Advertorial: Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy Girl

Een preppy style: ik hou er van. Al sinds ongeveer drie jaar volg ik de serie Gossip Girl en ik zweer het je, als ik het zou durven zou ik elke dag met geruite rokjes, kniekousen, ballerina’s, bloesjes en een colbertje naar school komen. Ooh, en de haarband niet te vergeten! Maargoed, voor de mensen die niet helemaal voor de preppy kledingstijl durven te gaan is er nog een optie: preppy ruiken! En dat is wat mogelijk wordt met Eau De Prep Tommy Girl van Tommy Hilfiger!

Tommy Hilfiger gaat met dit parfum terug naar de preppy roots van het merk. Volgens Tommy Hilfiger is dit parfum tijdens iedere (preppy) gelegenheid draagbaar: op de tennisbaan, tijdens een picknick, op een gala… you name it! Het parfum opent met witte rozen gevolgd door een kleurrijk hart van Roze Peper, Groene Appel en Violette bladeren. Klinkt heerlijk, nietwaar? Ook het flesje vind ik helemaal geweldig, zo… preppy! Tommy Hilfiger heeft een eigen Facebook pagina aangemaakt voor het parfum die er ook helemaal geweldig uit ziet. Ik weet niet wat het is, ik word gewoon zo blij van een preppy patroontje!

Dus klik hier en get prepped! Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy Girl is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €30 voor 30 ml en €47,50 voor 50 ml!

3 Comments

 1. 27/10/2011 / 2:20 pm

  Moet ik toch eens aan gaan ruiken (,
  + ik vind dat shortje op de foto echt heel mooi ♥

 2. 27/10/2011 / 3:41 pm

  Geef mij de kniesokken en ik draag ze! Ik gebruik nu beenwarmers als kniesokken, hast niet van elkaar te onderscheiden :D Oké, offtopic.

 3. Alana
  31/10/2011 / 8:40 pm

  Oh my, ben ik de enige die de meest rechtse op de eerste foto echt ontzettend opvalt? :hearts:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *