Story of my Week #134 Crisp Autumn Days, Sinterklaas & Back to work

story-of-my-week-154-collage

Het is weer eens tijd voor een Story of my Week! Vandaag speel ik een heel klein beetje vals, en is het eigenlijk van anderhalve week, namelijk de anderhalve week die is verstreken sinds ik terug ben gekomen uit Kopenhagen. Dat weekend deed ik namelijk een paar leuke dingen die het waard waren hier in opgenomen te worden! Verder gaat het allemaal z’n gangetje, ik ben vooral weer lekker veel aan het werk. De eerste dagen na Kopenhagen was het echt even inkomen, maar nu zit ik er weer lekker in. De afgelopen anderhalve week was niet bijzonder spannend, en dat is ook wel aan de foto’s te zien, haha. Toch vond ik het leuke dagen – ik hou gewoon van de knusse, gezellige sfeer die er deze tijd van het jaar hangt! Kijk mee naar de foto’s!

story-of-my-week-154-001

We beginnen deze story of my week dus op vrijdag, om precies te zijn op 25 november. Ik zag Marjolein voor het eerst in maanden weer en dat was een hele goede dag! We begonnen met koffie en pancakes bij The Breakfast Club, gingen daarna naar de film The Light Between Oceans in de Filmhallen en aten vervolgens bij de Foodhallen. Alles wat je nodig hebt op een vrije dag, lijkt mij.

story-of-my-week-154-002

Het enige wat de dag nog mooier ging maken, was dat ik ‘s avonds samen met Margot Gilmore Girls: A Year in the Life ging kijken. Vrijdagavond twee afleveringen en zaterdagavond twee. Onder een dekentje, onder het genot van chocola, guacamole, mini pizza’s en natuurlijk een fles wijn. Perfecter kan bijna niet.

story-of-my-week-154-003

Dat weekend begon ik natuurlijk ook gewoon weer met werken! Terwijl iedereen in het weekend lekker vrij heeft, zijn weekenden voor mij vaak de drukste en meest stressvolle dagen van de week, haha. Gelukkig mocht ik wel zelf m’n lunch van het menu kiezen. Ik ging voor de Zuchini & Chickpea Fritter, die ik nog nooit had gegeten maar die echt heerlijk smaakte.

story-of-my-week-154-004

Dinsdag was echt een prachtige winterse dag: ijskoud maar met een strakblauwe lucht. Heerlijk vind ik dat! Ik begon de dag met een snelle zes kilometer hardlopen.

story-of-my-week-154-005

Vervolgens ging ik de stad in om naar Ace & Tate te gaan, waar ik een nieuwe bril uitzocht. Oplettende lezers weten misschien dat ik dit een half jaar geleden óók heb gedaan, maar helaas is m’n vorige bril kapot gegaan. Tijd voor een nieuwe dus. Vandaag ga ik hem ophalen!

story-of-my-week-154-006

Daarna ging ik ook nog even het centrum in voor de laatste Sinterklaas cadeautjes en om wat te shoppen voor mezelf. Ik slaagde snel en supergoed, dus ik was helemaal blij! Verder was het weer nog steeds top en gaf de zonsondergang de Dam een prachtig roze gloed. Normaal is de Dam één van mijn minst favoriete plekken in de stad (zo druk en toeristisch) maar voor nu hield ik er even van.

story-of-my-week-154-007

Ik deed al tijden samen met Spotify met Jikkie en m’n moeder, maar het was één grote chaos en ik werd er helemaal gek van. Toen ik een aanbieding voor Spotify premium zag besloot ik dus mijn eigen account weer eens nieuw leven in te blazen, te beginnen met het maken van een playlist voor December. Hij gaat van normale muziek tot de meest extreme kerstnummers, maar ik ga er heel goed op, haha.

story-of-my-week-154-008

Autumn walksies!

story-of-my-week-154-009

Jikkie ontwierp en bestelde een t-shirt geïnspireerd op de uitspraak en outfit van Kylie Jenner. Zo typisch weer en zo mooi, haha. Nieuw jaar outfit van deze meid is sorted.

story-of-my-week-154-010

Zondagochtend had het gevroren en toen ik ‘s ochtends naar m’n werk fietste was alles wit. Echt zo mooi, ik werd er al helemaal vrolijk van! Hoop stiekem toch dat we dit jaar weer eens sneeuw krijgen.

story-of-my-week-154-011

Sinterklaas was langs geweest op m’n werk, haha! Door dit soort lieve gebaren kan ik het Sinterklaas feest toch wel weer erg waarderen.

story-of-my-week-154-012

Zondagavond vierden we Sinterklaas met het gezin, en natuurlijk moest ik een lading pepernoten bakken. Zelfgemaakt zijn ze nog zo veel lekkerder! Ik gebruik nog steeds een recept dat ik ooit op de basisschool als kleurplaat heb gekregen, echt een original dus haha!

story-of-my-week-154-013

Verder was het een hele gezellige avond, zoals je wel aan deze (prachtige en van matige kwaliteit) foto kan zien. We deelden cadeautjes aan elkaar uit, luisterden muziek, aten teveel pepernoten en dronken warme chocomel met slagroom. Helaas werd het toch een beetje te laat om nog Alles is Liefde te kijken, maar dat ga ik sowieso vanavond nog doen!

Deze week wordt weer een hele fijne: woensdag gaan we op m’n werk de kerstboom optuigen (deze sucker voor kerst wordt daar héél gelukkig van), donderdag ga ik met Rozemarijn uit eten, vrijdag zie ik Anouk weer eens en zaterdag ga ik met Jikkie naar Utrecht en ‘s avonds naar het concert van Douwe Bob in Tivoli. Genoeg leuks in het vooruitzicht dus, zin in! Jullie zien volgende week alle foto’s!

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *