Story of my Week #141 “I Smell Snow”

Story of my week 141 collage

Afgelopen week was weer een fijne, ook al is hij weer weinig origineel. Ik werkte vier dagen, bracht drie bezoekjes aan de bioscoop (aan de films Allied, Elle en Paterson, verderop lees je wat ik er van vond!), dronk meer koffie dan goed voor me was, kocht nieuwe schoenen, en genoot in het weekend intens van de sneeuw. Waar ik aan het begin van de week nog scheldend op de fiets zat omdat het zo vreselijk koud was, was ik in het weekend echt super blij van hoe mooi wit het overal was (voor zo lang het duurde). Voor een niet zo spannende week heb ik toch behoorlijk wat foto’s gemaakt, dus kijk gauw mee!

Story of my week 141 001

We beginnen de week op maandagochtend 9 uur met een bezoekje aan de tandarts, en om kwart over 9 met foto’s op een random bank die in het dorp staat. Zo gaan die dingen.

Story of my week 141 002

Aangezien Jikkie en ik allebei geen gaatjes hadden besloten we dat te vieren met een ontbijt dat voor 99% bestond uit suiker. Opnieuw: zo gaan die dingen.

Story of my week 141 003

Ik keek de eerste aflevering van 24: Legacy en zoals jullie afgelopen vrijdag al hebben kunnen lezen in m’n Current Favourites, ik vind het heel erg leuk! Het is niet de originele 24, maar als nog kan ik er wel van genieten.

Story of my week 141 004

Claim.

Story of my week 141 005

Maandagmiddag gaf m’n vader een presentatie over z’n nieuwste boek waar ik natuurlijk even ging kijken.

Story of my week 141 006

Ik ben nu bezig in Een Klein Leven (A Little Life) van Hanya Yanagihara. Het is een vrij zwaar boek (ik ben nog niet eens op pagina 200 van de 750 en heb nu echt al een paar redelijk deprimerende stukken gehad) maar wel heel erg mooi! Ben benieuwd wat ik er uiteindelijk van vind, ik hoor er namelijk hele gemengde dingen over.

Story of my week 141 007

‘s Avonds ging ik met Lisa naar Allied in de Filmhallen! Ik was best enthousiast na het zien van de trailer, maar vond hem toch een beetje tegen vallen. Hij was best spannend en ook heel mooi gefilmd, maar ik vond Brad Pitt vrij matig spelen en hij had totáál geen chemie met Marion Cotillard (die ik het overigens wel heel leuk vond doen). Blij dat ik hem heb gezien, geen nieuwe favoriet! De avond sloten we natuurlijk af met drankjes bij de Foodhallen, die lekker uitgestorven waren op maandag.

Story of my week 141 008

Dinsdag zouden m’n nieuwe schoenen binnen komen, ik zat de hele dag beneden, vind ik opeens een briefje in de brievenbus dat ze op het UPS ophaalpunt geleverd zijn. Oke, of je belt gewoon niet aan? Haha, gelukkig was het ophaalpunt niet al te ver.

Story of my week 141 009

Zooo blij met m’n nieuwe New Balance! Ik heb ze nog niet heel veel kunnen dragen omdat het er echt te koud voor was (donderdag had ik ze aan en vroren m’n enkels er echt af), maar ik ben er echt heel blij mee. Ze zitten ook nog eens super lekker!

Story of my week 141 010

Lisa en ik hadden al afgesproken om nog één laatste keer naar La La Land te gaan voor deze uit de bioscoop zou gaan, en toen zag ik dat hij in Pathé IMAX zou komen. Oke, daar kunnen we helaas niet heen met Cineville, maar we vonden allebei dat deze film het waard was om nog één keer op gigantisch scherm te zien. Zooo veel zin in!

Story of my week 141 011

Deze foto maakte ik omdat ik volgens mij vond dat het heel wit zag buiten. Little did I know.

Story of my week 141 012

Woensdag ging ik weer naar de film, dit keer naar Elle in Lab 111 waar jullie gisteren al een uitgebreide recensie van hebben kunnen lezen! Op de deur stond dit haha, accurate.

Story of my week 141 013

Lab 111 was volgens mij vroeger een oud laboratorium (?) en deze lamp hing er toen al, boven de tafel waar lijkschouwingen plaats vonden. Heerlijk detail, lekker luguber haha. Het cafeetje dat er bij zit is verder wel echt heel leuk trouwens!

Story of my Week 141 014

Donderdag ging ik met m’n moeder even bij Jikkie’s werk langs, maar omdat ik helemaal bevroren was (dit was dus de dag dat ik m’n New Balance aanhad terwijl de gevoelstemperatuur -7 was) haalde ik haar over door te gaan naar de bioscoop. Echt nog geen zin om naar huis te fietsen. We begonnen met warme chocomel, weer bij de Foodhallen!

Story of my Week 141 015

Vervolgens gingen we naar Paterson in de Filmhallen, wat een mooie film was! De film gaat eigenlijk gewoon over het dagelijks leven, er is vrij weinig plot, het is simpelweg een week van een man met een rustig bestaan wat wordt weergegeven. Niet heel spannend, maar wel mooi gedaan!

Story of my Week 141 016

Eenmaal thuis was ik weer volledig bevroren en had ik ook heel veel honger, dus besloot ik toko te halen. Altijd de beste keuze ever, Indo food is zó lekker!

Story of my Week 141 017

Vrijdagavond had ik een filmavondje samen met Lisa, inclusief taart van Dignita (mijn bijdrage) en vodka limes (Lisa’s bijdrage). Ik was iets minder blij toen ik de volgende dag om half 8 op moest om te werken, maar het was een goed avondje!

Story of my Week 141 018

We keken onder andere Guardians of the Galaxy, wat echt een bijzondere film was. Het leukste was de 80’s soundtrack die ook in z’n geheel op Spotify staat. Ik ga hier zo goed op.

Story of my week 141 019

De volgende dag moest ik dus de hele dag werken, maar de dag werd echt een stukje leuker omdat het sneeuwde buiten! Dignita heeft heel veel ramen en het zag er zo magisch uit, ook al bleek het niet heel goed liggen. Het was als nog zo knus!

Story of my week 141 020

Zondagochtend werd ik wakker en was ik echt als een kind zo blij toen ik uit m’n raam keek, want ‘s nachts had het super veel gesneeuwd en alles was wonder boven wonder blijven liggen! Vorig jaar in Canada heb ik natuurlijk wel veel sneeuw gezien maar in Nederland voor m’n gevoel al drie jaar niet, dus ik vind dit zooo leuk. Ik hoefde pas om 12 uur te beginnen met werken dus ging ‘s ochtends lekker naar het Amsterdamse bos.

Story of my week 141 021

Het was zooo mooi!! Echt de beste beslissing ooit om vroeg uit bed te komen en te genieten van deze plaatjes.

Story of my week 141 022

De ochtend afgesloten met een gembertheetje en appeltaart met slagroom, en ik had ondanks dat ik de rest van de dag gewoon moest werken echt het ultieme vakantiegevoel. Love it!

Hoe was jullie week?

1 Comment

  1. 13/02/2017 / 5:44 pm

    Leuke week heb je gehad zo te zien :) Ik wil ook nog zo graag naar La La Land, maar het komt er steeds niet van.. Je New Balance zijn echt leuk <3

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *