Story of my Week #145 Concert Bruno Mars, Eurovision & IJ-Hallen

Story of my week 145 collage

Ben ik weer! Ik had nog zulke goede voornemens op m’n verjaardag, maar het feit blijft helaas dat ik de afgelopen drie weken weer totaal niet aan m’n blog toe ben gekomen. Wat ik wel deed? Ik weet het niet eens meer precies, maar de feiten zijn in ieder geval dat ik meer avonden de deur uit ben dan thuis op de bank lig en dat ik lang niet iedere nacht aan m’n acht uur slaap kom. Ik vermaak me in ieder geval wel! Ook ging ik nog lekker een weekendje naar Stockholm, maar daar gaan jullie later deze week meer over lezen. Vandaag beginnen we met een terugblik naar de afgelopen paar dagen: ik kwam terug van het weekendje weg, ging naar het concert van Bruno Mars, ging naar de film, keek twee avonden Eurovision samen met Lisa, ging uit eten met studievriendinnen en ging naar de IJ-Hallen. Ooh ja, daarnaast werkte ik ook gewoon nog 32 uur. Snappen jullie waar mijn tijdgebrek vandaan komt? Haha, kijk mee naar de foto’s van de afgelopen week!

Story of my week 145 001

Maandagmiddag kwam ik terug uit Stockholm en meteen op Schiphol stond m’n eerste afspraak alweer op het programma, namelijk koffie drinken en bijkletsen met Naära. We hadden elkaar al tijden niet gezien en ook al moest het even tussendoor, het was echt fijn om elkaar weer even te spreken! Snel uitgebreider doen. Een foto van de verpesting van onze namen door Starbucks kon niet ontbreken.

Story of my week 145 002

Eenmaal thuis streek ik achter in de tuin neer met een glas wijn (dat had ik al vier dagen niet gedronken want in Stockholm was alcohol alles behalve betaalbaar) en kletsten m’n moeder, Jikkie en ik bij met m’n vader, die niet mee was. Ook al weer zo fijn.

Story of my week 145 003

Hoe lekker het weer maandag was, zo koud was het dinsdag. Nogal jammer, want dinsdag stond er een activiteit op het programma die ik alweer een aantal jaar niet had ondernomen, namelijk de hele dag voor een concerthal zitten. In dit geval voor de Ziggo Dome, voor Bruno Mars. Ik was samen met Rozemarijn en ook al waren we goed voorbereid (matje, dekentje) het was als nog niet heel chill, haha.

Story of my week 145 004

We stonden niet helemaal vooraan omdat er zo’n 200 early entry tickets waren (zij mochten een half uur eerder naar binnen dan het reguliere publiek) maar we stonden wel naast/tussen die mensen en zij hadden ruim €200 meer betaald dan wij. Goede deal zeg ik zo.

Story of my week 145 005

En gelukkig was het het wel écht waard. Want wauw, wat was Bruno Mars gaaf! Ik had hem nog nooit live gezien (of nouja, een nummertje bij de EMA’s drie jaar geleden, maar dat was het) en ik was onder de indruk. Supergoede stem, geweldige moves en hij is echt gewoon een performer. Ontzettend van genoten!

Story of my week 145 006

Jikkie was al een tijdje op zoek naar een nieuw baantje en aangezien afgelopen maand Dignita, waar ik werk, een tweede filiaal heeft geopend, opperde ik dat ze daar wel kon solliciteren. Zo gezegd zo gedaan, en zo waren we opeens collega’s! Echt super leuk, haha. We hebben ook al een dagje samen gewerkt, omdat ik m’n beldienst in het andere filiaal ging werken. ‘Brollega’s,’ zoals Jikkie zegt.

Story of my week 145 007

Al sinds we vorig jaar het Songfestival uitgebreid over Whatsapp bespraken, hadden Lisa en ik als plan dit jaar er gewoon een gezamenlijk avondje op de bank van te maken. Dinsdag was ik naar Bruno en Lisa nog in Kopenhagen, maar donderdag en zaterdag was het Eurovisie feestje on. Pizza en alcohol er bij, en de avond was compleet. Ik heb weer echt buitensporig veel genoten van het Songfestival dit jaar, echt m’n #1 guilty pleasure / no shame in my game.

Story of my week 145 008

Vrijdag ging ik met vriendinnen van International Studies Maaike, Rozemarijn en Lizanne uit eten, iets wat we iedere maand proberen te doen. Dit keer kozen we voor Little V in Den Haag en ook al gaven we weer eens buitensporig veel geld uit (de cocktails op de kaart waren allemaal te verleidelijk), we waren allemaal heel enthousiast. Zo lekker!

Story of my week 145 009

Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig! Ik hoop dat we dit nog heel lang blijven doen.

Story of my week 145 010

Zaterdag was dus weer zo’n Eurovisie avondje. Met alcohol. En Trip, de kat van Lisa. Ik vond het wel een beetje jammer dat we niet in de Top 10 eindigden (maar 15 punten van het hele publiek kom op man!) maar ik vond Portugal wel een terechte winnaar. Ik heb weer genoten, op naar volgend jaar!

Story of my week 145 011

Zondag was volgens mij de eerste weekend dag dit jaar waarop ik geen vrij had gevraagd, maar wel vrij had. Dat moest gevierd worden, en toevallig waren er IJ-Hallen, dus daar ging ik samen met m’n moeder heen. Zo leuk! Het was heerlijk zonnig en we slaagden allebei supergoed, ik kocht zes nieuwe dingen voor in totaal €12,50. Eigenlijk moet ik echt vaker gaan, maar ik moet dus helaas bijna altijd werken.

Story of my week 145 012

Omdat het natuurlijk moederdag was moest dat ook even gevierd worden, met een koffietje en een taartje bij Pllek.

Story of my week 145 013

En met deze food porn sluit ik de Story of my Week af! Aankomende week is alweer lekker volgepland: vijf dagen werken, maandag bij Marleen eten en naar de bioscoop (The Circle), woensdag met collega’s drankjes doen voor mijn verjaardag en die van een collega, donderdag sleepover met Lisa, vrijdag brunchen met pancakes… En dus bloggen. Mark my words. Ik heb er zin in!

Hoe was jullie week?

2 Comments

  1. 15/05/2017 / 7:34 am

    Ik ben zo benieuwd naar The Circle!!! Als het goed is ga ik deze week ook (maar ik moet er wel weer voor betalen :( ) Verder vet leuk om te zien weer en ben benieuwd naar je SH artikel.

  2. 15/05/2017 / 9:14 am

    Wat een fijne week, veel gezelligheid en lekker eten/drinken! Ik ben heel benieuwd naar the Circle.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *