Shopped some Topshop

Topshop

Vine Floral Embellished Blouse | Crepe Cross Front Swing Top | Long Sleeve Slouchy Blouse
Double Strap V-Front Cami | Heavy Ribbed Texture Top | Moto Denim A-Line Skirt

Ken je dat? Dat je voor je kast staat, waar toch behoorlijk wat inhangt, maar je niks leuk vind? Ik denk dat iedere vrouw dit moment wel eens heeft, en ik heb het vaak op een moment dat het seizoen begint te veranderen. M’n go-to outfit was de afgelopen maandag behoorlijk basic: zwarte of blauwe jeans, grote trui, sneakers of chelsea boots. Klaar. Maar nu het de afgelopen week wat warmer was, had ik opeens behoefte aan losvallende tops en blousjes. En die heb ik gewoon weinig.

Ik heb heel veel jaar kleding gekocht die vrij casual was, en ik merk dat ik de laatste tijd juist was meer behoefte heb aan wat meer classy kledingstukken. Daarnaast heb ik ook veel te weinig semi-chique of semi-fancy dingen, en dus een permanent tekort aan leuke kleding om aan te trekken tijdens het uitgaan of als ik uit eten ga. Ik heb ongeveer drie tops die ik leuk vind en die in de rotatie zitten.

Tijd voor iets nieuws, dus plaatste ik dit weekend bovenstaande, achterlijk grote, bestelling bij Topshop. Normaal zou ik nooit zo veel uitgeven aan één bestelling met kleding, maar ik had een beetje een ‘fuck it’ moment en de kans dat ik alles hou is toch klein. Zoals je ziet ben ik vooral gegaan voor mooie tops en neutrale kleuren, perfect voor het aankomend seizoen. En het rokje kon ik echt niet laten liggen, omdat ik er ook een beetje klaar mee ben altijd terug te vallen op jeans maar eigenlijk alleen maar rokjes en jurkjes met printjes heb: niet zo praktisch dus.

Ik kan niet wachten tot m’n bestelling (hopelijk vandaag) binnen komt. En misschien is het dan ook eens tijd om m’n kast onder handen te nemen en dingen weg te doen, want ten opzichte van de afgelopen jaren is m’n stijl toch best wel veranderd.

Heb jij al een nieuwe garderobe aangeschaft voor het komend seizoen?

2 Comments

  1. 15/03/2017 / 10:35 am

    Oh wauw ik vind vooral die blouse linksboven heel tof! Ben benieuwd naar hoe het allemaal staat.

  2. Merel
    15/03/2017 / 10:55 am

    Toffe dingen! Als je je kast gaat opruimen, wil je daar dan een video of artikel van maken? Vind dat altijd ZOOO leuk om te kijken en het resultaat before/after te zien!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *