Current Favourites #25 ♥ Rockbox Cube, New Balance & 24: Legacy

Soms zijn er van die dingen die ik enorm leuk / grappig / inspirerend / wat dan ook vind, maar waar ik geen heel artikel over wil schrijven. Omdat ik wil schrijven over waar ik mee bezig ben en wat ik leuk vind, heb ik voor dit soort dingen de rubriek Current Favourites in het leven geroepen! Eens in de twee weken op vrijdag deel ik vijf random favorieten met jullie. Enjoy!

Current Favourites 25 001

Favourite Tech Item: Rockbox Cube. Stiekem is deze box van Jikkie, maar ik gebruik hem ook met héél erg veel plezier. De Rockbox Cube is een kleine box die je via Bluetooth met je telefoon of laptop kunt verbinden. Hij is hartstikke goedkoop, het geluid is goed en kan ook aardig hard, en bovenal is hij lekker klein waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Zelfs als ik met m’n computer zit speel ik Spotify af via de Rockbox, omdat het geluid gewoon zo veel fijner is! Het enige nadeel is dat de batterij niet zo lang mee gaat, maar voor de prijs kun je ook niet alles hebben. Misschien dat ik binnenkort maar eens m’n eigen ga kopen, want Jikkie wordt er volgens mij niet heel gelukkig van dat ik die van haar de hele tijd gebruik, haha.

Favourite Youtube Videos: Variety Actors on Actors. Ik vind interviews met acteurs altijd leuk om te kijken op Youtube en ook al ga ik heel goed op grappige video’s van bijvoorbeeld Jimmy Fallon of Jimmy Kimmel, ik vind het ook altijd heel interessant als interviews wat meer de diepte ingaan. Mijn nieuwe favoriete serie op Youtube hiervoor is Actors on Actors van Variety, waarbij twee acteurs die weinig tot niks met elkaar te maken hebben (ze spelen niet in dezelfde film of wat dan ook) elkaar interviewen. Dit leidt vaak tot hele interessante discussies rondom acteren en andere zaken. Ook al heb ik zelf totaal geen ambities om actrice te worden, het is wel een hele interessante kijk in het wereldje. Verder heeft Variety ook altijd echt leuke acteurs die meedoen, bovenstaande met Saoirse Ronan en Kate Winslet en met Amy Adams en Andrew Garfield (he’s so charming!!) zijn twee van m’n favorieten.

Current Favourites 25 002

Favourite Tea: Organic White Tea with Lemon. Ik ben een echte theeleut, moge daar geen misverstanden over bestaan. Ik drink minstens vijf koppen thee per dag, als het er niet meer zijn. Sinds kort heeft één van mijn favoriete thee merken, Clipper, een selectie witte theetjes bij de Albert Heijn. De vanille variant is heel fijn, maar laatst kocht ik de witte thee met citroen en die is echt heerlijk. Ik ben altijd een beetje huiverig over thee met citroen omdat ik het negen van de tien keer naar afwasmiddel vind smaken, maar deze is echt heel lekker. Naast de vanille en citroen varianten is er volgens mij ook nog een pure witte thee en ik denk dat ik die ook binnenkort maar eens ga proberen.

Current Favourites 25 003

Favourite Shoes: New Balance. Toen ik donderdag geen kaartjes had gescoord voor Ed Sheeran, was ik behoorlijk chagrijnig. Na een groot bord pasta en de nieuwe aflevering Suits voelde ik me al iets beter, maar het werd pas echt mooi toen ik besloot nieuwe schoenen te kopen. Want hee, ging ik niet €150 besparen nu? Juist ja, dus spitte ik de websites van Nike, Adidas en New Balance door. Dat ik de dag erna tickets voor John Mayer en daarbij een weekend Stockholm kocht, vergeten we even. New Balance dus: ze stonden al een tijdje op m’n wishlist, en zeker toen ik op de websites van Adidas en Nike niet echt kon slagen en een kortingscode voor New Balance vond wist ik dat het een paar van dit merk moest worden. Ik besloot voor basic zwart/wit te gaan, omdat ik eigenlijk nog helemaal geen zwarte sneakers heb. Ik ben er echt zo blij mee, ze zitten heerlijk en zijn voor sneakers ook best sierlijk, in ieder geval een stuk minder grof dan m’n Nikes. M’n go-to paar voor nu!

Favourite TV Show: 24 Legacy. Ik was in eerste instantie vrij huiverig over de reboot van mijn favoriete serie 24, 24: Legacy. Niet in de minste zin omdat de hoofdpersoon, Jack Bauer, niet in dit seizoen zou zitten. Meerdere keren dacht ik ‘Hoe kun je 24 nou weer doen zonder Kiefer Sutherland?!’ Toch besloot ik te gaan kijken, omdat 24 nu eenmaal een van m’n faves is en ik toch wel erg benieuwd was. Eerlijk, ik ben positief verrast! Ik moet nog wel een beetje wennen aan de hoofdpersoon, maar verder is het nog steeds op en top 24 met plottwists, bitch acties en cliffhangers. Het origineel blijft het origineel, maar ik geniet. En mocht je nooit 24 gekeken hebben maar toch wel benieuwd zijn, dan is dit ook een goed moment om in te vallen! Van 24: Legacy zijn pas twee afleveringen verschenen en het staat (tot nu toe) bijna volledig los van de originele serie, prima te volgen dus.

Wat zijn jouw favorieten van het moment?

1 Comment

  1. 10/02/2017 / 9:21 am

    Dit soort artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ik ben erg benieuwd naar ‘Variety Actors on Actors’ ik ga zo meteen een video kijken. Ik ben ook benieuwd naar die Clipper thee, aangezien ik normaal gesproken thee met citroen ook naar afwasmiddel vind smaken, haha.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *