer bij mij _o-

 12. Samantha
  18/10/2011 / 9:12 pm

  Mijn grootste zonde is toch wel ijdelheid, ik ga niet de deur uit voordat alles goed zit, en ik kan het dan ook niet laten om de hele dag door in elke spiegel te kijken die ik tegen kom!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *