Story of my Week #144 Amsterdam Coffee Festival & Eerste Terrasje

Story of my week 144 Collage

Deze week was weer een hele fijne! Maandag ging ik naar de Sportteam van het jaar uitreiking waar Jikkie voor genomineerd was, dinsdag spendeerde ik ondanks dat ik niet hoefde te werken bij Dignita en ‘s avonds had ik een filmavondje. Woensdag tot en met zaterdag was ik aan het werk, maar er was gelukkig ook genoeg tijd om op kraamvisite te gaan bij m’n nicht, het eerste terrasje van het jaar te pakken, naar de film te gaan en een bezoekje te brengen aan Amsterdam Coffee Festival. Tot slot bracht ik zaterdagavond door op de bank en ging ik zondagavond lekker uit eten. Zoals je leest, ik heb me weer prima vermaakt. Kijk mee naar de foto’s!

Story of my week 144 001

Ik begon de maandag rustig met een nieuwe aflevering van Big Little Lies. Ik denk dat dit de serie is waar ik op het moment het meest enthousiast over ben van alles wat ik kijk, ik vind het zó goed! Echt een aanrader, ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

Story of my week 144 002

Maandagavond ging ik naar de uitreiking van Sportteam van het Jaar, waar Jikkie’s dansteam voor genomineerd was, én won. Zo leuk! De avond werd aan elkaar gepraat door Klaas van Kruistum (die ik voornamelijk kende van Wie is de Mol vorig jaar) en hij deed het echt zó leuk, ontzettend gelachen de hele avond.

Story of my week 144 003

Dinsdag was ik vrij, maar bracht ik als nog de dag door bij Dignita, samen met Lisa. Want die pancakes moesten geproefd worden.

Story of my week 144 004

‘s Avonds keken we als ‘echte filmliefhebbers’ de film 12 Angry Men. Lisa had al een paar keer enthousiast over deze film verteld, en hij staat op nummer vijf in de IMDb Top 250. Ik was dus erg benieuwd! Ik vond het een hele goede film, ik moet echt vaker dit soort klassiekers kijken.

Story of my week 144 005

Woensdag ging ik op kraamvisite bij m’n nicht, om m’n achterneefje (ik beken eerlijk, ik moest opzoeken wat hier de term voor was) te bewonderen. En natuurlijk hoorde daar beschuit met muisjes bij!

Story of my week 144 006

Ik heb geen kaartjes voor Ed’s concert, zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten, dus moet ik het maar doen met online optredens kijken. Live is zijn nieuwe album Divide nog ongeveer 100x chiller, waar ik het origineel soms een beetje overgeproduceerd vind is het live allemaal alleen met een gitaar en loop pedal en dat is zo leuk!

Story of my week 144 007

Donderdag bediende ik de hele dag mensen die van het zonnetje zaten te genieten aan de drie tafeltjes die Dignita buiten heeft, en de hele dag was ik jaloers. Dus stuurde ik Lisa een berichtje of ze tijd en zin had een terrasje te pakken als ik klaar was. En zodoende, het eerste terrasje van het jaar! Het waaide nog pittig hard, maar het idee was leuk.

Story of my week 144 008

Bij Lisa, spelen met m’n favoriete Britse Korthaar Trip. En even een foto maken van deze haaruitval, om aan m’n moeder te laten zien dat onze kat nog wel meevalt, haha.

Story of my week 144 009

‘s Avonds gingen we met Marleen naar de film Fences in De Uitkijk! Ik vond het een goede film, het was vooral gaaf dat het verhaal zich voor een groot gedeelte op dezelfde locatie afspeelde, het is dan ook gebaseerd op een toneelstuk. Wel vond ik de film erg lang duren voor wat er gebeurde. Viola Davis haar Oscar vind ik volledig terecht, al ben ik het er niet mee eens dat ze een ‘supporting role’ speelt. Wat Denzel Washington betreft, ik vond hem goed spelen, maar ben toch blij dat Casey Affleck heeft gewonnen voor zijn rol in Manchester by the Sea.

Story of my week 144 010

Bij De Uitkijk kun je boven zitten, waar je tafeltjes hebt. Zo fancy, echt een bioscoop ervaring 2.0 haha.

Story of my week 144 011

Vrijdagochtend had ik weer eens concert tickets stress, dit keer voor Passenger in de Oosterpoort! Gelukkig viel het alles mee, want om 10:01 had ik de kaartjes in de pocket. Eerst twijfelden Lisa en ik nog of we wel wilden gaan (want we hebben Passenger al aardig vaak gezien, en het is helemaal in Groningen) maar toen we eenmaal kaartjes hadden en lazen dat het zijn laatste serie optredens voor een tijdje zou zijn, waren we toch wel heel blij. Zin in!

Story of my week 144 012

Ik probeer wat minder dierlijke producten te eten en heb dan ook laatst een pak havermelk voor in m’n koffie gekocht. Helaas schuimt het niet heel lekker, binnenkort maar eens kijken of ik de Oatly for Baristas die we bij Dignita gebruiken ergens kan vinden.

Story of my week 144 013

Vrijdagavond ging ik met m’n collega’s naar Amsterdam Coffee Festival op het Westergas terrein. Er was een grote markt waar je van alles kon bekijken en kon proeven, maar het gezelligst van de avond waren eigenlijk gewoon de biertjes die we na afloop deden.

Story of my week 144 014

Ook was er een ‘espresso martini party,’ waar je koffie cocktails kon bestellen. Ik ging voor een Flat White Russian met rum en Tia Maria, en die was echt heel lekker!

Story of my week 144 015

Zaterdagavond keek ik na een hele dag werken lekker de uitslag van Wie is de Mol op de bank. Ik had de mol van dit jaar eerlijk gezegd wel verwacht, en ik vond hem/haar geen fantastische mol. Zeker niet m’n favoriet in ieder geval. Tot zover, geen spoilers!

Story of my week 144 016

Zondagavond ging ik met Naära uit eten. We aten bij Mappa, en dat was echt een aanrader! Heel gezellig restaurantje, ligt lekker centraal (aan de Nes, een rustig straatje om de hoek van de Dam) en heerlijk eten. Wij konden in ieder geval rollend de deur uit.

Hoe was jullie week?

3 Comments

 1. 13/03/2017 / 12:22 pm

  Klinkt als een hele leuke week! Ik vond de mol dit jaar juist fantastisch, ik had het écht niet aan zien komen en ik zat echt geschokt voor de televisie haha.

 2. 13/03/2017 / 6:59 pm

  LOVE het lekkere lente weer <3 Ik kan me wel voorstellen dat je extreem veel zin krijgt om op een terras te zitten als je de hele dag buiten aan het bedienen bent. En stiekem nog steeds een beetje pijnlijk dat jullie wel kaartjes hebben voor Passenger :'(

 3. Josephiny
  19/03/2017 / 11:25 am

  hoi, wat een lekkere dingen allemaal, geniet ervan, fijne zondag :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *