Life Update: Telefoon kapot, La La Land in IMAX & De Oscars

Life Update

Vandaag geen Story of my Week, omdat mijn telefoon er deze week mee ophield en ik daarom alleen van het begin van de week foto’s heb gemaakt. In plaats daarvan, een life update met wat hoogte en dieptepuntjes van deze week! Inmiddels is de telefoon struggle gefixt, dus vanaf volgende week gewoon weer een fotodagboekje. Voor nu zullen we het hier even mee moeten doen!

Telefoon scherm kapot, nieuwe telefoon

Ik had al een tijdje problemen met m’n iPhone 6: ik kon al heel lang niet meer bellen en het touchscreen deed soms behoorlijk vreemd. Deze week hield m’n scherm er echt mee op, ik had allemaal vage strepen door m’n beeld en soms was er echt helemaal niks mee te beginnen. Vanochtend ben ik er mee naar de Apple store geweest waar ik het bericht kreeg waar ik al voor vreesde: waterschade. Ik heb m’n telefoon nooit in de wc laten vallen of wat dan ook, maar deze problemen zijn wel begonnen nadat ik een keer door een hoosbui moest fietsen en telkens als m’n telefoon ook maar een beetje vochtig werd, bijvoorbeeld na het sporten, speelde het weer op. Goed, m’n telefoon was dus blijkbaar letterlijk verroest van binnen, dus dat was einde verhaal. Met korting kon ik een nieuwe kopen, wat als nog een uitgave was die ik liever niet had gedaan, maar nu heb ik in ieder geval weer een goedwerkende telefoon, dus ik probeer er niet te veel over in te zitten.

Cineville tijden: Brimstone, Jackie

Natuurlijk maakte ik weer goed gebruik van m’n Cineville abo deze week, ik ging onder andere naar Brimstone en Jackie in de bioscoop! Over Brimstone had ik gezworen dat ik er niet heen zou gaan, maar toen ik er toch wel goede verhalen over hoorde besloot ik hem toch maar te gaan zien. Het was zeker een goede film, hij zat heel goed in elkaar, maar hij was ook wel héél duister en deprimerend. Later in de week ging ik naar Jackie en dat vond ik wel echt een toppertje! Super goed gespeeld door Natalie Portman, heel mooi gefilmd (een beetje het idee dat ik naar een lange Lana Del Rey videoclip zat te kijken, op een positieve manier) en een heel indringend verhaal. Aanrader!

Weer begonnen met hardlopen

Deze week begon het opeens te kriebelen om nieuwe hardloopschoenen te gaan kopen, maar toen had ik opeens het besef dat ik dit jaar pas letterlijk één keer had hardgelopen. Beetje zonde dus. Ik heb nu een deal met mezelf, dat als ik tot eind maart iedere week twee keer loop, ik een paar nieuwe schoenen mag kopen. Ik moet nog kijken in hoeverre dit gaat werken wat ik ben nu een beetje ziek dus ik zie het deze week al falen, maar ik ga m’n best doen! Afgelopen week rende ik in ieder geval twee keer een snelle vijf kilometer, en dat was heel erg fijn.

La La Land in IMAX

Naast Cineville bioscoop bezoekjes bracht ik deze week voor het eerst in lange tijd ook weer een bezoek aan Pathe, namelijk om La La Land in IMAX te gaan bekijken! Dit was de derde keer dat ik deze film in de bioscoop zag en ik zweer je, ik heb er geen seconde spijt van gehad. Sterker nog, toen hij afgelopen was dacht ik weer ‘IK WIL NOG EEN KEER!!!’ Deze film is gewoon zo’n feestje, Ryan en Emma zijn liefde, ik HOU er van. IMAX was ook echt een belevenis trouwens, deze film komt nog zoveel beter tot z’n recht op groot scherm. Het zou me niet verbazen als ik nog een vierde keer ga, al is het alleen maar omdat het dan officieel de film is die ik het vaakst in de bioscoop heb gezien (nu staat hij op een gedeelde plek met The Twilight Saga: Eclipse, die ik ook drie keer in de bioscoop zag. Ai).

Oscars

Ik wilde dit jaar eigenlijk echt de Oscars live gaan kijken, maar ik voelde me de hele zondag een beetje ziekjes, dus ik besloot dat het toch een goed idee was om maar gewoon te gaan slapen. De volgende ochtend checkte ik natuurlijk meteen wie er hadden gewonnen en later keek ik ook de hele uitreiking terug. Ik was eigenlijk wel blij dat ik het niet live keek, want ik kon het nadat ik het op internet al had gelezen eigenlijk al niet aanzien om La La Land Best Picture te zien winnen, en daarna toch maar niet. Zo. Pijnlijk. Ik was wel heel blij met Oscars voor Emma Stone, Casey Affleck, en Best Original Screenplay voor Manchester by the Sea!

Hoe gaat het met jullie?

Share:

1 Comment

  1. 28/02/2017 / 8:10 pm

    Wat balen van je telefoon! Gelukkig werk je veel om nieuwe telefoons te kunnen betalen ;) :p Dat hardlopen gaat je lukken meid :) Al is het alleen maar om in maart meer kilometers dan ik te rennen in Nikeplus haha.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *