Thomas Sabo wishlist #2

Wie mij een tijdje volgt weet wel dat ik een bedelarmband van Thomas Sabo heb. Mijn dagelijkse sierraad: ik draag hem echt iedere dag! Het leuke aan een bedelarmband vind ik dat je hem telkens aan kunt vullen met een nieuw bedeltje. Mijn oorspronkelijke idee was ‘voor elke herinnering een bedeltje’ maar daar ben ik vanaf gestapt omdat het vaak moeilijk is een geschikt bedeltje te vinden. Toch hangt er wel een soort van herinnering aan de twee die ik er nu aan heb hangen: de een kreeg ik voor m’n zestiende verjaardag en de ander kreeg ik vlak voor mijn heerlijke zomer vol met reizen (het is een wereldbol) begon! :)

Maargoed, dat uitbreiden dus. Ik heb hem nu een half jaar, en er hangen twee bedeltjes aan. Ik wil de bedeltjes langzaam aan kopen en hem niet al binnen een jaar vol hebben hangen, maar ik vind dat er nu wel weer eens een nieuwe bij mag. En daarom heb ik een wishlist opgesteld! Er staan allemaal bedeltjes van Thomas Sabo op, wat ook het merk van de armband is. Gewoon, omdat ik die toch echt de allermooiste vind!

Fortune Cat €66 – Wings €34 – Seahorse €69 – Buddha €55 – Cocktail €34

Op het plaatje komen ze naar mijn mening eigenlijk allemaal niet over, maar de laatste keer dat ik in de Thomas Sabo winkel in de Leidsestraat was vond ik deze de mooiste. Die winkel is trouwens pure eyecandy, telkens als ik daar ben loop ik er minstens een half uur rond en kom ik met een hoofd vol nieuwe bedeltjes die ik mooi vind weer naar buiten. De Fortune Cat vind ik gewoon heel erg schattig en daarnaast is het natuurlijk een teken dat geluk brengt :) De vleugeltjes vind ik heel mooi, heel subtiel. Het zeepaardje is gewoon zo schattig! Ik ben niet buddhistisch, maar buddha’s zijn gewoon heel leuk :) En de cocktail spreekt voorzich: staat chique en cocktails zijn gewoon lekker! :)

Wel moet ik zeggen dat ik de bedeltjes zo naast elkaar veel minder mooi vind dan apart: zoveel zilver, het ontkracht elkaar een beetje. Ik heb aan mijn armband al een bedeltje met heel veel rood en een blauwe, dus dan kan zilver er wel weer heel goed bij ;)

De bedeltjes zijn duur, ja, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Dit is mijn enige écht dure sierraad, voor de rest koop ik bijna al mijn sieraden op Ebay, dus ik vind dat dit dan best wat mag kosten. Daarnaast moest ik ook zeggen dat ik wel een dure smaak heb: dit zijn voornamelijk de duurdere bedeltjes, er bestaan ook goedkopere maar dit is een wishlist dus dan zet ik er op wat ik mooi vind en niet perse wat ik kan betalen :)

Ik denk dat deze op mijn sinterklaaslijstje komen! M’n moeder vind m’n armband en de bedeltjes van Thomas Sabo ook helemaal geweldig, en ze vindt het ook leuk om er eentje voor me te kopen. En als ik er dan geen krijg, dan koop ik er eentje voor mezelf als kerstkadootje :) Jezelf verwennen mag ook wel ‘ns, toch?

12 Comments

 1. 30/10/2011 / 7:16 am

  Ik vind het zeepaardje het leukste ♥
  maar ik denk inderdaad dat ze er allemaal beter in het echt uitzien!

 2. 30/10/2011 / 8:16 am

  Ik blijf je bedelarmband echt prachtig vinden Soesja, tijdloos!
  Het katje persoonlijk het mooist!

 3. 30/10/2011 / 8:47 am

  Wauw die tweede! Ik had dit systeem trouwens laatst ook gezien van Ti Sento, heel leuk!

 4. 30/10/2011 / 9:23 am

  Ik vind vooral de wings, buddha en het cocktailglaasje erg leuk! :hearts:

 5. 30/10/2011 / 10:10 am

  Ik vind vooral die buddha en het cocktailglas leuk! Wel een dure armband zo met al die bedeltjes bij elkaar, maar ik vind het wel een superleuk concept. En zoals je zegt: als dit je enige dure sierraad is dan kan het ook geen kwaad, toch?

 6. 30/10/2011 / 12:13 pm

  Heel mooi, en daar mag je best wat extra geld aan uitgeven :)

 7. 30/10/2011 / 12:35 pm

  De wings en buddha vind ik mooi :) maar de andere bedeltjes zijn ook heel leuk.

 8. 30/10/2011 / 1:05 pm

  Oeeeh die met buddha en de cocktail! :hearts: Ik snap je btw helemaal qua duurheid, zou ook wel zo’n sieraad willen hebben, alleen dan geen bedelarmband want ik draag echt NOOIT armbanden haha.

 9. Sabrina
  30/10/2011 / 1:23 pm

  Het zeepaardje en de cocktail!!! :waving:

 10. 30/10/2011 / 4:15 pm

  Mooi! Ik vind de vleugels, het zeepaardje en de cocktail het leukste. :hearts:

 11. 30/10/2011 / 8:26 pm

  Ik vind het cocktailglaasje erg leuk! Ik heb zelf een pandora armband en die ben ik sinds kort ook weer aan het aanvullen, dure hobby :D.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *