Story of my Week #136 Kerstborrels & Saturday Night Dinners

story-of-my-week-136-collage

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe Story of my Week. Deze week was eigenlijk niet bijzonder spannend en ik heb dan ook weer eens iets te weinig foto’s. Vorige week spendeerde ik iets te veel geld aan uit eten gaan, dus daar heb ik even op bezuinigd, maar dat zorgt er toch voor dat ik deze week minder beeldmateriaal heb. Verder heb ik me overigens wel prima vermaakt, ik heb gewoon lekker vijf dagen gewerkt, m’n duurloop van 14 km gedaan en m’n andere rondje geskipt (oeps), woensdagavond had ik kerstborrel op m’n werk, zaterdagavond ging ik met studievriendinnen eten en bijkletsen en zondag ging ik naar een huiskamer concert. Dus, tijd voor de foto’s!

story-of-my-week-136-001

Ik wilde deze foto eigenlijk op Insta zetten met het classic onderschrift ‘I like big butts and I cannot lie.’ Ik hield me in. Hier deed ik dat niet. :’D

story-of-my-week-136-002

Natuurlijk zijn de kerstsferen niet compleet zonder een mini-kerstboom voor op m’n kamer. Ik moet alleen nog even ergens kerstballen vandaan toveren voor er in, haha. De lichtjes doen het in ieder geval erg goed! En m’n Lana Del Rey LP er naast natuurlijk ook, haha.

story-of-my-week-136-003

Ik wil heel graag een nieuwe layout voor Dashing Days, maar ik ben zo intens slecht in het zelf maken er van. Nu vind ik de layouts van Pipdig heel mooi, alleen kosten die wel geld en hebben vrij veel bloggers ze. Twijfels! Maar voor het volgende jaar wil ik in ieder geval iets nieuws, want deze staat inmiddels ook alweer 3 (!!!) jaar online.

story-of-my-week-136-004

Ik keek deze week ook heerlijk veel films op Netflix. Zo zag ik bijvoorbeeld Serendipity, die ik al eens gezien had maar wat een heerlijke manier was om in de kerstsferen te komen. Ook keek ik Cold Mountain, een film met Jude Law, Nicole Kidman en Renée Zellweger die al tijden op m’n watchlist stond en wat een hele mooie film was!

story-of-my-week-136-005

Woensdagavond had ik een kerstborrel op m’n werk. Foto’s van de gezelligheid of m’n geweldige kerstpakket heb ik helaas niet, de enige foto die ik heb is van deze mok die ik met m’n team won bij een quiz die was georganiseerd. We wonnen met één punt afstand van het team dat tweede was, en de fanatiekeling in mij werd daar erg gelukkig van, haha.

story-of-my-week-136-006

Ik probeerde een recept uit dat ik al tijden wilde eten: de turkse pizza van Jamie Oliver! Ik zie dit altijd op zoveel blogs voorbij komen, dat ik het wel een keer moest proberen. Het beviel zo goed dat ik het meteen maar twee avonden achter elkaar at, haha. Erg lekker!

story-of-my-week-136-008

Vrijdag was ik ergens doorheen gereden en was m’n hele band plat. Ik was meteen super chagrijnig en moest een heel stuk lopen. Gelukkig was het wel mooi, ‘crisp’ weer, waar ik dan wel weer een beetje vrolijk van werd!

story-of-my-week-136-008

M’n vader had folders gedrukt om z’n boek te promoten en vrijdagmiddag ging ik er een aantal rondbrengen. Krantenwijk leven all over again! Erg blij dat de tijden dat ik dat iedere week deed al heel lang voorbij zijn, haha.

story-of-my-week-136-009

Zaterdagavond ging ik gezellig met studievriendinnetjes Lizanne en Rozemarijn bij Maaike koken, wijn drinken, eten, kerstmuziek luisteren en bijkletsen. Het was een erg geslaagde avond!

story-of-my-week-136-010

Ieder half jaar organiseren m’n ouders met een groep vrienden een huiskamerconcert, en dit weekend was het weer zo ver! Ook al ga ik van ze lang-zal-ze-leven niet optreden, het is wel altijd erg leuk! Jikkie deed samen met m’n vader het nummer Daddy Lessons van Beyonce en dat was heel geslaagd.

story-of-my-week-136-011

Iedereen zou wat te eten meenemen en letterlijk iedereen had een quiche gemaakt, haha. Gelukkig wel allemaal met verschillende vullingen, dus er was toch nog een soort variatie.

En dat was m’n week alweer! Aankomende week heb ik nog niet heel veel op de planning staan, behalve dat ik vanavond naar de film ga en van het weekend natuurlijk lekker kerst ga vieren. Volgende week lezen jullie er alles over! Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *