Things to look forward to in March

Things to look forward to in march

Ik leef nogal voor nostalgie en terugdenken aan leuke momenten, dus besloot ik een categorie in het leven te roepen die me er aan herinnert dat er genoeg is om naar uit te kijken. Aan het begin van iedere maand deel ik met jullie de leuke dingen die mij (en gewoon de wereld op zich) deze maand te wachten staan! Deze keer: Maart.

Verkiezingen

Laten we even beginnen met een belangrijk punt, voordat we naar de muziek en de tv-series gaan, haha! 15 maart zijn de verkiezingen en ik heb m’n stempas al klaarliggen. Verkiezingen zijn sowieso altijd belangrijk, het is sowieso altijd goed om actief mee te doen en waardering te creëren voor het feit dat we in een democratie leven. Maar, ik denk dat het deze verkiezingen extra belangrijk is dat iedereen gaat stemmen, en dan met namen jongeren. We hebben allemaal gezien wat er in Engeland en in de Verenigde Staten is gebeurd… Ik weet in ieder geval zeker dat ik m’n stem uit ga brengen, en ik ben eerlijk gezegd best excited voor de eerste keer dat ik mag stemmen voor de Tweede Kamer, haha!

Albums van Ed Sheeran en Chef’Special komen uit

Goed, terug naar de Dashing Days onderwerpen. Maar wordt een héle mooie muziekmaand. Sterker nog, 3 maart wordt een hele mooie muziek DAG. Dit is namelijk de dag dat de nieuwe albums van zowel Ed Sheeran (Divide) als Chef’Special (Amigo) uitkomen. Één van mijn favoriete artiesten en één van mijn favoriete bands, kan bijna niet beter. Ik ga al tijden goed op Shape of You en How Would You Feel is prachtig, maar alle nummers die Ed tot nu toe heeft uitgebracht zijn zó verschillend dat ik heel benieuwd ben naar de over all sound van het album. Cheffie heeft iets minder nummers uitgebracht, maar vooral Try Again vind ik intens fijn. En Chef’Special heeft nog een voordeel, bij dat album kan ik namelijk constant denken ‘ik ga naar het concert!!!’ haha. Ik heb in allebei in ieder geval super veel zin, reken maar dat ik m’n wekker iets eerder zet zodat ik ze beide kan luisteren voor m’n werk.

Series finale van The Vampire Diaries / The Originals begint weer

Ik heb zó veel tijd van m’n leven in The Vampire Diaries gestoken, dat ik het nu ook maar gewoon blijf kijken, al vind ik het niet eens héél leuk meer. Ik was volgens mij 14 toen ik begon met kijken en word volgende maand 22… Wow! We zitten inmiddels dan ook al in seizoen 8, en er gaat nu officieel een einde aan komen. Deze maand komt de laatste aflevering uit, en ik ben echt HEEL benieuwd hoe het gaat eindigen. Hoop dat er een mooi einde aan wordt gebreid, wat die acht jaar een beetje waard is, haha. Ik heb er wel heel veel zin in! De week er na begint de spinoff The Originals weer, wat ik ook nog steeds heel leuk vind en waar ik al sinds de zomer op wacht. Heel benieuwd hoe dat verder gaat!

(Hopelijk) vakanties voor zomer 2017 boeken / bepalen

Het werkt voor mij altijd wel goed om leuke dingen waar ik me op een of andere manier tóch even toe moet zetten in deze lijstjes op te nemen. Zo schreef ik vorige maand dat ik me in februari in ging schrijven voor m’n master, en dat deed ik ook! Deze maand ‘moet’ ik nog iets veel leukers doen van mezelf, namelijk m’n vakantie(s) bepalen en misschien eventueel al wat boeken. Ik wil sowieso met vriendinnen weg en daarnaast ook gewoon nog een weekje met m’n ouders, maar voor geen van beide ligt op dit moment een bestemming vast. Ik hoop heel erg dat die er deze maand gaan komen – ik hou jullie, natuurlijk, op de hoogte!

Family birthday month

Zelf ben ik volgende maand pas jarig, maar maart is wel de maand waarin m’n vader, oma én zusje jarig zijn! Naast dat ik dus in maart altijd iets te veel geld en tijd kwijt ben aan cadeautjes kopen, zorgt het ook altijd wel voor heel veel gezelligheid. Bijna heel maart hangen er slingers in huis (met uitzondering van een dagje tussendoor dat ze even weg gehaald worden, en dan weer opgehangen worden voor de volgende, toch iets leuker dan als ze uit luiheid gewoon zijn blijven hangen haha), en verder is er natuurlijk gezelligheid met familie, lekker (uit) eten en… TAART!!! Jep, ik vermaak me wel met verjaardagen, haha.

Beauty & The Beast in de bioscoop

We sluiten af met iets dat aan het eind van de maand komt, 28 maart om precies te zijn. Dan komt de live action van Beauty & The Beast met Emma Watson en Dan Stevens in de bioscoop. YESSS, wat heb ik hier veel zin in! Ik wacht volgens mij al sinds 2015 op deze film en ik krijg iedere keer dat de trailer voorbij komt in de bioscoop alweer intens kippenvel op m’n armen. Die muziek!!! Zo mooi! Beauty & The Beast was altijd m’n favoriete Disney, Emma Watson is één van m’n favoriete actrices, en Dan Stevens is ook echt liefde. Daarnaast ben ik tot nu toe ook altijd heel positief verrast geweest door alle Disney live actions, dus kortom, ik kan niet wachten deze film te gaan bekijken.

Waar kijk jij deze maand naar uit?

5 Comments

 1. 02/03/2017 / 7:22 am

  Leuke dingen staan er op je planning! Ik kijk ook echt uit naar de verfilming van Beauty and the Beast :) Ik ga ook zeker stemmen!

 2. 02/03/2017 / 3:31 pm

  – Beauty & beast in cinema
  – slot van The vampire diaries

  En vooral eigenlijk beter weer :D.

  • Soesja
   02/03/2017 / 4:04 pm

   Yesss daar kijk ik ook heel erg naar uit!

 3. 03/03/2017 / 2:45 pm

  Ik kan ook echt niet wachten op Beauty & The Beast! Aaah! :inlove:
  Snelle opmerking: er staat nog steeds ‘februari’ in de intro in plaats van maart :)

  • Soesja
   03/03/2017 / 3:31 pm

   Haaa thanks!! Blind gekopieerd haha, goed dat je het zegt!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *