Story of my Week #143 New Music Friday, Verjaardag Papa & Avondje Paradiso

Story of my Week 143 Collage

Afgelopen week was weer een hele leuke! Mijn weken zijn soms een beetje eentonig, maar wel op een fijne manier: werken, bloggen, koffie drinken, naar de bioscoop, soms een avond een feestje. Ik hou er van! Geen hele spannende dingen deze week, wel een paar hele leuke. Ik ging twee keer naar de film (nog een keer naar Moonlight, en naar Loving), vierde m’n vaders verjaardag, luisterde het nieuwe album van Ed Sheeran en dat van Chef’Special, en ging naar Zwarte Koffie in Paradiso. Kijk mee naar de foto’s!

Story of my Week 143 001

We beginnen de week met banana pancakes. Pretend like it’s the weekend, now.

Story of my Week 143 002

Dinsdagavond ging ik bij Laura eten en zouden we naar Moonlight in de bioscoop gaan. Ik had die al gezien, maar Laura wilde er nog heel graag heen en aangezien er niet echt andere goede opties waren, besloot ik inschikkelijk te zijn, haha. We vergisten ons een uur in de tijd, de film begon namelijk pas om 21:30 in plaats van 20:30, waardoor we een uur op de bank hingen en Say Yes to the Dress keken. Ook wel fijn.

Story of my Week 143 003

Moonlight… Hoe langer ik over deze film nadenk, hoe minder goed ik hem eigenlijk vind. Ik vond hem na de eerste keer zien ‘wel goed’ en wilde er sowieso nog wel een keer heen omdat ik nu hij de Oscar voor beste film had gewonnen wilde kijken of ik iets had gemist, maar ik was eerlijk gezegd minder onder de indruk dan de vorige keer. Het blijft een goede film, maar of ik het echt een Best Picture winnaar vind? Eerlijk gezegd niet.

Story of my Week 143 004

Aan het eind van de week was m’n vader jarig en één van de cadeautjes die ik hem samen met m’n moeder gaf, was een nieuwe Moka Pot. We hadden er al een voor drie espresso’s, en hebben er nu een bijgekocht voor zes. Eigenlijk wil ik ook echt nog zo’n kleintje voor één of twee, zo schattig!

Story of my Week 143 005

Donderdagavond bracht ik weer eens door bij The Movies. Niet, zoals deze foto doet vermoeden, voor La La Land, maar voor de film Loving, samen met Marleen en Lisa. We vonden het alledrie wel een prima film, maar waren niet super enthousiast.

Story of my Week 143 006

Na de film was het natuurlijk tijd voor een uitgebreide nabespreking onder het genot van kopjes thee en later ciders. Mijn favoriete avondjes.

Story of my Week 143 007

De volgende dag was m’n vader jarig, dus stond ik ‘s ochtends in de keuken om taarten te bakken. Dat deed ik onder het genot van… Het nieuwe album van Ed Sheeran! Jullie hebben gisteren al mijn uitgebreide review kunnen lezen.

Story of my Week 143 008

Er zijn steeds meer momenten waarop je voelt dat de lente er aan komt, zo fijn! Het is nog steeds best wel koud, maar je merkt soms wel een klein beetje dat de lente in de lucht hangt. Ik kan niet wachten.

Story of my Week 143 009

Vrijdagavond vierde m’n vader z’n verjaardag en m’n twee taarten (worteltaart en bosbessen-pecan taart, klik voor de recepten) waren, al zeg ik het zelf, super goed gelukt.

Story of my Week 143 010

Na het feest hier thuis ging ik samen met Lisa naar Paradiso voor een avondje Zwarte Koffie! De enige foto die ik heb is deze van m’n ticket voor de garderobe, maar het was een erg geslaagde avond/nacht.

Story of my Week 143 011

De volgende dag was ik behoorlijk moe, maar er stond ‘s avonds een pizza/bijklets date met Lizanne en Rozemarijn op het programma, en daar kon ik nog wel m’n bed voor uitkomen. De pizza bij Pizzabakkers smaakte zoals altijd super, evenals de Aperol Spritz, die er nog net wel in ging.

Story of my Week 143 012

Vervolgens dronken we nog wat bij Bar Lempicka, waar ik tot m’n grote plezier peren cider op de kaart vond. Één van m’n favoriete drankjes, zo lekker! Rond middernacht viel ik uitgeput m’n bed in, maar het was heel gezellig!

Story of my Week 143 013

De volgende dag moest ik 8.5 uur werken en daarna nog een uur bijles geven, dus ik was echt properly gesloopt toen ik ‘s avonds eindelijk weer thuis was. Ik deed dan ook niet veel anders dan wat soep opwarmen en de season finale van Suits kijken, die héél goed was! Van het Carré debat pikte ik nog een uurtje mee en daarna ben ik maar naar bed gegaan, haha.

Hoe was jullie week?

2 Comments

  1. 06/03/2017 / 3:00 pm

    Leuke week heb je gehad. Jammer dat je Moonlight alsnog niet echt ‘leuk’ vond, ik ben er wel benieuwd naar. Ik hoor zoveel wisselende reacties! Die taarten zien er echt superlekker uit, net zoals die pizza, haha.

  2. 06/03/2017 / 6:12 pm

    Leuke Story of my week is dit! Jammer dat je Moonlight alsnog niet zó goed vond… Ik wil ‘m nog wel zien, maar alleen door de combinatie Oscar gewonnen + Pathé kaart, anders was ik er nooit heengegaan denk ik ;) Die Bialetti koffie potjes zijn zo cute altijd, wij hebben hier thuis ook eentje voor 4 geloof ik, en die koffie is zo lekker! En die taart <3

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *