Story of my Week #133: Concert Passenger & Harry Potter Marathon

story-of-my-week-133-collage

Tijd voor weer een Story of my Week! Deze keer over twee weken, omdat ik… Een beetje te lui was er vorige week één te schrijven. Oeps. De afgelopen twee weken waren erg leuk: ik werkte heel veel (vooral in de eerste week van deze story), bracht een week alleen thuis door omdat m’n ouders en Jikkie op het WK dansen waren, had gezellige etentjes met vriendinnen, bezocht het concert van Passenger en ging naar de Harry Potter marathon in de bioscoop. Ook al heb ik dus heel veel gewerkt, door de vele leuke dingen voelde het soms ook wel een beetje als vakantie! Verder besteedde ik veel tijd onder een dekentje op de bank met een mok thee en chocola of kruidnoten, want ook daar was het echt weer voor. Kijk snel mee naar de foto’s :)

story-of-my-week-133-001

We beginnen dit artikel op de dag na de marathon: ik ging dood van de spierpijn, maar moest gewoon lekker de hele dag werken. Het was pittig en ik heb ook nog meer laten vallen dan normaal (haha nee normaal laat ik eigenlijk niet zoveel vallen, deze dag ging het echter vrij matig wat dienbladen tillen betrof) maar ik kreeg wel pancakes als lunch! En daarom was het toch weer een lekker dagje ;)

story-of-my-week-133-002

Jane the Virgin begon weer! Tot een paar maanden terug vertikte ik het om aan deze serie te beginnen, nu vind ik het echt super leuk. En ja, #teamrafael dus. Terwijl volgens mij al m’n vriendinnen Michael leuker vinden, haha, en Jikkie dus ook. Wie kijkt nog meer?

story-of-my-week-133-003

Nog meer tv series, ik word ook nog steeds zeer zeer zeer gelukkig van This Is Us! Super goede acteurs, hartverwarmende verhaallijn, en kijkt heerlijk weg. Zijn pas vijf afleveringen van, dus ik zou zeggen, kijken die handel!

story-of-my-week-133-004

Nog meer fijne ochtenden, dit keer niet met tv series maar met het laatste debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton! Met een lekker ontbijtje bestaande uit thee, verse jus en pannenkoeken. Ook thuis zorg ik goed voor mezelf hoor, haha :)

story-of-my-week-133-005

Omdat ik dus een hele week alleen thuis was nodigde ik meerdere keren vriendinnen uit om te komen eten, en dat was zo gezellig! Hier kwamen Marleen en Laura eten en genoten we van zelfgemaakte pizza met geitenkaas, gekarameliseerde uitjes en spinazie. Zo lekker!

story-of-my-week-133-006

De volgende ochtend begon ik om 9 uur, wat voor m’n gevoel toch vrij vroeg was, maar wat wel mooie plaatjes opleverde op de fiets. En ‘s ochtends vroeg beginnen betekent dat je niet hoeft te sluiten en dus een vrije namiddag hebt, dus eigenlijk vind ik het altijd wel fijn als ik om 9 uur moet starten!

story-of-my-week-133-007

Another day, another dinner! Maaike en Rozemarijn kwamen eten en naast een pan curry gingen er ook drie flessen wijn doorheen. Ik hou van dat soort avondjes.

story-of-my-week-133-008

Ik was dus alleen thuis omdat m’n ouders en Jikkie op het WK Dansen waren, en zondag tijdens m’n werk kreeg ik een berichtje dat JIKKIE’S TEAM WERELD KAMPIOEN WAS GEWORDEN! De rest van de dag met een big smile op m’n gezicht gewerkt, zooo trots!!!

story-of-my-week-133-009

Maandag was werkdag nummer vijf en aan het eind van de dag was ik blij dat ik daarna ‘weekend’ had, want ik zat er echt een beetje doorheen. Om het weekend én m’n laatste avondje alleen thuis te vieren bestelde ik een burger en patatjes en verorberde ik dit feestmaal terwijl ik Gilmore Girls op Netflix keek. Alles al gezien, maar die serie blijft lief-de. Zo’n fijne avond.

story-of-my-week-133-010

Ik kijk bijna nooit meer op Twitter dus toen ik toevallig de app weer eens opende en Marjolein net op dat moment vroeg of iemand haar Timberlands wilde overkopen, zag ik het als een teken. Ze zijn eigenlijk net ietsje te groot maar met dikke sokken er in gaat het prima, en ik vind ze superleuk! Blij mee!

passenger-001

Woensdagavond ging ik met m’n moeder naar Passenger! Ik schreef er al een artikel van zo’n 1300 woorden over dus mocht je daar geïnteresseerd in zijn, klik hier. Zo niet, dan geef ik je hier een beknopte samenvatting: Passenger is en blijft een held, het was de grootste Passenger show ooit, hij had voor het eerst een geweldige back up band, en verder bestond het concert uit heerlijke humor, meezingen voor het leven, facetimen met Lisa en een surprise appearance van FREAKING ED SHEERAN. Top. Avond.

story-of-my-week-133-012

Normaal werk ik ieder weekend, dit weekend was het echter tijd voor iets heel anders: een Harry Potter Marathon in de bioscoop. Samen met Margot ging ik zaterdagochtend richting Pathe Arena, om zondagochtend weer als zombies naar buiten te lopen.

story-of-my-week-133-013

Dat zag er dus zo uit, haha! Het was HEEL intens, maar wel echt een once in a lifetime ervaring. Geen spijt dat we gegaan zijn dus, en van Harry Potter kan ik denk ik nooit genoeg krijgen!

Hoe was jullie week?

3 Comments

 1. 01/11/2016 / 9:35 am

  Ik kijk ook Jane the virgin, maar ik ben ook helemaal #teamrafael hoor! Ik vind Michael veel te zachtaardig haha. En wat knap dat Jikkie eerste is geworden zeg!

 2. 01/11/2016 / 9:48 am

  Damn, dat zijn heel wat uurtjes in de bioscoop dan! Maar goed dat jullie het overleefd hebben ;) Die pizza klinkt super lekker trouwens, jamjam.

 3. Margot van de Weijer
  01/11/2016 / 9:01 pm

  #teamrafael maar ook #teamharry

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *