Off to catch some sunlight!

 

Morgen is het dan eindelijk zo ver: Lisa en ik vertrekken voor een weekje naar Gran Canaria!!! Toen we dit in november boekten kon ik me er nog maar weinig bij voorstellen dat we in januari een weekje naar de zon zouden gaan, en nu eigenlijk nog steeds niet. Maar over 36 uur zit ik toch echt lekker te chillen in Las Palmas de Gran Canaria, met een voorspelde temperatuur van rond de 20-22 graden. Ik kan niet wachten.

Toen we in november besloten van de winter een weekje naar de zon te gaan, was het nog best even lastig om een bestemming te vinden. Alles in Europa is in januari namelijk gewoon best wel koud, en om nou naar een ander continent te vliegen vonden we ook weer zo wat. Maar na even zoeken bleken de Canarische eilanden de perfecte oplossing. We twijfelden nog best lang tussen Tenerife en Gran Canaria, maar na even researchen bleek Gran Canaria beter weer te hebben en beter te ontdekken zijn zonder auto, twee dingen die vrij belangrijk voor ons waren. De keuze was uiteindelijk dus best makkelijk. Het wordt nog wel een klein beetje geluk hebben met de temperatuur en de weersomstandigheden, maar dit was de meest bereikbare plek met de grootste kans op zon en warm weer.

Onze thuisbasis is dus Las Palmas, om precies te zijn een hostel aan Playa de las Canteras. Maar we willen graag meer van het eiland zien dan alleen Las Palmas en misschien zelfs een dagje op en neer met de boot naar Tenerife. We hebben nog niet echt plannen maar hebben wel een Lonely Planet over de Canarische eilanden aangeschaft, dus die gaan we in het vliegtuig eens even grondig onder de loep nemen. Het is namelijk nog best een stukje vliegen naar Gran Canaria, zo’n 4.5 uur.

Ik ga de komende week dus lekker van m’n vakantie genieten! Maar niet getreurd, ik heb afgelopen week een hele dag besteed aan vooruit schrijven, dus er komen gewoon artikels online op de standaard dagen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Ik kan me de laatste keer dat ik voor een hele vakantie vooruit schreef niet eens meer herinneren, dus ik ben trots op mezelf, haha.

Hebben jullie nog tips voor Gran Canaria (en/of Tenerife)?

5 Comments

 1. 11/01/2017 / 9:09 am

  Aaaah geniet er héél veel van leukerds! :) Komt vast helemaal goed, en als het zonnetje ook nog schijnt is het helemaal ideaal. Lisan heeft muchhh ervaring met Gran Canaria dus zij kan jullie vast wel wat tips geven!

 2. 11/01/2017 / 12:45 pm

  Veel plezier! Lijkt me héérlijk, een weekje vertoeven op Gran Canaria.

 3. 11/01/2017 / 2:10 pm

  Pfoe, ik moet toegeven dat ik best graag met je zou willen ruilen haha. Héérlijk, een beetje zon. Geniet ervan. :D

 4. Margot van de Weijer
  11/01/2017 / 5:59 pm

  Have fun girlll

 5. Fleur
  11/01/2017 / 10:28 pm

  Wow lekker! Geniet er van!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *