Story of my Week #142 Aangemeld voor premaster, Happyhappyjoyjoy & Solo naar de bios

Story of my Week 142 collage

Hola! Afgelopen week was niet super eventful, maar wel fijn. Naast werken deed ik eigenlijk gewoon weer wat ik het liefste doe, namelijk een keer uit eten en naar de bioscoop. Maar ook meldde ik me officieel aan voor m’n premaster, had ik een paar fijne bankhang avondjes en ja… Dat was het eigenlijk wel! Ondanks dat ik niet super veel heb meegemaakt, heb ik toch een fijne selectie foto’s voor jullie. Kijk mee!

Story of my Week 142 001

Maandag keek ik een Oscar film thuis op m’n laptop, namelijk Hell or High Water. Ik had hier al een aantal keer een trailer van gezien en het was typisch een gevalletje “het lijkt me niet écht wat, maar door alle lovende recensies ben ik toch wel heel benieuwd.” Uiteindelijk vond ik het zeker een goede film, mijn uitgebreide mening lezen jullie in de volgende Oscar Film Review.

Story of my Week 142 002

Chilling with bae.

Story of my Week 142 003

Mijn Valentijnsdag was niet veel interessanter dan de dag er voor: ik kocht bonbons bij de Albert Heijn (die in de aanbieding waren want het was Valentijn, toch nog iets positiefs, haha) en keek nog een keer de eerste aflevering van Gilmore Girls: A Year in the Life. Helemaal geen problemen met dit soort avonden hoor, haha!

Story of my Week 142 004

Woensdag zou ik eigenlijk met Marleen naar Jackie in de bioscoop gaan, maar we waren te laat om onze gereserveerde kaartjes op te halen en toen waren ze al verkocht. Oeps. Dus eindigden we op de bank met thee en de nieuwste aflevering Zondag met Lubach.

Story of my Week 142 005

Op weg naar huis kreeg ik bijna New York feelings bij het zien van de Rembrandttoren. Bijna.

Story of my Week 142 006

Ik weet niet wat het is met onze printer, maar ik heb er altijd ruzie mee. Ik moest m’n vereiste documenten voor m’n premaster schriftelijk inleveren maar kreeg het gewoon NIET uitgeprint. Hij bleef gewoon een uur staan op “Gereed voor afdrukken” – ja maar doe het dan?!

Story of my Week 142 007

Uiteindelijk kreeg ik het wonder boven wonder toch voor elkaar en kon ik alles op de post doen. Hoppa.

Story of my week 142 008

Als lunch haalde ik een soepje voor mezelf bij de Albert Heijn. Ik vind voorverpakte soepen er altijd heel lekker uit zien / heel lekker klinken, maar ze vallen toch altijd een beetje tegen helaas. Zo ook deze, maar met wat yoghurt en zonnenbloempitten maakte ik er toch wat van.

Story of my week 142 009

Achterin een keukenkastje vond ik opeens deze lepels die ik van Jikkie voor Sinterklaas kreeg, en ik besloot ze eens te gebruiken. Je stopt er een in heet water, de uitgeharde honing smelt en de thee die er in zit komt in je water terecht. Na een paar minuten heb je een heerlijk kopje thee! Ik heb het nog wel even gezeefd omdat ik niet heel vrolijk werd van al die stukjes in m’n water, maar het was heel lekker.

Story of my week 142 011

Ik maakte ravioli uit de oven, naar dit recept, alleen dan zonder spekjes. Ik at dit laatst ook al toen ik bij Marjolein was, en het was weer een succes! Echt super lekker.

Story of my week 142 012

Ook al heb ik nog steeds een beetje een hekel aan Ed Sheeran omdat ik geen kaartjes voor z’n tour heb kunnen scoren, het nieuwe nummer dat hij deze week uitbracht is LIEFDE. Waar ik Castle on the Hill en Shape of You gewoon wel kon waarderen, zijn dit soort nummers waar voor ik Ed Sheeran luister. Zo zo zo fijn.

Story of my week 142 010

Vrijdag ging ik iets doen wat ik nog nooit had gedaan, namelijk alleen naar de bioscoop! Ik wilde dat sowieso nog een keer doen en toen ik zag dat Casablanca draaide voor één week en ik niet echt iemand had die mee wilde, besloot ik gewoon in m’n eentje te gaan.

Story of my week 142 013

Ik zat in de Parisiennezaal in de Filmhallen en wauw, wat een supermooie zaal is dat! Echt een beetje in de oude bioscoop stijl, ook wel heel toepasselijk om Casablanca daar te bekijken. Ik vond het een erg mooie film trouwens, en alleen naar de bios was ook wel voor herhaling vatbaar! Ik heb me in ieder geval helemaal vermaakt!

Story of my week 142 014

Vervolgens ging ik met Maaike en Rozemarijn eten bij Happyhappyjoyjoy. Dit restaurant stond echt al eeuwen op m’n hotspot wishlist, en ik was enthousiast! Bij Happyhappyjoyjoy eet je via een soort van tapas concept, je deelt allemaal kleine gerechtjes, maar in plaats van Spaans was alles Aziatisch. Erg lekker en vooral ook een erg mooi restaurant!

Story of my week 142 015

De volgende dag moest ik werken, maar niet voordat ik eerst met Jikkie langs haar werk was gefietst om de deur voor haar open te doen (ze kan niet bij het slot…) We werden begroet door de Roots-huiskat.

Story of my week 142 016

En we sluiten de Story of my Week af met koffie, omdat ik zaterdag en zondag allebei acht uur moest werken en ik geleefd heb op dit goedje. Begin ondertussen een redelijke koffie verslaving te krijgen, haha. En een wijn verslaving, want niks is zo fijn als op zondagavond, na een lange dag werken, op de bank te ploffen, wat te drinken en de Story of my Week te schrijven. Maar dat is weer een ander verhaal.

Aankomende week wordt weer een erg leuke! Vandaag ga ik met m’n moeder naar de film en daarna lunchen bij de Foodhallen, verder ga ik nog een paar avonden chillen met vriendinnen en drankjes doen bij The Movies met Lisa, en zondag ben ik wonder boven wonder vrij… Dus ga ik ontbijten bij Dignita! Je vrije dag besteden op je werk is natuurlijk heel logisch. Daarna ga ik voor de derde keer naar La La Land, dit keer in IMAX. Het wordt een mooie week.

Hoe was jullie week?

2 Comments

 1. 20/02/2017 / 3:22 pm

  Leuke foto’s. Die soep ziet er inderdaad lekker uit, jammer dat hij tegenviel. Ik vind zelfgemaakte soep zoveel lekkerder, dus sindskort maak ik gewoon extra veel zodat ik altijd een voorraadje in de vriezer heb, haha. Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe Oscar-reviews! :)

 2. Josephiny
  20/02/2017 / 4:58 pm

  ravioli, jummy :) lekker hoor
  lief die katten-vriendjes van je ..
  fijne maandagavond, doeggg

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *