Inspiration: Wintery Travels

Één van mijn favoriete bezigheden is tijd doorbrengen op Tumblr. Het gaat altijd een beetje met vlagen, soms verwaarloos ik m’n Tumblr pagina maandenlang, en dan word ik er opeens weer heel fanatiek in. Zoals nu: één van de chillste dingen om te doen vind ik semi-hersenloos door Tumblr scrollen, met een lekker muziekje of een podcast op en een kop thee in m’n hand. Ik word dan ook heel gelukkig als ik naar m’n pagina kijk, en ik vind het altijd wel leuk eens in de zoveel tijd wat inspirerende, mooie foto’s te delen! Vandaag in het thema ‘wintery travels,’ oftewel reizen in wintertijd. Alhoewel ik in januari een reisje naar de zon gepland heb staan, lijkt het me ook echt te gek om een keer in de winter juist naar het noorden te vertrekken voor mooie bergen en veel sneeuw. Hoe ziet mijn ideale winter-reis er uit? Zo!

wintery-travels-collage

Ga jij deze winter nog op reis? Zo ja, waarheen?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *